ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εντόπισαν τεράστιες κατασκευές σε Ανταρκτική και και Ατλαντικό: Τα σενάρια για το τι μπορεί να είναι (βίντεο)

ΚΛΟΙΟΣ. - 28 Ιαν 2020 - 18:26
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Δύο τεράστιες κατασκευές εντοπίστηκαν σε Ανταρκτική και Ατλαντικό και κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να διευκρινίσει για το τι ακριβώς πρόκειται.

Χρήστης του διαδικτύου υποστηρίζει πως έχει εντοπίσει μέσω του Google Earth στην Ανταρκτική μια τεράστια κατασκευή, την ώρα που άλλοι μιλούν για κάτι εξίσου τεράστιο στον βυθό του Ατλαντικού!

Ο χρήστης που μιλά για την ανακάλυψη στην Ανταρκτική σε σχετικό βίντεο μεγεθύνει την εικόνα σε μια περιοχή, όπου, πράγματι, εμφανίζεται μια τεράστια τετράγωνη κατασκευή να εξέχει από τους πάγους.

Οι πιο ορθολογιστές και σκεπτικιστές, βέβαια, βλέπουν απλώς ένα παράξενο σε σχήμα κομμάτι πάγου, το οποίο απλώς ομοιάζει με ένα κτίριο.

«Από την κορυφή μέχρι το έδαφος, είναι περίπου 600 μέτρα -απίστευτο», αναφέρει ο αφηγητής στο βίντεο, προσθέτοντας «είναι πολύ μεγάλο και  πολύ συμμετρικό για είναι τυχαίο δημιούργημα της φύσης».

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του διαδικτύου  και μερικοί χρήστες προσφέρουν τις δικές τους απόψεις και υποθέσεις.

«Μπορεί να είναι ένας γιγαντιαίος μονόλιθος από έναν αρχαίο πολιτισμό;» αναρωτιέται κάποιος, ενώ άλλος λέει ότι το τεράστιο «κτίριο» μοιάζει με «τεράστια μπαταρία».

«Σε εμένα φαίνεται σαν μία τέντα, που αιωρείται πάνω από το έδαφος, ίσως ένα σκάφος; Δημιουργεί τη δική του σκιά», σχολιάζει ένας τρίτος.

Την ίδια ώρα μια ακόμη τεράστια κατασκευή εντόπισαν χρήστες του διαδικτύου στο βυθό του Ατλαντικού, η οποία παραπέμπει σε μια υποθαλάσσια βάση.

Μάλιστα το βίντεο κάνει λόγο για «δρόμους» και «γέφυρες» και ότι αυτά πιθανότατα οδηγούν σε κάποια βάση κάτω από τον βυθό.

pronews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…