ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εν Συντομία (11). Απαγωγή στρατιωτικών. Αγωγός East- Med. Τεχνολογία stealth.

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 10 Μαρ 2018 - 11:34
Loading...

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη, ειδικού και σε τεχνολογία stealth

ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΠΡΙΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ

Περνάει πολύς κόσμος απο αυτό το ιστολόγιο. Τους βλέπω. Αν δεν κάνουν στην άκρη όμως, δεν γίνεται. Sorry. Δουλειές στο περίπου δεν κάνω. Αυτά στο καφενείο.

EAST MED

Η συζήτηση για τον αγωγό αυτό είχε ξεκινήσει απο το 2013, όταν πρωττοπαρουσίασα τον χάρτη μου των

κοιτασμάτων, αυτόν που σας κρύβουν για να τα φάνε οι επαίοντες με τους φίλους τους απο το εξωτερικό που στήνουν επι πολλά χρόνια παιγνίδια κατά της χώρας. Τώρα έχουμε 2018. Οι ισραηλινοί ανακοίνωσαν πως ο αγωγός θα ξεκινήσει το 2019. Κάποια στιγμή πρέπει να αποκτήσετε την ικανότητα να σκέφτεσθε το προφανές.

Θα σας βάλω παραμέτρους που θα περιπλέξουν την κατάσταση:  1. O East Μed μπορεί να πάει και μέσω Αιγύπτου και Μάλτας και να έλθει στην Ελλάδα απο Ιταλία. το έχω ξαναγράψει αυτό.
  2. Ένας αγωγός μεταφοράς φυσικού αερίου, πρέπει να κατασκευάζεται εύκολα και να μεταφέρει φθηνό προιόν με ασφάλεια. Η φτηνή ενέργεια είναι ένα απο τα κλειδιά της ανάπτυξης. Η Γερμανία τα έχει βρεί με τη Ρωσία. Ο Νότος όμως όχι.
  3. Σημασία έχει ποιός θα είναι ιδιοκτήτης στα κοιτάσματα Ελλάδας και Κύπρου. Δηλαδή ποιά θα είναι τα συμβόλαια και πώς αυτά θα φορολογούνται.
  4. Την Ελλάδα τη συμφέρει να περνάνε όσο το δυνατό περισσότεροι αγωγοί απο το έδαφός της. Αυτό δεν συμφέρει ούτε τους παραγωγούς που θέλουν αποκλειστικότητα ούτε τους εφοπλιστές που δεν πληρώνουν φόρους και δεν ελέγχονται για μαύρο χρήμα. Ποιός π.χ. μάς λέει αν πίσω απο τους καναλάρχες δεν είναι ξένες χώρες.
  5. Η ποιότητα του φυσικού αερίου δεν είναι ίδια απο όλους τους παραγωγούς. Τα γράφετε αυτά;

ΑΠΑΓΩΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε κλείσει ήδη τα σύνορα  της στον Έβρο και να επιβάλλει με τη στήριξη της ΕΕ οικονομικές κυρώσεις στη Τουρκία σε ενεργειακά θέματα π.χ. στο TAP. Θα έπρεπε επίσης να έχει ήδη σταματήσει το εμπόριο των μεταναστών. Υπάρχει πλέον θέμα επιβίωσης. Δεν μπορεί να παραβλεφθεί.

Δυστυχώς στο κράτος αυτό δεν κάνουν κουμάντο άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το καλό του αλλά κοινοί απατεώνες. Υπάρχει και το θέμα της μαλάκυνσης, ένας ιός που έχει κατακλύσει κάθε “έκφραση”.

ΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΝΕΦΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ (ΟΧΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ)

Αν σας ζητήσω να σημειώσετε την εξέλιξη της πυκνότητας των “κακών” γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα τις τελευταίες μέρες, θα διαπιστώσετε ότι αυτή αυξάνεται συνεχώς. Τα όπλα που πούλαγε ο Καμμένος με τη συμφωνία των αξιωματικών του ΓΕΕΘΑ, τα λεφτά που έφαγαν οι απατεώνες απο το 1973 και μετά για να φτάσουμε στο σήμερα, σε μια χώρα μέσα στη φτώχεια και χωρίς υποδομές με πάμπλουτες οικογένειες που έστρωναν χαλιά για δικούς τους βουλευτές, υπουργούς, πρωθυπουργούς κλπ, με τους διορισμούς να συνεχίζονται και με τη χρεοκοπία στο εσωτερικό να μην έχει σταματήσει, με διαλυμένους τους θεσμούς και τις ΕΔ, δείχνουν ότι ο χρόνος στης Σταύρωσης είναι κοντά.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ STEALTH

Αν η Τουρκία πάρει τελικά τα F35, τότε θα πέσουν οι μάσκες για όλους. Τους πολίτες όμως δεν πρέπει να τους ενδιαφέρει αυτό αλλά πως θα τα αντιμετωπίσουν. Μέχρι τότε στο ΓΕΕΘΑ θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφονται τη πιθανότητα πρώτης επίθεσης στη Τουρκία αλλοιώς θα χαθούν νησιά. Η επιμονή στην αγορά πολεμικών πλοίων και στην ανανέωση του στόλου των F16 αντί πυραύλων, δείχνει επιμονή στη μίζα και όχι στη στρατιωτική υπεροχή.

Οι ψεύτες και απατεώνες δεν έχουν επίπεδο να διαχειρισθούν τις συνεχώς αυξανόμενες κρίσεις που θα παρουσιάζονται. Να κάνουν στην άκρη. Με τα μηνύματα δεν λύνονται τα προβλήματα. Να κάνουν στην άκρη. Είναι για τα μπάζα.

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΘΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΤΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ

Θα κλείσω λέγοντας ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να κάνει ασκήσεις διάσωσης και στις περιοχές που ο Βενιζέλος δεν όρισε σαν αλιευτικές στην ΕΕ, παραχωρώντας έτσι έδαφος στη Τουρκία να ορίσει σε αυτές την ΑΟΖ της. Αυτά είναι για λίγους…

zcode-gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter