ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ – Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 18 Δεκ 2020 - 22:11

Επειδή το πνεύμα του Σκοταδισμού, που ενυπάρχει μέσα στην θρησκεία του Χριστιανισμού παρασέρνει πολλούς ρασοφόρους να μην αποδέχονται την ύπαρξη άλλων ανθρώπων ή άλλων οντοτήτων σε άλλα Σύμπαντα και Γαλαξίες που είναι άπειρα, με παρακινούν να τους αποδείξω ότι η Γραφή όχι μόνο δεν το αποκλείει, αλλά το επικροτεί. 

Τα δόγματα της Εκκλησίας των Ιερατείων, ήταν πολλές φορές αντίθετα με το κήρυγμα και το πνεύμα του Χριστού και των Αποστόλων. Και αυτοί, για να μπορέσουν να περάσουν το σκοτάδι, ύπουλα μέσα στο φως, αφού δεν μπορούν να το καταργήσουν, σπάνε σταδιακά λάμπες Φωτός, μέσα από την απόκρυψη γνώσης και κατόπιν μετάδοση ψεύτικης γνώσης. 

Εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα της πλειοψηφίας των χριστιανών, ότι δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα άλλο απ΄αυτό που τους λέει η «Εκκλησία». Δεν ερευνούν, δεν μελετούν Κ. Διαθήκη, δεν ενδιαφέρονται να μάθουν την αλήθεια! 

Το αποτέλεσμα, η συμπεριφορά τους να είναι αντιχριστιανική και μισελληνική! 

Είναι τόσο αφελείς, πως αλλιώς να τους χαρακτηρίσω ευγενικά, αφού δεν ακολουθούν την διδασκαλία των Χριστού, αλλά των ανθρώπων. Δεν μακρηγορώ άλλο ως εισαγωγή, σας τα έχω πολλές φορές και πάω στις αποδείξεις. 

«Και άλλα πρόβατα έχω, α ουκ έστιν εκ της αυλής ταύτης, κακείνα με δειν αγαγείν, και της φωνής μου ακούσουσι, και γενήσεται μία ποίμνη, εις ποιμήν.» Ιωάνν. 10,16. 

Θα μας πουν, οι της Εκκλησίας, ότι εννοεί άλλες φυλές επί της γης. Ναι, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες. Αλλά εάν υπάρχει, που σαφώς και υπάρχει δεν θα ήταν δίκαιο να πάει και εκεί να κηρύξει την αλήθεια ο Χριστός 

Έτσι λοιπόν όταν σου κλέβουν την γνώση, ερμηνεύεις σύμφωνα με τα δεδομένα που σου δίνουν οι επικυρίαρχοι αυτού του κόσμου. Αλλά για δέστε και τα ακόλουθα! 

 «Και διότι εάν και υπάρχουν λεγόμενοι θεοί είτε εν ουρανώ είτε επί της γης, καθώς και ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ πολλοί αλλ΄ημίν είς Θεός ο Πατήρ.» Α΄Κορ8,5. 

«πέπεισμαι γαρ ότι ούτε θάνατος ούτε ζωή ούτε άγγελοι ούτε αρχαί, ούτε δυνάμεις ούτε ενεστώτα ούτε μέλλοντα ούτε βάθος ούτε κτίσις ετέρα δυνήσεται ημάς χωρίσαι από της αγάπης του Θεού… Ρωμ. 8,38-39. Μία άλλη κτίσης από μόνης της ως ύλη δεν μπορεί σαφώς να μας χωρίσει από την αγάπη του Θεού. Άρα υπονοείτε ότι υπάρχουν πλάσματα σε άλλες κτίσεις. 

 Και ιδού λοιπόν: «Και ύστερα άκουσα κάθε δημιούργημα που βρίσκεται στον ουρανό και στην γη και κάτω από τη γη……» Αποκ. 5,13. 

«Ο Θεός έστη εν συναγωγή θεών, εν μέσω δε θεούς διακρινεί» Ψαλ. 81,1. Αυτοί οι θεοί όμως, έχουν και κατοικίες αφού πλέον δεν είναι ανάμεσά μας, είτε είναι σε άλλους πλανήτες και γαλαξίες, είτε είναι εντός της γης, όπως οι Νεφελίμ. 

«Ο ποιών τους αγγέλους αυτού πνεύματα και τους λειτουργούς αυτού πυρός φλόγα» Ψαλ. 103,4. Οι λειτουργοί αυτού, κατά το πρωτότυπο είναι οι Ελοχίμ, Αγγελικές ένσαρκες οντότητες, που η Εκκλησία των ανθρώπων αποκρύπτει. Δεν είναι όλα Δαιμόνια, επιτέλους ας ανοίξουν λίγο το εύρος του μυαλού τους. 

Τέλος στα κατά Μάρκον 13,27 και κατά Ματθαίον 24,31 Ευαγγέλια, αναφέρεται ότι στην Δευτέρα Παρουσία οι άγγελοι θα μαζέψουν τους εκλεκτούς του Χριστού από το άκρο της γης ως το άκρο του Ουρανού ή από το ένα άκρο των Ουρανών ως το άλλο. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα όντα, σε όλη την Συμπαντική δημιουργία του θεού, θα κριθούν και αυτά στη Δευτέρα Παρουσία. 

Είναι εγωιστικό και αντιευαγγελικο λοιπόν να πιστεύουμε ότι είμαστε μόνο εμείς στο Σύμπαν. Kαι  όχι  μόνο δεν είμαστε μόνοι, αλλά πολλά δημιουργήματα ανθρωποειδή και μη, είναι ανώτερης πνευματικής και σωματικής διάστασης. 

Ας δούμε όμως και ένα χωρίο του Χριστού για τους Εβραίους, που αρνείται ότι είναι δημιουργήματα δικά Του!!  

«Πάσα φυτεία ήν ουκ εφύτευσε ο Πατήρ μου ο ουράνιος εκριζωθήσεται» Ματθ. 15, 13. Δηλαδή κάθε πλάσμα που δεν δημιούργησε ο Πατέρας μου θα καταστραφεί!! Και ποιος τα δημιούργησε; Αυτό είναι μεγάλο κεφάλαιο! Απευθύνεται στους Γραμματείς και Φαρισαίους. 

Σε συνδυασμό με το άλλο δυσνόητο χωρίο, που κανένας ερμηνευτής θεολόγος κατά τα ανθρώπινα, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν έχει το κλειδί της γνώσεως, βγαίνουν σοβαρά νοήματα. 

«Αμήν λέγω υμίν, εισί τινες των ώδε εστηκότωνοίτινες ου μη γεύσωνται θανάτου, έως αν ίδωσι τον υιόν του ανθρώπου, ερχόμενον εν τη βασιλεία αυτού» Ματθ. 16,28. 

Σε μετάφραση: Υπάρχουν κάποιοι ανάμεσά σας που δεν θα γνωρίσουν θάνατο έως να δουν τον Υιό του ανθρώπου να έρχεται στην Δευτέρα Παρουσία του. 

Αναφέρεται ο Κύριος σε ερπετοειδείς Εβραίους, όπου έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους και να ζουν ανάμεσά μας χιλιάδες χρόνια, αφού έχουν άλλη δομή με ερπετικό D.N.A. 

Aλλού ο Κύριος τους αποκάλεσε όφεις, γεννήματα εχιδνών. Ματθ.23,33. Επίσης τους είπε και το εξής που τα απέκρυψαν, ότι, κάνατε τον οίκο μου οίκο Σαυρών και Αραχνών.  

Στους νομικούς του Ισραήλ, δηλαδή τους πολιτικούς είπε ότι πήρατε από τους ανθρώπους το κλειδί της γνώσεως, και εσείς δεν μπαίνετε στην βασιλεία του Θεού και αυτούς που θέλουν να μπουν δεν τους αφήνετε!   

Οι φυλές των Ερπετοειδών είναι πανάρχαιες. Άλλες δημιουργήθηκαν από τους Νεφελίμ-υποχθονίους και άλλες ήρθαν στην γη από τον αστερισμό του Δράκοντος.  

Το εμβόλιο, είναι ένα πείραμα μετάλαξης (βιογενετικής), κατά του ανθρωπίνου D.N.A με το δικό τους ερπετικό. Μια τεχνική που την είχαν εφαρμόσει προ χιλιάδων ετών, οι πρόγονοί τους στην ανθρωπότητα, με σκοπό να καταδυναστεύουν τους ανθρώπους! 

Έχουμε στο D.N.A. 12 έλικες. Απ΄αυτούς δουλεύουν μόνο οι δύο!! Τους άλλους τους απενεργοποίησαν αυτοί οι ίδιοι που τώρα θέλουν να μας κάνουν ζόμπι 

Οι λεγόμενες δυνάμεις του Φωτός στους Γαλαξίες του δικού μας Σύμπαντος έχουν εν ενεργεία και τους 12 έλικες. Βρίσκονται στην πέμπτη διάσταση, ενώ εμείς στην τρίτη! 

Σε αντίθεση με τους Εβραίους ο Χριστός μίλησε με τα καλύτερα λόγια και μας αποκάλεσε, ΟΥΡΑΝΙΟ ΦΥΤΟ ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΘΕΙΟ. Νομίζω αυτό τα λέει όλα! 

Δεν είναι δυνατόν να μην λάβουμε υπόψιν τι έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας με την θεϊκή καταγωγή των Ελλήνων. Όσα κείμενα αναφερόταν πάνω σ΄αυτή τη πραγματικότητα έχουν καταστραφεί ή έχουν κρυφθεί ώστε να σωπάσουν για πάντα. 

Παρά ταύτα διασώθηκαν κάποιες μαρτυρίες όπως:  

«Απόγονοι θεών και παιδιά των θεών» ονομάζονται οι Έλληνες. (Πλάτωνος Τίμαιος 40). 

«Γεννήματα και θρέμματα θεών γεμάτοι αρετές» χαρακτηρίζονται οι Έλληνες (Πλάτωνας Τίμαιος 24). 

«Είναι φυτά τ΄ουρανού οι Έλληνες και όχι της γης, γιατί στον ουρανό βρίσκονται οι ρίζες τους. Τους ανέθρεψε η Αθηνά» (Πλάτωνας Τίμαιος 23). 

«Θεοί και άνθρωποι έχουν την ίδια καταγωγή» (Ησίοδος: Έργα και Ημέρες). 

Μεγάλη ευγνωμοσύνη αναπέμπω στον Θεό γιατί με έστειλε να κατοικήσω ως ψυχή, σε Ελληνικό D.N.A και όχι σε ερπετικό ή έτερο ανθρώπινο! 

Είμαι απόγονος θεών, ημίθεων και ηρώων και όχι του Αβραάμ και της Σάρας. Ο Κύριος σε ένα από τα Ουράνια μηνύματα λέει, ότι όποιος αρνείται το D.N.A του, αρνείται Εμένα.   

Μέσα στο αίμα έχουμε μια κληροδοτημένη Αποστολή υπεράσπισης της ανθρωπότηταςγιατί είμαστε απόγονοι αυτών που έρχονται να μας βοηθήσουν από το Σύμπαν, γιατί το ανθρώπινο γένος κινδυνεύει να μεταλλαχθεί. 

Το Σύμπαν έχει φύλακες και αστυνόμευση και αυτό είναι έργο οντοτήτων και ανθρώπων ανώτερης διάστασης.  

Άλλοι Αποστολή έχουν οι ασώματοι Άγγελοι και άλλοι, τα λειτουργικά όντα με ενεργειακό σώμα ανώτερης διάστασης! 

Η γη αυτή την στιγμή δέχεται τεράστια βοήθεια κυρίως από Ανδρομέδιους και Πλειάδιους που βοηθάνε τον Τράμπ στην κάθαρση του Πλανήτη από τους Ερπετοειδής που μας βασανίζουν χιλιετίες τώρα! Έρχεται το τέλος τους! 

Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε! 

ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ 22 ΦΥΛΕΣ

“ΔΙΑΣΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΝΕΛ – ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΗ (17-11-2020)” στο YouTube

ΤΣΙΠΡΑΣ – ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ

“ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ – ΚΛΩΝΟΙ”

“Πλειάδες … “Μην τα βάζετε μαζί μας !”

Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr