ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εορτασμός της Σύναξης των Δώδεκα Αποστόλων στο Παρεκκλήσιο της Παλιάς Παναγιάς στη Λιβαδειά!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΤΖΗΣ. - 30 Ιούν 2022 - 19:42

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και με θρησκευτική ευλάβεια τελέστηκε, στις 29 Ιουνίου, Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας επί ευκαιρία της σημερινής εορτής της Σύναξης των 12 Αποστόλων στο Παρεκκλήσιο της Παλιάς Παναγιάς στη Λιβαδειά (περιοχή Κρύα)! (πληροφορίες για το Παρεκκλήσιο στον εξής σύνδεσμο: https://www.kaliterilamia.gr/2019/09/blog-post_2858.html)

Στη σύγχρονη εποχή που χαρακτηρίζεται από άκρατο υλισμό ας προσπαθήσουμε να μιμηθούμε έστω και στο ελάχιστο το αγωνιστικό φρόνημα και την αυταπάρνηση των Δώδεκα Αποστόλων!

Εν κατακλείδι, ας προσευχηθούμε οι Άγιοι του Θεού Δώδεκα Απόστολοι να πρεσβεύουν υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων δούλων του Θεού από αρχής κόσμου και υπέρ υγείας ημών!!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr