• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 28 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Επεισόδιο στην Μητρόπολη Αθηνών με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον αγωνιστή ιερέα π. Ιωάννη Διώτη.

2 έτη ago
in Slider, ΕΚΚΛΗΣΙΑ
1
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

σ.σ. Το θλιβερό είναι ότι αντί η διοικούσα Εκκλησία να επιτιμήσει αυστηρά την χρωματιστή Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και να της απαγορεύσει να εισέρχεται στους Ι. Ναούς, την διευκολύνει να παραμείνει στην θέση της, που σημαίνει ολοκλήρωση της διαφθοράς της κοινωνίας και του εθνικού ξεπουλήματος. Αυτό είναι το έργο που παράγει σήμερα η θεραπαινίδα των πολιτικών, διοικούσα Εκκλησία. Ένα έργο καταστροφικό και δηλητηριώδες για την Ελληνική κοινωνία. Πολύ χαιρόμαστε με την στάση του θαρραλέου π. Ιωάννη Διώτη.

Στην τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών υπό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, έδωσε για πρώτη φορά το «παρών» η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο αγωνιστής παλαίμαχος Ιερέας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Ιωάννης Διώτης, γνωστός και από την αρθρογραφία του εισήλθε στον ναό και τους χάλασε την φιέστα της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μπήκε και φώναζε κατά της Προέδρου όσα λέει κάθε πιστός που σέβεται την Εκκλησία και τους κανόνες της

Ζήσαμε να το δούμε και αυτό! Δεν πήγε τόσα χρόνια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας που είναι στην θέση αυτή σε πίτα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πήγε την τελευταία της χρονιά προσκαλεσμένη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών! Το γράψαμε άλλωστε. Επιστράτευσαν την Εκκλησία και τον Αρχιεπίσκοπο για να εξωραΐσουν την εικόνα της, προλειαίνοντας έτσι το έδαφος για την επανεκλογή της. Ωστόσο δεν την άφησαν να απολαύσει τον θρίαμβό της έστω και με αυτό τον τρόπο.
Ο αγωνιστής παλαίμαχος Ιερέας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Ιωάννης Διώτης, γνωστός και από την αρθρογραφία του εισήλθε στον ναό και τους χάλασε την φιέστα.
Μπήκε και φώναζε κατά της Προέδρου όσα λέει κάθε πιστός που σέβεται την Εκκλησία και τους κανόνες της.Θα μου πείτε ότι ήταν άκομψο μία τέτοια ημέρα να χαλάει κάποιος και μάλιστα ιερέας το τελετουργικό αλλά αυτό να το σκέφτονταν όσοι προσκάλεσαν την κ. Πρόεδρο και όσοι κάνουν δημόσιες σχέσεις μαζί της.
Να τους θυμηθεί πάντως η κ.Σακελλαροπούλου όλους αυτούς αν τελικά δεν τεθεί εκ νέου η υποψηφιότητά της από τον Πρωθυπουργό. Θα την ξεχάσουν όλοι – πλην των παραδοσιακών παλιών φίλων της – εν μιά νυκτί,αν επανέλθει στις τάξεις των απλών πολιτών, έστω και αν είναι πρώην Προέδρος της Δημοκρατίας.
Επί του προκειμένου τώρα, πέταξαν οι αστυνομικοί πέταξαν έξω τον μαχητή ιερέα, αλλά ο ακούραστος π. Ιωάννης βρήκε τρόπο και εισχώρησε εκ νέου στο ναό και στάθηκε ακριβώς πίσω από την Πρόεδρο και άρχισε να φωνάζει και πάλι εναντίον της με εκφράσεις που ακούγοντάς τες μπορεί να έφερε τους παρευρισκόμενους σε δύσκολη θέση αλλά ήταν τόσο εύστοχες ώστε να λένε, έστω και ενδόμυχα, να αγιάσει το στόμα σου! Μπράβο πάτερ Ιωάννη ! Για κάτι τέτοιες στιγμές αξίζει να ζούμε!

Πληροφορίες από exsapsalmos – tasthyras.wordpress.com

orthodoxostypos.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η προδοτική κυβέρνηση του αφορισμένου πουλάει το νερό πίσω από την πλάτη μας διαγράφει το ΣτΕ και το ιδιωτικοποιεί!
Slider

Η προδοτική κυβέρνηση του αφορισμένου πουλάει το νερό πίσω από την πλάτη μας διαγράφει το ΣτΕ και το ιδιωτικοποιεί!

by admin
3 ώρες ago
Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ!!! Του εχθρού τα κάστρα θα πέσουν. Ο τρόπος ένας και μοναδικός. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
Slider

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ!!! Του εχθρού τα κάστρα θα πέσουν. Ο τρόπος ένας και μοναδικός. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

by admin
4 ώρες ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: Όταν η αποτροπή αποτυγχάνει, το πληρώνουν οι Λαοί: Η πιο σκοτεινή πρόβλεψη για τον 21ο αιώνα
Slider

Παναγόπουλος Αλέξιος: Όταν η αποτροπή αποτυγχάνει, το πληρώνουν οι Λαοί: Η πιο σκοτεινή πρόβλεψη για τον 21ο αιώνα

by admin
4 ώρες ago
Ζαπορίζια: Σφαγή αμάχων ενώ κοιμούνταν – 4 παιδιά ανάμεσα στους 12 νεκρούς της Κιρίλοβκα
Slider

Ζαπορίζια: Σφαγή αμάχων ενώ κοιμούνταν – 4 παιδιά ανάμεσα στους 12 νεκρούς της Κιρίλοβκα

by admin
4 ώρες ago
Next Post
Βυζάντιο εναντίον Βέβηλης Δύσης Αντίσταση μέχρι Εσχάτων…

Βυζάντιο εναντίον Βέβηλης Δύσης Αντίσταση μέχρι Εσχάτων…

Αυτό ήταν λοιπόν το τέλος ή είναι μόνο η αρχή; – 10 ερωτήσεις που πρέπει όλοι να κάνουμε σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Πρωτοχρονιάς

Αυτό ήταν λοιπόν το τέλος ή είναι μόνο η αρχή; - 10 ερωτήσεις που πρέπει όλοι να κάνουμε σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Πρωτοχρονιάς

Comments 1

  1. 'Ενας says:
    2 έτη ago

    Δε θέλω να μειώσω ή να κρίνω την ενέργεια του ιερέως, αλλά η πρόεδρος της μασονίας την δουλειά της κάνει. Δεν φταίει σε τίποτα.
    Θα ήθελα ο ιερεύς να τα ψάλει στην αντίχριστη διοίκηση της Εκκλησίας (ο Θεός να την κάνει…) της Ελλάδος αντ’ αυτού. Αυτοί είναι που φταίνε. Βέβαια, μπορεί να χάσει τον μισθό του από κάτι τέτοιο, αλλά ας μη γελιόμαστε για το ποιοι φταίνε για όλα και ποιοι την προσκάλεσαν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr