ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ – Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 28 Μαρ 2020 - 20:13

Ο κόσμος των ονείρων (MATRIX), εντός ολίγων ημερών θα χτυπηθεί σκληρά όπως το χταπόδι στην πέτρα. 

Αυτή η ψευδαίσθησης ότι η αληθινή ζωή είναι εδώ, ότι η ευμάρεια είναι δεδομένη και αμετακίνητη, σε λίγο θα καταρρεύσει και θα αφήσει ζωντανούς νεκρούς αυτούς που την πίστεψαν. 

Η κατάσταση θα είναι μη διαχειρίσιμη γι΄αυτούς που δεν έκαναν το έργο του Θεού τόσα χρόνια, έτσι όπως τους υπαγόρευε κάποτε η καθαρή συνείδησης, την οποία μετάλλαξαν με την ανυπακοή και την περιφρόνηση, σε ιδιοπαθή και άρρωστη. 

Έτσι πληρώνει ο διάβολος και  η παρέα του, την αφοσίωσή όσων του έκαναν τα χατίρια και πόσο μάλλον αυτών που του χάρισαν την ψυχή τους για να κερδίσουν αυτόν το ψεύτικο κόσμο. 

Όλοι αυτοί θα φύγουν απ΄την ζωή κακήν κακώς. Δεν θα καούν όμως μαζί με τα ξερά και τα χλωρά. Αυτό δεν θα συμβεί στις μέρες μας. Ο Χριστός τα χρειάζεται τα χλωρά κλαράκια  του, για την ανοικοδόμηση, αυτής της ταλαίπωρης χώρας, αλλά και όλου του κόσμου. 

Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, δεν είναι πρωτόκολλα σοφών, γιατί δεν υπάρχουν σοφοί Σιωνιστές, πόσον μάλλον Εβραίοι. Τα πρωτόκολλα αυτά είναι του Ασώματου Εωσφόρου, τα οποία δόθηκαν στους υποχθόνιους και αυτοί με την σειρά τους, στους σκλάβους τους επί της γης. 

Ο Αντίχριστος που θα είναι από την φυλή Δαν των Εβραίων, είναι σε αναμονή για να πάρει την εξουσία σε όλο τον πλανήτη. 

Υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο, που πρέπει να φύγει από την μέση. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

Όπως ο Ηρώδης σκότωσε χιλιάδες νήπια ελπίζοντας ότι μέσα σ΄αυτά θα ήταν και ο Χριστός, που θα του έπαιρνε την εξουσία έτσι και ο Ασώματος που θα μπει στο σώμα του Αντίχριστου, φοβάται τον ΕΝΑΝ που και αυτός έχει προφητευτεί. 

Σε λίγο θα δοθεί η εντολή από τον αόρατο Ηρώδη (σατανά), αυτόν που για τους πολλούς δεν υπάρχει, για την μεγάλη σφαγή των Ελλήνων. 

Και πολλοί οι Νενέκοι σήμερα που κατεργάζονται ένα τόσο ύπουλο σχέδιο, παίζοντας τέλεια το θέατρο για έναν υποτιθέμενο επικίνδυνο ιό! 

Μπήκαμε σε καραντίνα γιατί είμαστε ατίθασοι, επικίνδυνοι και απρόβλεπτοι! Φοβήθηκαν ότι θα ξεσηκωθούμε παίρνοντας θάρρος από τις δύο νίκες εναντίων τους σε νησιά και Έβρο, γι΄αυτό ήρθε η τιμωρία μας. 

Σκληρό για τον Έλ-ληνα να του στερείς την Ελ-ευθερία, που είναι ταυτόσημη με το όνομά του, αλλά και την ζωή του 

Το θέατρο που παίζεται και είναι για Όσκαρ, θέλει να μας τρομοκρατήσει, όπως το ίδιο κάνει και ο διάβολος που το σκηνοθέτησε, γιατί δεν μπορεί να τα βάλει στα ίσια με τον Έλληνα Ορθόδοξο. 

Και ξέρετε πιο είναι το όπλο κατά του ανίσχυρου σατανά, που για ότι κάνει παίρνει άδεια από τον Θεό; Η περιφρόνηση! Δεν μπορεί να σε αγγίξει εάν δεν τον υπακούς όταν σου υποδεικνύει το δέλεαρ στον νου. 

Αυτός ο ιός του διαβόλου είναι ανίσχυρος και ακίνδυνος. Τίποτα περισσότερο από κάθε ιό που έτσι και αλλιώς μας σπέρνουν παγκοσμίως κάθε χρόνο. Η διαφορά φέτος έγκειται στην αλλαγή σχεδίου. 

Το 5G και το εμβόλιο που προγραμματίζουν να επιβάλουν είναι τα θανάσιμα υπέρόπλα τους και όχι ο ιός. 

Καθημερινώς μετακινούν λαθρό σε όλη την Ελλάδα, καθημερινώς εισβάλουν (δεν μας τα λένε όλα), εκατοντάδες. Ο εποικισμός συνεχίζετε, και νέα κέντρα Hotspot δημιουργούνται, γι΄αυτό μας έκλεισαν στα σπίτια μας, για να τους αφήσουμε ανενόχλητους να συνεχίσουν. 

Ο ιός μεταδίδεται περισσότερο με τον αέρα και την βροχή, έστω και εάν κρατάμε αποστάσεις ή φοράμε  μάσκεςΜην τους ακούτε πια, σπείρουν τον πανικό και μας βομβαρδίζουν με ατελείωτα ψέματα. 

Μας φυλάκισαν όλους για έναν σκοπό, την σφαγή μας! Μόνο τέρατα θα μπορούσαν να επινοήσουν έναν τόσο ύπουλο σχέδιο κατά της ανθρωπότητάς, στην κυριολεξία, δεν πρόκειται για ανθρώπους. 

Έχουν και τα μέσα και τους ανθρώπους  να το επιτελέσουν. Και σας βάζω σε σκέψεις, μήπως το επόμενο βήμα τους, δεν είναι μόνο μια στημένη πείνα που έτσι και αλλιώς είναι θέμα λίγων μηνών να ξεσπάσει, αλλά και κάτι άλλο ή πολλά άλλα; 

Το δεύτερο σενάριο με τον ξεσηκωμό των Ισλαμιστών μισθοφόρων, όλοι το πληροφορηθήκατε 

Τι μπορεί να είναι όμως αυτό το Μπαμ (Λαμπρινή Βέτσιου) που θα κάνει την Αθήνα να αδειάσει σε μια μέρα.  

Σας μεταφέρω μια συνομιλία που είχε για το θέμα αυτό με τον συγχωριανό της Α.Ν., ήδη από το 2002! 

Ερώτηση: Γιαγιά είχες πει ότι η Αθήνα θα ερημώσει σε μια μέρα, θέλω να μου το εξηγήσεις…. 

Λαμπρινή: Ένα μπαμ θα ακουστεί και η Αθήνα θα ερημωθεί, μόνο παράγκες θα μείνουν!! 

Ερώτηση: Θα γίνει πόλεμος γιαγιά, θα μπει η Τουρκία μέσα;  

Απάντηση: Η  Τουρκία  έχει ήδη μπει μέσα στην Ελλάδα και καταστρώνει τα σχέδιά της, αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος να ερημώσει μια πόλη. 

(Επέμενα να μου πει περισσότερα, το μόνο που μου είπε και μάλλον της ξέφυγε ήταν ότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να ανασάνουν!).  

Σε κάποιο άλλο πνευματικό της παιδί, στις 14-7-1997, αφού την βιντεοσκόπησε, του είπε το εξής: Ρώτησα τον Κύριο, πως θα κάνει το μπαμ. Ο Κύριος μου απάντησε: Αυτό είναι ετοιμασμένο παιδί μου, δεν θα το κάνω εγώ, το ετοίμασε ο Πατέρας μας όταν έφτιαξε την φύση!  (προφανώς σεισμός). Ένας φόβος με κυρίευσε ακούγοντάς την.  

Αλλά η γιαγιά που πάντα διάβαζε την σκέψη μου με καθησύχασε. Μη φοβάσαι μου είπε, εμείς οι Ηπειρώτες θα αντέξουμε περισσότερο απ΄όλους 

Με απορία την ρώτησα, πως θα αντέξουμε, αφού η Ήπειρος είναι το φτωχότερο διαμέρισμα της Ευρώπης; 

Ας είναι είπε. Έχει νερά η Ήπειρος και είναι ευλογημένη από πολλούς Αγίους, που πέρασαν απ΄εδώ. Κυρίως θα αντέξουμε χάρη στην ευχή του Π. Κοσμά του Αιτωλού. Όταν πέρασε από την Ήπειρο λυπήθηκε τους Ηπειρώτες για την φτώχια τους και ευλόγησε τον τόπο. Το ποτάμια της Ηπείρου δεν θα στερέψουν τελείως…..  

Αθήνα-Αθήνα σε εγκαταλείπει η Χάρις τους Θεού γιατί πολλές είναι οι ανομίες σου. 

Λέει ο Θεός στην Αποκάλυψη. Λαέ μου έξελθε από την πόρνη την Βαβυλώνα (Αθήνα, δεν είναι όμως μόνο η Αθήνα) γιατί εγώ θα την καταστρέψω. 

Είτε ως φυσικός ένας μεγάλος σεισμός, είτε φτιαχτός όπως μπορούν σήμερα αυτοί να προκαλέσουν, μας φοβίζει πολύ περισσότερο απ΄την φαιδρή επικινδυνότητα ενός κατασκευασμένου ιού, που σκοτώνει ως επί το πλείστων ελάχιστους ηλικιωμένους. 

Γνωρίζω κάποιον άνθρωπο πιστό, που ενώ σκεφτόταν τι θα γίνει άραγε πρώτα, ο σεισμός ή ο πόλεμος με τους Τούρκους; Και εκείνη την στιγμή του εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του ένας δια Χριστόν σαλός και του είπε: «Σε 4 λεπτά σεισμός, σε 5 λεπτά πόλεμος». Και η ερμηνεία είναι ότι προηγείται ο σεισμός και αμέσως μετά, η εισβολή! 

Δεν θέλω να σας τρομοκρατήσω, αλλά να σας βάλω σε σκέψεις μετανοίας και να σας φέρω αντιμέτωπους με μια περισσότερο σκληρή πραγματικότητα απ΄όσο φαίνεται και η οποία προ φυτεύτηκε ακόμα και εκατονταετίες πριν, που δείχνει το σοβαρό της καταστάσεως που ζούμε. 

Το να ξέρεις τι έρχεται και πόσο ευθυνόμαστε γι΄αυτό, είναι καλύτερο, από το να τρέφεις φρούδες ελπίδες για επιστροφή σε μια μάταιη πραγματικότητα, που δεν σε οδηγεί σε προσευχή μετανοίας,  αλλά σε κρατάει σε λήθαργο. 

Ο Χριστός προέλεγε συχνά τα πάθη Του, και την καταστροφή της Ιερουσαλήμ. 

Και προσέξτε τώρα, πως η επιχείρηση Εκκλησία, ποτέ δεν έδωσε σημασία, για τα προφητευμένα επί των ημερών μας που είναι τόσο πολλά, κάθε άλλο που τα χλεύασε! Από την ίδια πηγή πίνει νερόαπ΄όπου και οι κυβερνώντες. Το να περιφρονείς τις προφητείες του Θεού, είναι σαν να Θεομαχείς. 

Αναλογιστείτε πως θα χειριστείτε την υπόθεση εγκλεισμού που μας έχουν επιβάλει, πέρα από την πολύ προσευχή που είναι το μέγιστο 

Εκεί που δεν μπορεί ο άνθρωπος να δώσει λύσεις επεμβαίνει ο Θεός. Γι΄αυτό σας παρακαλώ και σας παρακαλεί προσευχηθείτε πολύ. Όσοι με πόνο και εμπιστοσύνη τον παρακαλάτε να σας προστατέψει και φωτίσει, θα το κάνει. 

Ο ιός θα φύγει, αλλά μας δοκίμασε και ξεσκέπασε την απουσία του Θεού στην ζωή μας. Γιατί όταν φοβάσαι έναν ιό σημαίνει πως δεν γνωρίζεις τον Πατέρα και τον Υιό 

Πως θα διαχειριστούμε καταστάσεις αστικού πολέμου, εισβολή Τούρκων, και πείνας μηνών! 

Η μετάνοια αλλάζει, ή καταργεί αποφάσεις του Θεού, με τις πρεσβείες της Δέσποινας αυτού του τόπου. 

Σας μεταφέρω την συνομιλία που είχε η Λαμπρινή Βέτσιου, όπου όλες οι προφητείες εκπληρώνονται με ακρίβεια, με έναν συγχωριανό της το 2002. Είναι αυτός που μου παρέδωσε τις προφητείες στο μοναστήρι στην Πρέβεζα και τις έβγαλα κρυφά και αυτές, στην  Ελεύθερη Ώρα το 2015, όπου κατόπιν ο μοναχός Λεόντιος ο Διονυσιάτης τις προώθησε στο διαδίκτυο 

Θα σας μεταφέρω κάτι που δεν είναι γραμμένο εκεί. Μιλούσε η γιαγιά Λαμπρινή για μεγάλη πείνα, αλλά έλεγε, ο Θεός δεν θα αφήσει τα δικά του παιδιά, έχει ο Κύριος την έγνοια  μας. Και της είπε ο Α.Ν. Πως θα γίνει αυτό γιαγιά; Και απάντησε, «όπως έκανε ο Θεός με τους Εβραίους στην έρημο, τους έριξε μάνα (ψωμί) από τον ουρανό»! 

Το μάνα αυτό το έριξε ο Προνοών Θεός, στην δική μας γη, εδώ και χρόνια και μάλιστα είναι άφθονο και πλούσιο σε πρωτεΐνες. Μία τροφή που δεν μπορούν να την αγγίξουν οι Μωαμεθανοί, ΤΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ! 

Αυτά όμως υπάρχουν σε αφθονία στην επαρχία και όχι στις μεγάλες πόλεις! 

Επίσης η Λαμπρινή είχε πει: «Να έχετε μια σακούλα με τρόφιμα πίσω από μία πόρτα για δύο μέρες». Όταν θα εκκενώνετε η Αθήνα, για να φτάσετε από εκεί έως την Άρτα για παράδειγμα, θα θέλετε δύο μέρες λόγω του συνωστισμού στον δρόμο.  

Επίσης θα ξαναπώ αυτό που είχα πει και σε μία ομιλία μου στο Αννόβερο το 2017, ότι όλοι οι Έλληνες απ΄την Γερμανία θα γυρίσουν στην Ελλάδα, γιατί η Γερμανία θα πληρώσει τον αιώνιο πόλεμο που κάνει στην χώρα μας, από τους Ρώσους!  

Και δίνω ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες του εξωτερικού, ότι όταν θα βομβαρδίζετε ανηλεώς η Ευρώπη απ΄τους Ρώσους και τους συμμάχους της, δεν θα υπάρχει Κορονοϊός και θα συνεργήσει ο Θεός για να επιστρέψετε, πριν πάρουν έκταση τα γεγονότα! Όλοι θα γυρίσετε εδώ στην μάνα, όπως λέει ο Χριστός. 

Ξεχάστε την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, θα καούν και θα καταποντιστούν από τη Θεία δίκη.  

Όλοι οι ανίσχυροι κοσμοκράτορες χωρίς να το καταλαβαίνουν εκπληρώνουν το θέλημα του Θεού, για να αναστηθεί η Ελλάδα.  

Αν δεν άλλαζαν τροπή τα γεγονότα με τον ιό και τον επερχόμενο πόλεμο, η πατρίδα μας σε 5-10 χρόνια δεν θα υπήρχε. 

Τώρα ο πόνος του ενός θα μοιάζει με του άλλου και έτσι όλοι μαζί μονιασμένοι με επιστροφή στο Θεό, μετά τον ενταφιασμό μας θα αναστηθούμε από τις στάχτες μας. 

Πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες, Μασόνοι, μάγοι, κουμουνιστές, αναρχικοί, Εβραίοι, Ισλαμιστές, αμετανόητοι πόρνοι, μοιχοί και μοιχαλίδες, Κίναιδοι θα εξαφανιστούν από την Ελλάδα.  

Οι Μωαμεθανοί όπως και οι Τούρκοι στο παρελθόν, δεν μπορούν να επιβιώσουν στα βουνά. Μην ανησυχείτε, γιατί αυτοί είναι σε πολύ δύσκολη θέση, εδώ δεν είναι Συρία, θα τα βρούν δύσκολα. Αποκομμένοι από το βαθύ κράτος του Ισλάμ, θα τα βρουν δύσκολα από τον ραγιά που θα μετατραπεί σε λιοντάρι.  

Αλλοίμονο σε όλους τους εχθρούς του Ελληνισμού, η υπομονή μας έχει και ημερομηνία λήξης! 

Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr