ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Επιστολή πρός τον Κ. Γεώργιο Τάτσιο ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 26 Μαρ 2018 - 21:13
Loading...

Επιστολή της Κωσταντινιάς Ντέμου “Μακεδόνισσας “

Κύριε πρόεδρε Γ. Τάτσιο. Σας συγχαίρω ,τιμή μου να απευθυνθώ σε εσάς ως τον καταλληλότερο του “Μακεδονικού ζητήματος” που προέκυψε επί των ημερών μας .

Ως ιθαγενής μάνα και γιαγιά Μακεδόνισσα σας ευχαριστώ που υπάρχετε {ως προς τον μέγιστο αγώνα σας για το «Μακεδονικό» } .

Η Ελλαδα κατά καιρούς γενναει Φίλιππους , Μ. Αλέξανδρους Κολοκοτρωναίους ,Παύλους Μελάδες , Μπουμπουλίνες και Μαντώ Μαυρογένους . Γεννάει Αριστοτέλιδες ,Πλάτωνες , Σωκράτες ,γι’ αυτόν τον

λόγο δεν χάθηκε και δεν θα χαθεί ποτέ, παρ’ όλου που προσπαθούν να μας αφανισουν – δυστυχώς για τους εγχωριους -κατά καιρούς προδότες και Ευρωπαίους – δεν θα τα καταφέρνουν και δεν θα μπορέσουν ποτέ να υλοποιήσουν το απατηλό όνειρό τους ,διότι στους 30-50 πόντους γης να σκάψουν ανά την υφήλιο, τους ευωδιάζει η Ελλαδα μας .

Θα είμαι μαζί σας ψυχή τε και σώμα “ εφ’ ω ετάχθην κατά την ταπεινή μου θέληση, μαζί με όλους τους Μακεδόνες για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το όνομα,την γη ,την εκ βαθέων ιστορία της Μακεδονία μας , ώστε να την παραδώσουμε στα παιδιά μας ,οπως την παραλάβαμε με αμετάκλητη διαθήκη από τους παππούδες καθαρή.

Ουκ έστιν τελειωμός πόλεμοι των μακεδόνων από βασιλέα Φιλίππου Μ. Αλεξάνδρου έως τον Παύλο Μελά και σήμερα από εμάς .

Κύριε Πρόεδρε Δεν ζητάμε τίποτα απολυτως αλλα και δεν παραχωρούμε ,δεν δανείζουμε,δεν διαπραγματευόμαστε -δεν ειναι καν στην δικαιοδοσία μας να το κάνουμε – το όνομα Μακεδονία αλλα και δεν διεκδικούμε τίποτα απολυτως ξένο προς εμάς .

Αυτό που ζητάμε, ειναι να μην μας αναγκάζουν κάθε φορά οι επικυρίαρχοι να αποδεικνύουμε κάθε φορά ό, τι δεν ειμαστε ελέφαντες .

Οι Μακεδόνες δεν αναγνωρίζουμε τις αντισυνταγματικές αποφάσεις των διορισμένων -ενίοτε αυτόκλητων – *δήθεν αρμοδίων αποφάσεις του Κ. κ. Νίμιτς του Κ. κ. ΥΠΕΞ Κοτζιά την μειοδοτικη κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , καθώς επίσης τις εκάστοτε κυβέρνησις μετά την μεταπολίτευση.

Γνωστόν δε Κ. Τάτσιο παγκοσμίως , για την μεγάλη κληρονομιά των Ελλήνων και για τα κεκτημένα μας δικαιωματα , θεωρω ο,τι η καλύτερη άμυνα ειναι η επίθεση {στρατηγική του Μ. Αλεξάνδρου και όλων των αρχαίων Έλλήνων Βασιλέων Αθηνών, Σπάρτης κτλ. } ως εκ των πραγμάτων σήμερα καλούμαστε και πάλι αμυνόμενοι ειρηνικά καθ΄ο,τι η ειρήνη κερδίζεται σ΄ ένα λαό με επίθεση . Θέλουμε να ζούμε ειρηνικά οπως τόσα χρόνια με τους γείτονες, σεβόμενοι τα κυριαρχικά τους δικαιωματα ,αλλα δεν ανεχόμαστε την συστηματική αποδιαπόμπευσή μας και το διεθνώς ρεζιλίκι εκ μέρους των .

Βασιζόμενη σ’ αυτήν την λογικη θα πρέπει λοιπον , να διεκδικήσουμε εμείς από τους Παίονες -Δαρδάνους Σκοπιανούς και από τους εγχωριους κυβερνώντες που στηρίζουν επιμελώς την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας με ειρηνικό τρόπο και με βάση του γραμμα του νόμου , ΟΧΙ μόνο τα εδάφη που μας ανηκουν αλλα και την τιμωρία τους από το διεθνές δικαστήριο περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων , για την αλλοίωση, αλύτρωτη και άλωση της ιστορίας των ΜΑΚΕΔΝΩΝ =ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ .

Για τους Ελληνες Μακεδόνες Κύριε πρόεδρε , δεν υπάρχει “ζήτημα Μακεδονικό “ αλλα καθαρά ζήτημα ταυτότητας Σκοπιανών {FYROM} επιτέλους ας το λύσουν . Εαν αφήσουμε Κύριε πρόεδρε τους Αρχαιολόγους όλων των κρατών της ΕΕ θα είχαν λύσει το πρόβλημα σε εύλογο χρονικό διάστημα . “Αποδότε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεό “

Σημειωτέων ο, τι το θέμα που μας προέκυψε τώρα -γνώστες τακτικές των επικυρίαρχων –
ειναι να μπουν οι Σκοπιανοί στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ ας βρουν άλλον τρόπο . Δεν ειναι το θέμα τόσο απλό ,εάν υποχωρήσουμε κινδυνεύουμε από τους Τούρκους -φίλα προσκείμενοι των Σκοπιανών και από την ίδρυση της Μεγάλης Αλβανίας αλλα και σε πολλες άλλες παγίδες που ήδη ειναι στημένες εναντίων μας .

Τόσα χρόνια Κύριε Πρόεδρε ο Ελληνικός λαός , βρισκόμασταν σε ύπνωση όμως, ο ΕΛΛΗΝ βρυχάται – φανταζόμαστε τον λόγο- επί ετών , πλύση εγκεφάλου από τα πιονακια της πολιτικής σκακιέρας, από τα ΜΜΕ και από τους κατά καιρούς ανθέλληνες , και δήθεν φιλέλληνες του τύπου Κίσιγκερ -επιτρέψαμε Κύριε Τάτσιο στις από 40κονταετίας και πλέον κυβερνήσεις να κάνουν αγοροπωλησίες εις βάρος του λαού μας , που απαριθμούμε 150 εκατομμύρια Ελληνες ανά τον κόσμο , όχι μόνο του ανταλλάγματος του ονόματος, του καπηλεύματος της ιστορίας μας αλλα και παραχωρήσεων ,αεροδρομίων ,λιμένων δηλ. παρέδωσαν αμαχητί αέρα,γη , ύδωρ , γεωπολιτική ,γεωστρατηγική αξία ,γωνία οικόπεδο και το σημαντικοτερον τον γεωφυσικό πλούτο στο Αιγαίο στην Μεσόγειο όσμιο ,πετρελαιο,χρυσό,άργυρο, πλουτώνιο , φυσικό αέριο , υδρογονάνθρακες και ουκ έστιν τελειωμός επί των παραδόσεων .

Η Ελλαδα Κ. Τάτσιο μπορεί να ζήσει σε υψηλό επίπεδο επιβίωσης, όχι μόνο τους λαούς της ΕΕ αλλα και όλον τον κόσμο της Γαίας , το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν και στο παρόν βάζοντας πλάτη με την στήριξή μας στο τραπεζικό σύστημα της Ισπανίας ,της Γαλλίας , της Γερμανίας , της Ιταλίας κτλ. Όλοι αυτοί οι λαοί ζουν και θρέφονται εις βάρος των ελλήνων Βλέπε: Μουσείο Λούβρου κλπ . Εν ολίγοις Κύριε Πρόεδρε οι Ελληνες δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού και της παιδείας και σβήσαμε τα δικά μας .

Χάσαμε τις αλύτρωτες πατρίδες μας Κύριε Τάτσιο ..Σήμερα κινδυνεύουμε να χάσουμε και την Μακεδονία του Φιλίππου με το άψυχο και έμψυχο δυναμικό της !

Κύριε Πρόεδρε των πανμακεδονικών αγώνων διακρίνω έναν ένθερμο ελληνικό λαό που ειναι αγαναχτισμενος από τις λαϊκίστικες πολιτικές και ειναι πανέτοιμος να δώσει μάχη μέχρι τελευταίας ρανίδος αίματός του , ως προς την υπεράσπιση της Κυριαρχίας της Μακεδονίας από όλες τις πλευρές καθέτως και οριζοντίως .

Από την άλλη, η κυβέρνηση και οι 300 σιοι της βουλής ,οι Αρλεκίνοι των ΜΜΕ με τις δηλώσεις τους και με την τακτική τους δρουν κατασταλτικά -καταλαγιαστικά θα έλεγα ,βάζοντας τον λαό στο σπήλαιο του Πλάτωνα .

Επίσης παρακολουθώντας τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων , ό,τι το “ζήτημα αίτημα των Σκοπιανών” βλέποντας τις επίμονες και επίπονες αντιδράσεις όλων των ελλήνων της υφηλίου , φοβάμαι ο, τι θα το τραβήξουν για το εγγύς μέλλον ,ώσπου καταλάβουν ο, τι το θέμα ξεθώριασε στην συνείδηση του λαού ..

Προτείνω :
1ον.. Η Ελλάδα να επιβάλλει εμπάργκο στην ΠΓΔΜ FYROM έως ότου λύσουν εντός των συνόρων τους “η και με άλλους λαούς , το “ζήτημα της ταυτότητάς τους “

2ον .. Προτείνω ένα νέο Συλλαλητήριο αυτήν την φορά στα Σύνορα των Σκοπίων

Και 3ον.. Να γίνει δημοψήφισμα εδώ και τώρα να εκφράσει ο λαός την θέλησή του στο μείζον πρόβλημα που μας απασχολεί .

Και τέλος .. Αποδίδω Κύριε Πρόεδρε Πανελληνιας ομοσπονδιας πολιτιστικων
συλλόγων Μακεδόνων , την καθ’ ύλην αρμοδιότητα και ευθύνη εκτέλεσις της νέας διοργάνωσις του συλλαλητηρίου στα σύνορα των Σκοπίων, στο Πανεπιστήμιο των Μακεδονικών σπουδών Ελλαδος και σ’ όλες τις Πανμακεδονικές οργανώσεις ,συλλόγους ,ομάδες εσωτερικού -εξωτερικού πολιτών, που ειναι εκτός κομμάτων ,χρωμάτων, δογμάτων . Η υπόθεση αυτή , δεν ειναι πολιτικού χαρακτήρα αλλα Εθνικού ενδιαφέροντος κινδυνεύει το Έθνος των Ελλήνων από τις Λερναίες Υδρες που ειναι προ των πυλών έτοιμες να μας κατασπαράξουν .

Θεωρώ ότι με τα δυο συλλαλητήρια ΝΙΚΗΣΕ ο Ελληνικός λαός , στο χέρι μας ειναι μέσου ενός Δημοψηφίσματος να να βγούμε και πάλι ΝΙΚΗΤΕΣ !

Υ/Γ Με αφορμή της επιστολής μου Κύριε Πρόεδρε προς το σεβαστό πρόσωπό σας , με κατάθεση ψυχής αυτής, της Ελληνίδας Μάνας Μακεδόνισσας , στέλνω μήνυμα καλής υγείας , στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κ. κ. Παυλόπουλο στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στον δοτό ΥΠΕΞ κύριο Κοτζιά και τους καθιστώ υπεύθυνους έναντι του νόμου του ελληνικού συντάγματος περί εσχάτης προδοσίας ,ώστε να μην κάνουν το λάθος να υπογράψουν τον όρο “Μακεδονία “ ούτε ως σύνθετο ούτε ως Erga omnes και να σταματήσουν επιτέλους ως κουμπάροι να παντρεύουν τους Μακεδόνες/σσες με βάρβαρους λαούς διότι θα μας βρίσκουν μπροστά τους “Πας μη Ελλην βάρβαρος “
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας καλό Άγιον Πάσχα .

Με άπειρη εκτίμηση

Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδονισσα”

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter