ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. - 15 Φεβ 2018 - 12:56
Loading...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού
της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Συγκλονιστικές πληροφορίες μας έστειλε ο Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρώην Πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) και καλείται η ελληνική κυβέρνηση να αναζητήσει εάν αυτές είναι αληθείς!

Διότι, πράγματι αν είναι αληθείς, τότε ναι είναι συγκλονιστικές!

Οι πληροφορίες…

Στρατιωτική Μονάδα του Τουρκικού Μηχανικού από το πρωί της 13ης Φεβρουαρίου 2018 έχουν ξεκινήσει χωματουργικές εργασίες στην βραχονησίδα Çavuş που βρίσκεται μεταξύ της Καλόλιμνου (νησίδα των Δωδεκανήσων βορειοανατολικά της Καλύμνου), στο μέσον περίπου της απόστασης με τις μικρασιατικές ακτές, την χερσόνησο της Αλικαρνασσού (Bodrum) και μόλις 2.75 νμ από τα Ίμια!

Κατά τις πληροφορίες,  οι κατεπείγουσες χωματουργικές εργασίες στην βραχονησίδα Çavuş είναι για την προετοιμασία κατασκευής οχυρωματικού έργου, παρατηρητηρίου, προωθημένου φυλακίου που θα στεγάσει μονάδα των ειδικών δυνάμεων, μετά την προχθεσινή ένταση στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων.

Η δραστηριότητα έγινε γνωστή χθες, μετά την επιβίβαση ερπυστριοφόρου σκαφτικού μηχανήματος, δομικά υλικά, ΗΖ Diesel, δεξαμενές νερού και καυσίμου, σε μικρό αποβατικό σκάφος LC και με την πλατφόρμα ÇESMELI2 από την παραλία του χωριού Gümüşlük του Bondrum!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter