ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ευρω-διαφθορά: «Βρήκαν τόσα πολλά λεφτά στα σπίτια και τα γραφεία τα οποία ερευνήθηκαν που μέχρι και τώρα τα μετράνε»!

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Δεκ 2022 - 6:53

«Θα βγουν και άλλα μεγάλα ονόματα» λέει ο εκπρόσωπος της βελγικής ομοσπονδιακής Εισαγγελίας

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της βελγικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Καϊλή-Qatargate, το οποίο υπογράφει η δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ, Φάτμα Τάσπιναρ, αναφέρει ότι «Οι διωκτικές αρχές βρήκαν τόσα πολλά λεφτά σε σπίτια και γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου που ερευνήθηκαν, που μέχρι και τώρα τα μετράνε».

Και αυτό γιατί η έφοδος δεν αφορούσε σπίτια γραφεία που δεν είχαν διερευνηθεί προηγουμένως, αλλά γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τα οποία είχε ήδη ψάξει την Παρασκευή και το Σάββατο η αστυνομία των Βρυξελλών!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Αρχές μπήκαν ξανά σε εννέα συγκεκριμένους χώρους, οι οποίοι είχαν σφραγιστεί και η πρόσβαση σε αυτούς είχε αποκλειστεί, προκειμένου να μην χαθούν δεδομένα σημαντικά για την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ηλεκτρονικές πηγές κοινοβουλευτικών επιτελείων έχουν «παγώσει» από την Παρασκευή ώστε να αποτραπεί η εξαφάνιση στοιχείων που είναι απαραίτητα για την έρευνα.

Ο σκοπός της σημερινής αναζήτησης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, λοιπόν, ήταν να κατασχέσει αυτά τα δεδομένα.

Στο ρεπορτάζ του βελγικού δικτύου VRT εμφανίστηκε και εκπρόσωπος τύπου της ομοσπονδιακής εισαγγελίας, Eric Van Der Sypt, ο οποίος μιλά αρχικά για τα γραφεία που σφραγίστηκαν με τη βοήθεια των ανδρών της ασφάλειας του Ευρωκοινοβουλίου.

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr