ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ε μ ε τ ό ς…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Κ.ΒΑΘΙΩΤΗΣ. - 17 Δεκ 2020 - 7:53
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Θαυμάστε τις μασκοφορεμένες μαζορέτες-μαριονέτες πώς προσκυνούν τον κτηματία της οργουελικής φάρμας, τον τύραννο κύριο Τζόουν, ο οποίος κυβερνά εδώ και δέκα μήνες αδυσώπητα το παραγωγικό σώμα του κτήματος, δηλαδή όλα εμάς τα υπάκουα ζώα που του παραδώσαμε τις σημαντικότερες ελευθερίες μας για να διατηρήσουμε το σώμα μας ως ένα άψυχο κουφάρι, δήθεν απρόσβλητο στον “αόρατο εχθρό”.

Θαυμάστε πόσο φιλάρεσκα κορδώνεται ως μόνος αναγνωρίσιμος χωρίς μάσκα, την ώρα που τα σκυλάκια του κάθονται σούζα μπροστά του, φορώντας ευλαβικά το φίμωτρό τους.
Θαυμάστε τον “ωραίο Άδωνη” με τι καμάρι επευφημεί τον Αρχηγό της σατανικής συμμορίας που ανασκολοπίζει τους Έλληνες χύνοντας καθημερινά δηλητήριο στις ψυχές τους, ενόσω κάποιοι από αυτούς άρχισαν να αυτοκτονούν ο ένας μετά τον άλλον.

Ε μ ε τ ό ς…

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…