ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ζυγίζουν 1.000 τόνους,και, όμως, ανυψώθηκαν από έναν άνθρωπο της λίθινης εποχής.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΚΛΟΙΟΣ. - 16 Απρ 2019 - 10:44

Ζυγίζουν 1.000 τόνους και παρ ‘όλα αυτά, ανυψώθηκαν από ένα άνθρωπο της λίθινης εποχής! Μυστικές πόρτες στην Αίγυπτο .. Παρακολουθήστε τα βίντεο.

Ο τόνος, κοινώς αναφερόμενος ως ο μετρικός τόνος στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, είναι μια μετρική μονάδα μη-SI με μάζα ίση με 1.000 κιλά ή ένα μεγαγκράμ. Είναι ισοδύναμο με περίπου 2.204,6 λίβρες, 1.102 μικρούς τόνους ή 0,984 τόνους.

Η Αίγυπτος, μια χώρα που συνδέει τη βορειοανατολική Αφρική με τη Μέση Ανατολή, χρονολογείται στην εποχή των Φαραώ. Τα παλιά μνημεία της χιλιετηρίδας κάθονται κατά μήκος της εύφορης κοιλάδας του ποταμού Νείλου, συμπεριλαμβανομένων των κολοσσιαίων πυραμίδων της Γκίζας και της Μεγάλης Σφίγγας, καθώς και του ιερόγλυφου ναού του Καρνάκ και των τάφων της κοιλάδας των βασιλέων. Η πρωτεύουσα, το Κάιρο, φιλοξενεί οθωμανικά αξιοθέατα όπως το μουσουλμανικό τζαμί του Μωχάμετ Αλί και το Αιγυπτιακό Μουσείο, ένα πλήθος αρχαιοτήτων.

Ancient Secret Discoveries
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr