ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Γενοκτονία: «Αυτά τα εμβόλια δεν είναι πραγματικά εμβόλια»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ. - 9 Οκτ 2021 - 6:42
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Θα ξεκινήσω με τον σκοτεινό πρωτοστάτη των γενοκτονικών εμβολίων Μπιλ Γκέιτς. Είναι, ναι, αυτός που διαφημίζει τα εμβόλια ως επιβεβλημένα για να επιβιώσει δήθεν το ανθρώπινο γένος. Είναι ο ίδιος ομοίως που πιστεύει, επιπροσθέτως, πως ο πλανήτης έχει υπερπληθυσμό και, ως εκ τούτου, πάρα πολλοί από εμάς πρέπει να εξοντωθούμε. Είναι ακόμη ο ίδιος διάσημος «φιλάνθρωπος» που τυχαία, από το 2015, είχε προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο μιας πανδημίας. Είναι ίδιο το φρικτό πρόσωπο που τον Μάρτιο 2020, και πάλι συμπτωματικά, είχε αναφέρει ότι «στο τέλος θα χρειαστούμε αναγκαστικά ψηφιακά πιστοποιητικά». Και είναι επιπλέον ο ίδιος μεγιστάνας που έχει δηλώσει: «Δεν εμβολιάστηκα!».

Το τραγικό είναι ότι όσοι εγείρουν βάσιμους φόβους και ανησυχίες σχετικά με τα εμβόλια του Γκέιτς συκοφαντούνται, χλευάζονται, λογοκρίνονται, απειλούνται, απολύονται ή μπαίνουν σε αναστολή εργασίας. Ναι έτσι ακριβώς γίνεται, και παρά το γεγονός ότι λαμβάνει χώρα το μεγαλύτερο παγκόσμιο ιατρικό πείραμα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Και από πάνω, με την βοήθεια των αργυρώνητων ΜΜΕξαπάτησης, το συστημικό ιατρικό κατεστημένο δεν προειδοποιεί τον κόσμο, έστω και κατ΄ ελάχιστο, για το ποιες είναι οι τυχόν μελλοντικές παρενέργειες από τα συνεχή πειραματικά τρυπήματα.

Τι μπορεί άραγε να σκεφτούμε, όταν κυβέρνηση και «ειδικοί» κυριολεκτικά κυνηγούν να εμβολιάσουν απεγνωσμένα ή σώνει και καλά τους υγιείς πολίτες; Ενδιαφέρεται μήπως η Ματίνα Παγώνη περισσότερο για εμάς, από ότι νοιαζόμαστε εμείς οι ίδιοι για την υγεία μας όσο και για την ίδια την ζωή μας; Και γιατί τότε υπάρχουν τόσες χιλιάδες αντιδράσεις, κάθετοι αρνητές και αναστολές υγειονομικών; Γιατί η κυβέρνηση χρειάστηκε άρον-άρον να νομοθετήσει το ακαταδίωκτο; Και πως έγινε και «εξαφανίσθηκε» η γρίπη και όλοι πλέον αρρωσταίνουν ή πεθαίνουν μόνον από κορονοϊό; Τι τωόντι συμβαίνει; Τι έπαθαν και σκοτίσθηκαν τόσο πολύ οι πολίτες; Που χαθήκαμε;

Ο Γάλλος νομπελίστας Δρ. Luc Montagnier λέει: «Αυτά τα εμβόλια δεν είναι πραγματικά εμβόλια, αλλά ένα περίπλοκο συνονθύλευμα μοριακής βιολογίας που μπορεί να είναι δηλητήριο». Ο καθηγητής πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. Michael Yeadon δηλώνει: «Ο τελικός στόχος των εμβολιασμών μπορεί να είναι μόνον η μαζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού». Ο διάσημος Δρ. Sucharit Bhakdi αναφωνεί: «Σταματήστε να εμβολιάζεσθε!.. αυτό που γίνεται τώρα είναι ότι σκοτώνουμε συνανθρώπους μας.. αυτή τη στιγμή διεξάγεται ένα δεύτερο ολοκαύτωμα!». Ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA Δρ. Ρόμπερτ Μαλόουν τονίζει: «Είμαστε αντιμέτωποι με το διαβολικό κακό.. Υπάρχει γενική αύξηση ξαφνικών θανάτων που σχετίζεται με τον εμβολιασμό».

Δυστυχώς, κάποια στιγμή όλοι θα καταλάβουν ότι το εμβόλιο κατά του Κόβιντ δεν είναι ένα ακόμη κοινό ή συμβατικό εμβόλιο! Όχι. Κυβερνήσεις και «ειδικοί» μας λένε συνεχώς αναθεωρημένα την κάθε φορά ψέματα, επιστημονικές ιατρο-αρλούμπες και αυτό-συγκρουόμενες και θανατηφόρες ανοησίες, ενώ όλοι πλέον ξέρουμε ότι τα «κορωνο-εμβόλια» σκοτώνουν και παύουν να παρέχουν ανοσία μέσα σε πολύ λίγους μήνες. Είναι, δηλαδή, τζούφια!

Από την άλλη, γνωρίζουμε ιστορικά και με κάθε βεβαιότητα ότι τα παραδοσιακά εμβόλια παρείχαν κάποια μεσοπρόθεσμη έστω ανοσία σε κάποια ασθένεια, και όλα αυτά μετά από δεκαετείς έρευνες και με πολλές επιστημονικές αποδείξεις. Τα σημερινά πειραματικά μπόλια του κατασκότεινου Γκέιτς δεν παρέχουν μια τέτοια ανοσία. Ούτε επίσης τα μπόλια έχουν οριστική άδεια χρήσης. Έχουν μόνον άδεια για έκτακτη χρήση. Ούτε μπορεί να χτίσουν τα τσιμπήματα κανένα «τείχος ανοσίας» σε ιούς που μεταλλάσσονται.

Απορώ: Γιατί άραγες οι γονείς δεν καταλαβαίνουν ότι το «εμβόλιο» είναι πειραματικό και έχει μόνον άδεια έκτακτης χρήσης; Γιατί οι γονείς δεν προσπαθούν να πληροφορηθούν και να μάθουν επισταμένως πράγματα όπως, λόγου χάρη, ότι: Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα ανώτερα στελέχη της Pfizer δεν έκαναν το εμβόλιο, όπως οι ίδιοι το δήλωσαν δημοσίως!

Απορώ ακόμη με το γεγονός ότι ενώ έχουν πεθάνει ή είχαν παρενέργειες πάρα πολλοί μετά την ένεση, όπου ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται και απόλυτα υγιείς νέοι, κάποιοι γονείς το βλέπουν αυτό εξωτερικά ή το προσπερνούν επιφανειακά. Και το «κερασάκι»: Οι «ειδικοί» να μας τρομοκρατούν, λέγοντας ότι δεν επιτρέπεται ούτε καν να υπονοούμε ότι η ένεση έχει κάποια σχέση ή αιτιατή διασύνδεση με θανάτους ανθρώπων.

Γονείς, απορώ: Γιατί ακούτε τον τηλεοπτικό μαϊντανό Θ.Βασιλακόπουλο και δεν ακούτε, λ.χ., τον Γάλλο διάσημο χειρουργό Arnaud Huboud-Peron που λέει: «Αυτή η ένεση δεν είναι εμβόλιο. Είναι μια γονιδιακή θεραπεία αλλά και πειραματική.. Αυτό που συμβαίνει είναι μια εξελισσόμενη γενοκτονία». Γονείς πως προσπερνάτε τόσο απλά τα λόγια του διεθνώς αναγνωρισμένου Ιολόγου Καθηγητή Jean-Michel Claverie που δήλωσε: «Σοκαρίστηκα όταν άκουσα για εμβολιασμό παιδιών.. Ως και 40% αυξήθηκαν οι μυοκαρδίτιδες σε παιδιά.. είναι σκανδαλώδες ο εμβολιασμός των παιδιών».

Εκπαιδευτικοί, απορώ: Και εσείς, πως είναι δυνατόν να προσπερνάτε ελαφρά τα λόγια του καθηγητή Christian Perronne, τον επί σειρά ετών επικεφαλής της εθνικής γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια, όταν και αυτός ξιφουλκεί: «Σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους σε καθεστώς πλήρης ατιμωρησίας.. Μετά βίας έχει καταγραφεί το 10% των παρενεργειών και των θανάτων.. Πρέπει να σταματήσετε να το παίζετε πρόβατα». Εκπαιδευτικοί, γιατί δεν δίνεται σημασία στην καθηγήτρια του διάσημου ΜΙΤ Stephanie Seneff που γράφει: «Μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις στα χρόνια που έρχονται.. Αυτοί που ισχυρίζονται ότι το mRΝΑ δεν εμπλέκεται με το DNA κάνουν λάθος.. Υπάρχουν πιθανότητες για τραγικές αν όχι καταστροφικές συνέπειες από τα mRNA εμβόλια».

Τι έπαθαν άραγε οι συντριπτικά περισσότεροι πολίτες και δεν βλέπουν τις αληθινές ιστορίες του εμβολιαστικού τρόμου που συνεχίζουν να έρχονται με θανάσιμη ταχύτητα; Ακόμη, τι άραγε τρέχει εκεί πάνω στην κορυφή: Είναι στο κόλπο, πρακτορεύει ή μήπως κοιμάται εν αγνοία της η κυβέρνηση; Γιατί τότες η τόσο αφόρητη πίεση στους πολίτες να μπολιαστούν, η εξαγορασμένη προπαγάνδα, η απόκρυψη πρωτοκόλλων, η χειραγώγηση, ο εκφοβισμός, η πολιτική τυραννία, η παραβίαση ιατρικής ηθικής και η συστηματική απόκρυψη δυσάρεστων παρενεργειών; Ποιόν άραγε υπηρετούν;

Λοιπόν: Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Σε ότι με αφορά προσωπικά: Δεν θέλω με κανένα τρόπο να είμαι το επόμενο πειραματικό ινδικό χοιρίδιο στο παγκόσμιο εργαστήριο του Γκέιτς και της σιωνιστικής παρέας του. Δεν διακινδυνεύω σε καμία περίπτωση να είμαι

η επόμενη «ξαφνική σύμπτωση». Επίσης, ο τόσο επιμελής «γιατρός μου», και ενώ συνεχίζει βασανιστικά να με ενοχλεί για να με τσιμπήσει το συντομότερο δυνατόν, εντούτοις, ο ίδιος ποτέ του δεν μου έδωσε πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους του μπολιάσματος.

Πλέον, μόνος μου ψάχνω, ακούω, αποφασίζω και διαβάζω: Ο καθηγητής Ι.Ιωαννίδης: «Υπήρχε εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου να εξαφανιστώ». Ο καθηγητής Φυσικής κ. Γ.Παύλου: «Είμαι πεπεισμένος, γι’ αυτό και εκτίθεμαι δημόσια, και λέω ότι αυτό το εμβόλιο είναι δολοφόνος. Είναι βιολογικό όπλο.. Όσοι επιστήμονες στηρίζουν αυτό το εγχείρημα, εγκληματούν». Ο στρατιωτικός ιατρός κ. Ζ.Μπέχλης: «Είμαι ανεμβολίαστος και θα παραμείνω.. Ο Μητσοτάκης και όλα τα κόμματα απειλούν τα παιδιά μας και εμάς με γενοκτονία.. Αντισταθείτε, πολεμήστε την γενοκτονία»! Ο χειρουργός Δρ. Δ.Αντωνίου: «Οι μεταλλάξεις γεννιούνται όπου κάνεις εμβόλιο.. Εδώ γίνεται μια γενοκτονία.. Το εμβόλιο είναι γενετικά τροποποιημένος οργανισμός. Εδώ μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Ακόμη: Ο Γάλλος λέκτορας Olivier Soulier: «Από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί ξεκίνησε μια πραγματική σφαγή». Ο διάσημος αμερικανός δικηγόρος T.Renz: «50.000 Αμερικανοί πέθαναν μέσα σε 14 ημέρες από τον εμβολιασμό τους». Ο αμερικανός Δρ. Richard M. Fleming: «Το εμβόλιο είναι βιολογικό όπλο. Δεν είναι εμβόλιο! Η ακίδα-πρωτεΐνη είναι από μόνη της ένα ξεχωριστό βιολογικό όπλο». Ο γερμανός Dr. Leonard Coldwell: «Όποιος κάνει το εμβόλιο θα μπορούν μέχρι και με εκπομπή κάποιων ραδιοκυμάτων ή με κάποιο άλλο είδος ακτινοβολιών να σκοτώσουν επί τόπου προκαλώντας έμφραγμα!»

Όπως όλοι μας, γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που έχουν ήδη κάνει το πειραματικό μπόλι του νεοταξίτη σιωνιστή Γκέιτς. Και από ότι κατάλαβα, σχεδόν κανένας από όλους αυτούς δεν είχε ενημερωθεί ή ερευνήσει πραγματικά, ούτε και είχε μελετήσει σε κάποιο βάθος το τι είναι ή το τι κάνει το πειραματικό εμβόλιο. Και από πάνω, κρίμα και ατυχώς, ορισμένοι από τους εμβολιασθέντες «πολεμούν» πολλαπλώς τους μη εμβολιασθέντες. Αποκαλούν τους μη εμβολιασθέντες με το χειρότερο τρόπο, κοσμητικά επίθετα και με ένα πλήθος πολλών ονομάτων. Χλευάζουν γενικά εκατομμύρια ανθρώπους ως συνωμοσιολόγους, που είναι δήθεν ενάντια στην επιστήμη και έχουν τάχα αθεράπευτο εγωισμό και αντικοινωνικές θέσεις και απόψεις.

Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Για πολλούς από τους τρυπημένους, είμαι ένας δολοφόνος που δεν νοιάζομαι τάχατες για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, ενώ συνάμα έχω και όλο το φταίξιμο δικό μου που δεν υπακούω στην κυβέρνηση: Που συνεχίζει να με κυνηγά με πρωτόφαντη μανία, για να βάλω και του λόγου μου την ζωή μου στη σειρά ή, δηλαδή, να είμαι δυνητικά ένας ακόμη επόμενος «ξαφνικός» θάνατος!

Από ότι κατάλαβα, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που εμβολιάστηκαν επηρεάστηκε κυρίως από: Την χρυσοπληρωμένη κυβερνητική προπαγάνδα των ΜΜΕξαθλίωσης, τις μεγάλες οικογενειακές υποχρεώσεις, τον φόβο για το άγνωστο αύριο, τα «ζωντανά ή live» τρυπήματα κάποιων διάσημων ιεραρχών μπροστά στις κάμερες και την τυφλή εμπιστοσύνη στους «τηλε-ειδικούς».

Μετά από όλα αυτά, ένα μόνο αποφάσισα να πράξω ανέκκλητα και ερμητικά: Όσο πιο πολύ με πιέζουν να κάνω το «εμβόλιο», τόσο πιο πολύ με κάνουν να ξυπνάω στην πραγματικότητα. Και πλέον: Ο καλύτερος τρόπος να με πείσουν με κανένα τρόπο να μην κάνω το πειραματικό μπόλι του Γκέιτς, είναι οι ίδιοι να συνεχίζουν να με ..πιέζουν να το κάνω.

Με επίγνωση προτιμώ να ακολουθήσω τους υγειονομικούς που μπήκαν σε αναστολή και δεν πληρώνονται, από το να ακολουθήσω τους χρυσωμένους τηλεοπτικούς μαϊντανο-ειδικούς. Και η ασύλληπτη κρατική απατεωνιά: Ενώ με αμέτρητες πλέον επιστημονικές αποδείξεις τόσο οι εμβολιασμένοι όσο και οι ανεμβολίαστοι αρρωσταίνουν και μεταδίδουν τον ιό, παραταύτα, οι μεν πληρώνονται, ενώ οι δε δεν πληρώνονται! Ναι. Νόμιμα: Οι εμβολιασμένοι μπορούν να συνεχίζουν να μεταδίδουν τον ιό με μισθό, ελεύθεροι από περιορισμούς και με την άδεια της Βουλής. Τι φρικτή απάτη!

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…