ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΓΝΩΣΤΕΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ “ΕΙΔΕ” ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩ ΤΩ ΤΡΟΠΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΜΕΓΑ-ΕΚΡΗΞΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΟΜΒΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!..

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΕΦΡΑΙΜ. - 23 Δεκ 2019 - 18:57

ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΜΕΤΡΩΝ κοκ..

«Αν συνεχιστεί η ρωσική περικύκλωση, η ρωσική υποβρύχια βόμβα «status-6» θα ενεργοποιήσει το ρήγμα του Αγ. Ανδρέα»…

Μπορούμε να καταστρέψουμε ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο με μια μόνο επίθεση. Με «Αρμαγεδώνα» απειλεί τις ΗΠΑ διάσημος αναλυτής εάν και εφόσον συνεχίσουν να περικυκλώνουν την ρωσική επικράτεια με στρατιωτικές βάσεις και με κράτη που διαθέτουν «κυβερνήσεις μαριονέτες».

Ο διάσημος Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Κονσταντίν Σίβκωφ, σύμβουλος του Κρεμλίνου και μέλος της ακαδημίας γεωπολιτικών αναλύσεων της Μόσχας, σε συνέντευξή του στο NSN αποκάλυψε το σχέδιο του ρωσικού γενικού επιτελείου κατά των ΗΠΑ , το οποίο θα επέφερε τρομερές συνέπειες στην αμερικανική ενδοχώρα.

Ο ίδιος μίλησε για απίστευτα μεγάλες συνέπειες που θα ακλουθούσε μια παγκόσμια σύρραξη ή «Doomsday», από την ανάπτυξη του υποβρύχιου οχήματος «status-6» κατά των ΗΠΑ ..

Το κύριο χαρακτηριστικό της ανάπτυξης του οχήματος με την ονομασία «status-6» είναι η ικανότητα να χτυπάει σε παράκτια περιοχή του εχθρού μεταφέροντας πυρηνική γόμωση χωρητικότητας 50 έως 100 μεγατόνους, και με την μορφή «τορπίλης», να εξαφανίζει περιοχές ολόκληρες.. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!..

Ηλιας Καλλιωρας

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr