ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ – Covid 19 : Πως και γιατί μια επιθετική γρίπη αναβαθμίσθηκε σε πανδημία

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ. - 22 Μαΐ 2020 - 17:44
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Μετά από όλα αυτά που έχουμε βιώσει μέχρι και αυτή τη στιγμή, βγαίνουν τρία κεντρικά συμπεράσματα. Πρώτον, ο κορωνοϊός είναι ή αποτελεί ένα εργαστηριακό βιολογικό όπλο. Και κόλπο. Ένα κοινωνικό όπλο μέσης ισχύος. Πέραν από τον Λευκό Οίκο των ΗΠΑ, που μίλησε δημοσίως για «απάτη, hoax» μέσω τόσο του προϊσταμένου του διευθυντή όσο, επίσης, και άλλων συνεργατών του, μας το είπαν, εισέτι, ρητώς και μας το απέδειξαν, άμεσα ή έμμεσα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, και αμέτρητοι άλλοι ειδικοί, διάσημοι επιστήμονες και καθ’ ύλη νομπελίστες.

Δεύτερον, ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό αυξήθηκε τεχνηέντως και υπέρμετρα σε όλο τον κόσμο. Και στην Ελλάδα. Γεγονός που και ο ίδιος ο διάσημος «εμβολιολόγος» κ. Τσιόδρας παραδέχθηκε δημοσίως. Λέγοντας ότι: ασθενείς που είχαν, εκτός των άλλων υποκειμένων νοσημάτων, και τον COVID19, καταμετρώνταν εν τέλει ως αποβιώσαντες από κορωνοϊό! Όπως έγραψε εμφατικά στον τίτλο της αθηναϊκή εφημερίδα: «Όλα μια απάτη. Από τους 145 νεκρούς σε νοσοκομείο, οι 100 πέθαναν από καρκίνους, πνευμονίες και εγκεφαλικά». Πλέον, δεν χρειαζόμαστε άλλα στοιχεία, αναζητήσεις και παραδοχές. Τέρμα η σχετική έρευνα. Μίλησε ο καθ’ ύλη αρμόδιος.

Τρίτον, ο COVID19 πράγματι είναι μια επιθετική γρίπη. Που όντως σκοτώνει περισσότερο από την κοινή γρίπη. Και, ναι, αυτός ο ιός είναι πιο μεταδοτικός. Οι έρευνες δείχνουν ότι ένας ασθενής με κοινή γρίπη μολύνει κατά μέσο όρο 1,28 συνανθρώπους του. Ενώ, ένας ασθενής με κορωνοϊό μολύνει κατά μέσο όρο 2 με 3 άτομα. Ακόμη, τα σχετικά στοιχεία δείχνουν ότι σκοτώνει με γρηγορότερο ρυθμό. Ωσαύτως, αφήνω στην άκρη το γεγονός ότι ο Κύπριος υπουργός Υγείας την περιέγραψε, στα κλειστά-ανοιχτά μικρόφωνα, ως «μια απλή γρίπη». Φράση που αντηχεί την αντίστοιχη δήλωση του διευθυντή των Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας του Ινστιτούτου Παστέρ Γαλλίας: «Τίποτα παραπάνω από τη γρίπη ο κορωνοϊός».

Προχωρώ και ερωτώ: Εφόσον ο κορωνοϊός είναι απλά μια επιθετική γρίπη, γιατί τότε τον ανήγαγαν σε πανδημία; Γιατί τα συστημικά ΜΜ Εξαπάτησης πήραν ένα κάρο λεφτά για τα του κορωνοϊού; Γιατί υπογραμμίζουν καθηγητές, σαν και τον διαπρεπή κ. Ιωαννίδη του πανεπιστημίου Stanford, ότι: «Το lockdown έκανε πολύ περισσότερο κακό από τον ίδιο τον Covid-19»; Γιατί βουλευτές καταγγέλλουν μέσα στη Βουλή την εξαπάτηση των πολιτών τους, έτσι όπως έκαναν, π.χ., ο κ. Vittorio Sgarbi και η Sara Cunial στην Ιταλία; Γιατί τόσοι και τόσοι επιστήμονες δηλώνουν ότι: «Ο υγιής δεν χρήζει μάσκας»; Γιατί τόσοι πολλοί ειδικοί, όπως είναι, λ.χ., ο Δρ. Tenpenny, διατυμπανίζουν ότι: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη που διαπράχθηκε ποτέ για το ανθρώπινο γένος»; Κοκ.

Συνεχίζω και απαντώ: Πρώτον, η «πανδημία» του κορωνοϊού αποτελεί έναν ακόμη βασικό κρίκο στην αλυσίδα των διεθνικών γεγονότων που οδηγούν στην επόμενη φάση του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ: Που είναι το Ελληνο-Τουρκικό «συμβάν ή ατύχημα» στο Αιγαίο. Οι εχθροί της ανθρωπότητας, οι διεθνείς σιωνιστές, βρίσκονται σε πρωτόγνωρη εγρήγορση σε σχέση με την περεταίρω υλοποίηση του προαιώνιου σχεδίου τους για τη δημιουργία της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Δεύτερον, ο κορωνοϊός είναι ένα πυρηνικό όπλο μαζικού φόβου και τρομοκράτησης. Για τους γνωρίζοντες, η γνωστή μάσκα που μας επέβαλαν να φοράμε δια νόμου, αποτελεί ένα όπλο θανατηφόρου τρόμου και κοινωνικής υποταγής. Αμέτρητα διδακτορικά και μελέτες έχουν τον «φόβο» ως κεντρικό τους θέμα. Λόγω χωρικών περιορισμών, ένα μόνον θα πω: Πριν από κάθε περιφερειακό και παγκόσμιο πόλεμο, οι σιωνιστές διέσπειραν τον φόβο για να τρομάξουν, παραλύσουν, χυλοποιήσουν και κάμψουν τις αγνές και απονήρευτες μάζες, έτσι ώστε να διευκολύνουν την υλοποίηση των απάνθρωπων, φρικτών και θανατηφόρων σχεδίων τους.

Τέλος, τρίτον, ο κορωνοϊός σχετίζεται, συνδέεται και παραπέμπει σε κοινωνίες «μεγάλου αδελφού». Σε κοινωνίες ηλεκτρονικού μαντρώματος. Σε πρωτόλειο, προδρομικό και μερικό σφράγισμα. Σε τσιπάρισμα. Που ευθέως παραπέμπουν στα «ψηφιακά πιστοποιητικά» του μεγάλου «φιλάνθρωπου» Μπιλ Γκέιτς. Που άμεσα φέρνουν στο νου εργαστηριακά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής για τσιπάρισμα. Όπως είναι, για παράδειγμα: τα «αόρατα τατουάζ» από μικροσκοπικούς κρυστάλλους, οι φθορίζουσες και εμφυτεύσιμες κβαντικές κουκκίδες (quantum dots), κοκ.

Λοιπόν. Κατά σύμπτωση, οι μεγαλύτερες έρευνες στον τομέα της εμβόλιο-νανοτεχνολογίας χρηματοδοτήθηκαν από το διάσημο ίδρυμα της οικογένειας Γκέιτς. Κατά σύμπτωση, επίσης, ο πρώτος που μίλησε για τα «ψηφιακά πιστοποιητικά» ήταν ο «φιλάνθρωπος» Γκέιτς. Κατά σύμπτωση, εισέτι, ήταν ο ίδιος και πάλι, που είχε προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής πανδημίας, παρουσιάζοντας και διάφορα σενάρια. Και, που, μερικές εβδομάδες αργότερα, ξέσπασε, όλως τυχαίως ξανά, η κρίση του COVID-19 στην πόλη Γουχάν της Κίνας.

Επιπροσθέτως, ο εν λόγω φιλάνθρωπος και μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ, προχώρησε σε μία ακόμη και πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη: «Δεδομένου ότι το εμβόλιο του COVID θα μπορούσε να είναι το πρώτο εμβόλιο RNA, πρέπει να αποδείξουμε τόσο ότι η ίδια η πλατφόρμα λειτουργεί όσο και ότι δημιουργεί ανοσία». Με απλά λόγια, ο Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε πως το διάσημο ίδρυμά του έχει ήδη επικεντρώσει τις προσπάθειές του σε ένα νέο εμβόλιο: τύπου RNA-DNA.

Αλλά! Προσοχή: Αυτή η πρωτοποριακή ιδέα -πρόταση του Γκέιτς για γενετικά εμβόλια τύπου RNA-DNA, ήδη ανέκρουσε πρύμναν. Επιστημονικώς. Διότι, σύμφωνα με ειδική έρευνα-έκθεση του Εθνικού Κέντρου Βιοτεχνολογίας της Αμερικής για την ασφάλεια των εμβολίων τύπου DNA: υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της μετάλλαξης του ανθρώπινου DNA. Όπως αναφέρει η εν λόγω επιστημονική έκθεση: «Μεταξύ των κινδύνων που απαριθμούν οι ΠΟΥ, FDA, και ΕΜΑ για τη χρήση εμβολίων DNA είναι ο κίνδυνος ενσωμάτωσης στο χρωμοσωμικό DNA του παραλήπτη με τον ακόλουθο κίνδυνο μεταλλαξογένεσης ή εξάπλωσης γονιδίων αντοχής στα αντιβιοτικά». Κλπ.

Κατά συνέπεια, δεν είναι καθόλου παράξενο ή περίεργο το γεγονός ότι χιλιάδες Αμερικανοί ζητούν έρευνα κατά του Μπιλ Γκέιτς. Οι πολίτες των ΗΠΑ καταλογίζουν εναντίον του πάρα πολλά. Για παράδειγμα, ερωτούν: Γιατί ή πόσο τυχαίο είναι ότι ο κ. Γκέιτς χρηματοδότησε προσομοίωση πανδημίας κορωνοϊού τον Οκτώβριο του 2019 ή λίγες εβδομάδες πριν την εμφάνιση του ιού; Γιατί έχει μια τόσο μεγάλη και ανεξήγητη εμμονή για την παραγωγή του εμβολίου του κορωνοϊού; Γιατί ο Μπιλ Γκέιτς έχει δηλώσει δημοσίως το ενδιαφέρον του για «μείωση της αύξησης του πληθυσμού» κατά 10 έως 15%, μέσω εμβολιασμού;

Ακόμη, πολίτες στις ΗΠΑ κατηγορούν τον Μπιλ Γκέιτς ως υπεύθυνο τόσο για κακές ιατρικές πρακτικές όσο και για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Εισέτι, Αμερικανοί πολίτες του προσάπτουν την δημόσια κατηγορία ότι ο ίδιος ανήκει σε εκείνους τους ανθρώπους που επιθυμούν ή σχεδιάζουν την δραστική μείωση του πληθυσμού της γης. Ενώ, έτι, υπάρχουν και αυτοί οι Αμερικανοί που υπενθυμίζουν την εταιρεία του Γκέιτς, την «Microsoft Technology Licensing, LLC», που ήδη έχει καταθέσει την πατέντα το «WO/ 2020/ 060606» ή το «666» της Ιεράς Αποκάλυψης.

Ναι, πράγματι: Πολίτες ανά την υφήλιο έπαθαν ένα πολύ μεγάλο σοκ όταν έμαθαν ότι τα νέα εμβόλια του Γκέιτς περιέχουν λουσιφεράση (όπου: λούσιφερ ή εωσφόρος). Που είναι ή αποτελεί ένα εμφυτεύσιμο ένζυμο στην προτεινόμενη κβαντική κουκίδα-εμβόλιο. Το πλήρες όνομα του συστήματος εμβολιασμού στην αγγλική είναι: Human Implantable Quantum Dot Microneedle Vaccination Delivery System. Μάλιστα: Ψηφιακό αναγνωριστικό ID2020, κβαντικές κουκκίδες-εμβόλιο «λούσιφερ ή σατανά» και με αριθμό πατέντας το δυσώνυμο «666». Τον αριθμό χαράγματος του Θηρίου. Κοίτα, πόσες συμπτώσεις;

Μετά τα ανωτέρω, κλείνοντας, θα καταγράψω τέσσερα δικά μου συμπεράσματα. Πρώτον, η ιστορία της δήθεν ή τάχα πανδημίας του κορωνοϊού αποτελεί ή είναι μια ακόμη σημαντική υπο-φάση του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ: Που ξεκίνησε το 2011 στη Συρία. Με άλλα λόγια, η παρούσα ψευτο-πανδημία αποτελεί μια ακόμη μεγάλη ψηφίδα των σχεδίων των σκοτεινών δυνάμεων που ζουν και εργάζονται ως τυφλοπόντικες υποκάτω της γης.

Δεύτερον, αυτό το παγκόσμιας κλίμακας τεστ φόβου και κοινωνικής προσομοίωσης, ταξινόμησης και ελέγχου πέτυχε. Τελικά, με την φυτεμένη και ελεγχόμενη «πανδημία», όλα πήγαν πολύ καλύτερα από ότι αρχικώς είχαν σχεδιάσει ή ανέμεναν οι διεθνείς σιωνιστές. Τα επίχρυσα νεοταξικά κυβερνητικά πιόνια, τα εξαγορασμένα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης, οι νέες υπερ-τεχνολογίες αιχμής και τα από δεκαετιών σχέδια κοινωνικού ελέγχου, μαντρώματος και, εν τέλει, αφανισμού των ανθρώπων, εργάσθηκαν πολύ σκληρά. Και έσπασαν τα κοντέρ επιτυχίας. Θριάμβευσαν.

Τρίτον, η σιωνιστική ΝΤΠ κατήγαγε και μια ακόμη ενδιάμεση και περιφανή νίκη. Διότι, τα λεπτομερέστατα σχέδια της Νέας Εποχής βλέπουν και προβλέπουν να συνεχισθεί σχετικά εύκολα και το άλλο μεγάλο, συμπληρωματικό και νεοεποχίτικο σχέδιό τους, που φέρει το όνομα: σφράγισμα ή τσιπάρισμα. Και αυτό: Παράλληλα με τον προσχεδιασμένο και εν εξελίξει επίγειο αρμαγεδδώνα, που θα φουντώσει έτι περεταίρω και θα εξαπλωθεί.

Τέλος, τέταρτον, τώρα πια, ο δρόμος είναι πλέον ορθάνοιχτος για την επόμενη φάση των δυσωδών και φρικτών σχεδίων της ΝΤΠ. Που είναι, όπως δήλωσε κατά λέξη και δημοσίως ο εκπρόσωπος του «αγίου» Βατικανού καθηγητής John Schellnhuber (19-2-2020): «Εξαφανίστε 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους και καλωσορίστε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων». Και για την Ελλάδα, ειδικότερα: Καλωσορίστε τους Τούρκους στο Αιγαίο.

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…