ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η άλωση γίνεται εκ των έσω !

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ. - 5 Απρ 2017 - 11:56
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Σχόλιο από τη Χριστίνα στην ανάρτηση :

Προσέξτε την ΥΠΟΥΛΗ «νέα πατέντα»! ‘Προ-αναχωρησιακά Κέντρα Κρατήσεως’! Στα νησιά μας!

Είναι “πολλά τα χρήματα Άρη” ( όπως έλεγε και στην γνωστή ταινία ο αείμνηστος Σ.Καλογήρου στον Ν. Κούρκουλο) κύριε Μουζάλα και συν τω αυτώ υπόλοιπα κατακάθια βο(υλευτές μας) για να τα προσπεράσετε.

Πουλήσατε, πουλάτε και θα συνεχίσετε αν δεν σας σταματήσει κάποιος ή κάποιοι.

Όμως ξεχνάτε κάτι όλοι εσείς κύριοι Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

Με ποίο δικαίωμα κύριοι το κάνετε αυτό;Ποίος σας το έδωσε;
Εκλεχθήκατε (αν δεν έχει γίνει και κει στις εκλογές καμιά νοθεία) για να κυβερνήσετε συνετά και σεις λειτουργείται λες και σας ανήκει το κάθε τι εδώ μέσα.Δεν είναι το σπίτι σας κύριοι η πατρίδα μου, δεν σας ανήκει, έχει να λαμβάνει από εσάς εκείνη – όσα της κλέψατε και την λεηλατήσατε- και όχι εσείς από αυτήν.

ΑΠΑΙΤΩ να την σέβεστε κύριοι όλοι εσείς, την πατρίδα μου.Οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και των γηγενών κατοίκων της και όχι με βάση τα πόσα θα τσεπώσετε από τους Ευρωπ(ε)ους φίλους σας.

Πουλημένοι και Ανθέλληνες είστε όλοι σας.Οι Ευρωπαίοι ανέκαθεν λεηλατούσαν την πατρίδα μου.Όταν λεηλατήθηκε η Βυζαντινή αυτοκρατορία το 1204 από τους Φράγκους ότι χρυσό υπήρχε και χρήμα έφυγε στην Δύση. Με αυτά μπόρεσε και ορθοπόδησε, κόσμησε τα μουσεία και τις εκκλησίες της και έφτιαξε τις πρώτες τράπεζες της και μας κουνάει σήμερα το δάκτυλο, για να μην αναφερθώ στα αίσχη στα οποία προέβησαν οι Φράγκοι απέναντι στο λαό της Κων/πολης και στον κλήρο. Αιμοσταγείς δολοφόνοι είναι ο Ευρωπαίοι φίλοι μας.Όλοι εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά τους όπως και τώρα.

Έχετε βάλει μέσα τον κάθε τυχάρπαστο, τον κάθε ασεβή προς την θρησκεία μου, προς τα ήθη και έθιμα της χώρας μου λαθροέποικο και με το έτσι θέλω προσπαθείτε να μου τον σβερκώσετε. Με ρωτήσατε κύριοι;Η χώρα αυτή ανήκει στους Έλληνες. Προσπαθείτε να σβήσετε την χιλιόχρονη ιστορία μας, την πολιτιστική μας ταυτότητα και κληρονομιά και προσπαθείτε να μας κάνετε χωνευτήρι “ανόμοιων ειδών”.Γιατί μόνο ως “είδος” μπορείς να αποκαλέσεις όλους αυτούς που βρίσκονται έγκλειστοι στα hot spot.

Αυτό το είδος ανθρώπων δεν έχει καμία σχέση με μας, δεν θέλουν να γίνουν σαν εμάς.Και για να σας προλάβω κύριοι δεν είμαι ρατσίστρια. Δεν γουστάρω όμως ούτε το τσαντόρ, ούτε την εξευτελιστική μπούρκα, ούτε το Νικάμπ, ούτε το Χιτζάπ. Και για όσους εξακολουθούν να είναι υπέρμαχοι της άποψης αυτής και καλά, ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του ατόμου να επιλέγει την ένδυσή του, ας ζητήσει να μάθει γιατί απαγορεύεται, έστω και να κυκλοφορεί με τα ράσα του (ένδυμα εργασίας;) ένας ορθόδοξος, καθολικός (ή και εβραίος) κληρικός, στις χώρες της Αραβικής χερσονήσου!Ρωτήστε αν μπορούν να φορούν τα σύμβολα της θρησκείας τους π.χ τον Σταυρό στο λαιμό;Γιατί εγώ δηλ. να πρέπει να συμβιβαστώ με την νέα αναχρονιστική αυτή πραγματικότητα και αυτοί όχι.

Αυτοί κύριοι δεν θέλουν να γίνουν σαν εμάς και δεν μας βλέπουν ως “ισότιμους” τους.Αν και αμφιβάλλω αν ξέρουν και τι σημαίνει η λέξη ισότιμος. Είμαστε άπιστοι γι αυτούς αλλόθρησκοι…άρα προς τέρψιν του φιλοθεάμων κοινού τους είμαστε άτομα για αποκεφαλισμό οι άνδρες και ως αντικείμενο βιασμού το λιγότερο εμείς οι γυναίκες.

Δεν γουστάρω λοιπόν κύριοι ούτε αυτούς, ούτε τους Μιναρέδες τους , ούτε τον Μουεζίνη τους να τον ακούω να βγαίνει και να φωνάζει πρωί, πρωί και να επικαλείται τον Αλλάχ.
Γουστάρω κύριοι πρωί, πρωί να με ξυπνάνε η γλυκόλαλες καμπάνες της ενορίας μου και όχι ο Μουεζίνης.Είδα και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες που έχουν πάει και έχουν εγκατασταθεί τι προβλήματα έχουν προκύψει.
Γιατί δεν πάνε στην Σαουδική Αραβία να μείνουν;
Το σχέδιο Coudenhove-Kalergi η γενοκτονία των λαών της Ευρώπης το γνωρίζετε;
Με το εν λόγω βραβείο έχουν βραβευτεί αρκετοί Ευρωπαίοι ηγέτες όπως ο Van Rompuy, η Angela Merkel και άλλοι. Αν και κανένα σχολικό βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία.Αυτά και άλλα πολλά που θα μπορούσα ως ερωτήματα να παραθέσω τα ξέρουμε κύριοι όλοι μας πλέον και σας λέμε Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ

Προσέξτε την ΥΠΟΥΛΗ «νέα πατέντα»! ‘Προ-αναχωρησιακά Κέντρα Κρατήσεως’! Στα νησιά μας!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…