Μία από τις πιο πολύτιμες πηγές πληροφοριών σχετικά με διάφορα σημαντικά κοσμοϊστορικά παγκόσμια γεγονότα είναι η φλυαρία των προπαγανδιστών που απευθύνονται σε ένα προχωρημένο ακροατήριο. Για το κοπάδι με τις μάζες των προβάτων, υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Σολοβιόφ και ο Σκάμπεβα, αλλά για να πείσουν τους ανθρώπους που έχουν λίγο μυαλό, έστω και λίγο, σαν αυτό της σαρδέλας, ακαδημαϊκοί & καθηγητές προσκαλούνται στην τηλεόραση. Πριν από μερικές ημέρες, μια τέτοια εκπομπή προβλήθηκε στο κανάλι Danny Haiphong, στο οποίο κάλεσαν κάποιον νεαρό Κινέζο «καθηγητή γεωπολιτικής».
Με μεγάλη δυσκολία και αυτοσυγκράτηση, ακούσαμε αυτές τις ανοησίες για έναν μεγάλο Περσικό πολιτισμό με επικεφαλής τους Αγιαταλάχ, μεταξύ των οποίων ελάχιστοι είναι πια πραγματικοί Πέρσες. Ακόμα περισσότερες συζητήσεις έγιναν για έναν μεγάλο χερσαίο Κινεζικό πολιτισμό, που γίνεται προσπάθεια να καταστραφεί από τις μεγάλες θαλασσοκράτηρες ναυτικές δυνάμεις της Αγγλίας και της Αμερικής, και αυτό είναι σαν ένα κόκαλο που στάθηκε στο λαιμό. Αλλά όταν η μεγάλη και ισχυρή Κίνα κατασκευάσει σιδηροδρόμους και άνετους εμπορικούς δρόμους σε όλη την Ευρασία, η κακόβουλη Αμερική θα καταρρεύσει και τότε όλοι θα ζήσουμε ευτυχισμένοι για πάντα …
Για την καταγγελία ενός γείτονα θα πληρώνουν 20 κοινωνικές πιστωτικές μονάδες, που είναι αρκετά πολλά. Για τον εμβολιασμό κατά του κοροναϊού δίνουν 4 πιστωτικές μονάδες, ενώ για μια κακή ανάρτηση που δυσφημεί τον τιμονιέρη Κινέζο ηγέτη, σύντροφο Σι, στα κοινωνικά δίκτυα θα αφαιρούνται 50 πιστωτικές μονάδες. Κανένας αντιφρονούντας δεν θα αντέξει μια τέτοια λεηλασία πόρων:
Στην πραγματικότητα, μερικές φορές είναι χρήσιμο να ακούμε τους Κινέζους προπαγανδιστές, φυσικά, αλλά το αγγλόφωνο κοινό προσέλκυσε χθες από τον Ντάνι Χάιφονγκ (Danny Haiphong) όχι για δικό του όφελος, αλλά επειδή αυτό το φερέφωνο του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας ουσιαστικά απείλησε σχεδόν ανοιχτά όλες τις χώρες και έθνη με τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και ότι αυτός ο μεγάλος πόλεμος – είπε — δεν θα ξεσπούσε κάποτε στο μέλλον, αλλά κυριολεκτικά αυτόν τον μήνα.
Και η αιτία θα είναι το Ιράν, για χάρι του οποίου η Κίνα είναι αποφασισμένη να εμπλακεί πλήρως για να το υπερασπίσει. Δηλαδή, αν εάν ο Ισραηλινός στρατός αποφασίσει να αποτελειώσει τους Αγιατολάχ, η Κίνα δεν θα μείνει αδρανής, αλλά θα πολεμήσει τόσο τις ΗΠΑ όσο και την Ευρώπη, και οποιονδήποτε άλλον σταθεί εμπόδιο στην οικοδόμηση του «Μεγάλου Δρόμου του Μεταξιού», του οποίου η Γάζα είναι, προφανώς, βασικός κόμβος.
Αν αυτός ο καθηγητής τα έλεγε όλα αυτά στην πεθερά του στην κουζίνα, πιθανότατα είτε θα τον άκουγε με ανοιχτό το στόμα είτε θα τον κοπανούσε μια με ένα ξύλο, για να συνέλθει. Αλλά επειδή ο καθηγητής βγήκε στον αέρα σαν μπροστάρης από κάποιους πιο σοβαρούς ανθρώπους, εξ ονόματος των οποίων εκτόξευσε όλες αυτές τις απειλές, τότε όλα αυτά που δήλωσε θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.
Ο χρόνος θα δείξει, βέβαια, το πόσο σοβαρές είναι αυτές οι απειλές, αλλά είναι μια παράδοξη, εκπληκτική σύμπτωση ότι το 444prophecynews.com έχει δημοσιεύσει πολλές διαδοχικές αναφορές οι οποίες αναφέρονται στο Ισραήλ. Για παράδειγμα:
«Το πρωί της 8ης Οκτωβρίου 2025 ονειρεύτηκα ότι βρισκόμουν στην Ιερουσαλήμ. Με εξέπληξε ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν ήμουν εκεί για προσκύνημα, αλλά ζούσα εκεί ως ντόπιος κάτοικος.
Το να μετακοπίσω στη Μέση Ανατολή δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά μου. Αλλά όταν άρχισα να ξυπνάω μετά από ένα σύντομο όραμα, άκουσα έναν προφητικό μήνυμα για να προετοιμαστώ να μετακομίσω στους Αγίους Τόπους στο εγγύς μέλλον. Αυτό το μήνυμα πρέπει να διαδοθεί σε όλο τον κόσμο.»
Φυσικά, δεν είναι πολύ σαφές γιατί ένας πάστορας από την Κένυα θα αποφάσιζε ξαφνικά να κάνει μετακομίσει στην Ιερουσαλήμ ειδικά αυτές τις ταραγμένες ημέρες. Το όνειρο και το όραμα αυτό έχουν πιθανότατα απλώς μεταφορικό νόημα. Αν και ορισμένα όνειρα, για μερικούς ανθρώπους, μιλούν με μη μεταφορικό τρόπο, αλλά κυριολεκτικό, όπως φαίνεται από το τρίτο λεπτό του βίντεο:
Η Νατάλια, η δημιουργός του καναλιού, διαγράφει συνεχώς τα βίντεό της από το YouTube, οπότε θα τα αναδημοσιεύσουμε εδώ για παν ενδεχόμενο.
Την άνοιξη, λίγες εβδομάδες πριν το Ισραήλ και το Ιράν αρχίσουν να ανταλλάσσουν πυραυλικές επιθέσεις, η Ναταλία ονειρεύτηκε ότι αιωρούνταν στον ουρανό με έναν τεράστιο πλήθος άλλων ανθρώπων, που είχαν ανυψωθεί εκεί και όλοι κοίταζαν προς το Ισραήλ.
Και σε κάποια στιγμή, ακούστηκε μια βροντερή φωνή:
Κοιλάδα της Μεγιδδώ! Μάχη στον Αρμαγεδδώνα!
Και μετά από αυτό ξεκίνησε η ίδια η μάχη: Άρχισαν να πετούν ρουκέτες, πύραυλοι και αεροπλάνα, στρατοί να παρελαύνουν, πυρηνικές εκρήξεις και ούτω καθεξής.
Το όνειρο αποδείχθηκε προφητικό. Και τώρα, άνθρωποι από αυτή την κοινότητα της δημιουργού του καναλιού άρχισαν να βλέπουν όνειρα πανομοιότυπα με αυτό. Η ίδια η Ναταλία φαίνεται να βλέπει τώρα διαφορετικά όνειρα, αλλά το θέμα είναι το ίδιο: Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.
Από μόνα τους τα όνειρα δεν σημαίνουν και πολλά, δεν είναι τόσο αξιόπιστα αλλά, λαμβάνοντας υπόψη τι λένε οι εκφραστές των μεγάλων Κινέζων συντρόφων, είναι πολύ πιθανό ότι, αν όχι ο ίδιος ο Αρμαγεδδών, τουλάχιστον η αρχή του θα γίνει ορατή ήδη αυτό το μήνα, οπότε ας παρακολουθούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Σημείωση Μεταφραστή: «ἀλλὰ τοῦτό ἐστι τὸ εἰρημένον διὰ τοῦ προφήτου Ἰωήλ· καὶ ἔσται ἐν ταῖς ἐσχάταις ἡμέραις, λέγει ὁ Θεός, ἐκχεῶ ἀπὸ τοῦ πνεύματός μου ἐπὶ πᾶσαν σάρκα, καὶ προφητεύσουσιν οἱ υἱοὶ ὑμῶν καὶ αἱ θυγατέρες ὑμῶν, καὶ οἱ νεανίσκοι ὑμῶν ὁράσεις ὄψονται καὶ οἱ πρεσβύτεροι ὑμῶν ἐνύπνια ἐνυπνιασθήσονται· καί γε ἐπὶ τοὺς δούλους μου καὶ ἐπὶ τὰς δούλας μου ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις ἐκχεῶ ἀπὸ τοῦ πνεύματός μου, καὶ προφητεύσουσι.» (Πράξεις 2:16-18)
«Καὶ ἔσται μετὰ ταῦτα καὶ ἐκχεῶ ἀπὸ τοῦ πνεύματός μου ἐπὶ πᾶσαν σάρκα, καὶ προφητεύσουσιν οἱ υἱοὶ ὑμῶν καὶ αἱ θυγατέρες ὑμῶν, καὶ οἱ πρεσβύτεροι ὑμῶν ἐνύπνια ἐνυπνιασθήσονται, καὶ οἱ νεανίσκοι ὑμῶν ὁράσεις ὄψονται· καὶ ἐπὶ τοὺς δούλους μου καὶ ἐπὶ τὰς δούλας μου ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις ἐκχεῶ ἀπὸ τοῦ πνεύματός μου. καὶ δώσω τέρατα ἐν οὐρανῷ καὶ ἐπὶ τῆς γῆς, αἷμα καὶ πῦρ καὶ ἀτμίδα καπνοῦ·» (Ιωηλ. 3:1-3)







