Γράφει το troktico
Παναγιώτης Νούσιας : Για πες μου τι είσαι. Είσαι που…ς ?
Την αμαρτία όταν την κάνουμε , δεν ντρεπόμαστε , και μάλιστα στον κύκλο μας υπερηφανευόμαστε . όταν μας την τονίζουν – υπενθυμίζουν ή την βγάζουν στην επιφάνεια και μας την λένε , τότε μας τσούζει .
Αν κλέψουμε λέμε σε γνωστούς μας , έτσι για να γελάσουμε και για υπερηφάνεια , ότι κλέψαμε ή κοροϊδέψαμε αυτόν ή τον άλλον και πόσο μάγκες είμαστε ( είμαστε κλέφτες και απατεώνες ; ) . Αν σκοτώσουμε ( είμαστε δολοφονεί; ) . Αν άνδρας πάει με γυναίκα παντρεμένη ή το αντίστροφο , γυναίκα πάει με άνδρα παντρεμένο , το λέμε σε γνωστούς μας για υπερηφάνεια , πήγαμε με την τάδε ή τον τάδε ( είμαστε πόρνοι και μοιχοί ; ) . Αν άνδρας πάει με άνδρα ( τί είναι 😉
Ένας άνθρωπός , ο οποίος φοράει ράσο , ελέγχει έναν celebrity της ψωροκώσταινας , για τα πεπραγμένα στην ζωή του , όπου ο ίδιος τα διαφημίζει και τα θεωρεί δεδομένα – κεκτημένα , και αντί να θεωρηθεί ευλογία από τον συμπαθέστατο Λάκη , και να ταπεινωθεί και να αναγνωρίσει τα αμαρτήματα του , το θεωρεί προσβολή του χαρακτήρα του , και ξεκινάει μία επίθεση κατά της εκκλησίας και του κλήρου ( που και αυτοί έχουν τα δικά τους κρίματα ) μαζί με τους δημοσιογράφους .
Άγιος Παΐσιος «Η αμαρτία έγινε μόδα» και δυστυχώς πολλοί από εμάς δεν νοούμε να το καταλάβουμε , «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τάφους» .







Τα άρθρα που δημοσιεύω στο φιλόξενο ιστολόγιο της Τρικλοποδιάς είναι πάντοτε επώνυμα, γεγονός που σημαίνει ότι αναλαμβάνω στο ακέραιο την ευθύνη των όσων γράφω έχοντας την δυνατότητα να επιχειρηματολογήσω επαρκώς επάνω στις τοποθετήσεις μου. Για όποιον επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μου και να συζητήσουμε εντός σοβαρών και τεκμηριωμένων Θεολογικών πλαισίων τα εκάστοτε θέματα και τις προσωπικές μου τοποθετήσεις, μπορεί να μου στείλει μήνυμα στο mail που αναγράφω στο τέλος των άρθρων.
Θα είναι μεγάλη μου χαρά. Από κει και πέρα, τα σχόλια και οι αντιπαραθέσεις υπό μορφή αρθρογραφίας δεν ωφελούν τους αρθρογράφους πόσο μάλλον τους αναγνώστες δημιουργώντας μια εικόνα που συναντάμε στα τηλεοπτικά παράθυρα.
Για αυτόν τον λόγο, παρόλο που μπορώ να αναπτύξω σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις μου, δε θα απαντήσω στα γραφόμενα του συγκεκριμένου και δη ανώνυμου άρθρου
Εύχομαι καλή συνέχεια στο ιστολόγιο του Τροκτικού.
Ευχαριστώ.
Δεν είμαι ανώνυμος , στο blog πού διαχειρίζομαι υπάρχει email επικοινωνίας, από το οποίο μπορεί όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου . Διαφωνώ μαζί σάς κύριε Νούσια, χωρίς να σάς επικρίνω, σε κάποια άλλα θέματα μπορεί νά συμφωνούμε αλλά στο συγκεκριμένο, διαφωνώ κάθετα. Η απάθεια μας έφερε την ανομία και την αμαρτία σε τέτοιο βαθμό στην χώρα μας .