ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 14 Σεπ 2021 - 19:49
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Σε ορντινάτσες των εταιρειών (φαρμακευτικών καί άλλων) έχουν μεταβληθεί οι πολιτικοί της Ελάδας και μάλιστα αυτοί του σημερινού-κατ’ ευφημισμό- κοινοβουλίου.

Με έγγραφα της εποχής που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ δημιουργηθεί τα mRNA εμβόλια επιχειρούν να καλύψουν την ΑΝΟΜΙΑ τους σχετικά με την επιβολή των εμβολίων αυτών.

Αυτό εκτός από ψεύτες τους αποκαλύπτει και ενόχους δολιότητας γιά βλάβες και θανάτους ανθρώπων εξαιτίας ασαφειών των ρυθμίσεων και επιβολής τους με αναγκατικό τρόπο.

Βέβαια η λεγόμενη …δικαιοσύνη κοιμάται , μέχρι ενδεχομένως να συμβεί κάτι ατυχές στη σχέση της με την κυβέρνηση (π.χ ίσως με απαιτήσεις γιά αναδρομκά.).

Τότε ίσως ξαναδούμε την Δικαιοσύνη να ξαναθυμάται την υποχρέωσή της να προστατεύει την κοινωνία αφού θα αναμένει και η ίδια δικό της όφελος.

Μέχρι τότε η γυναικοκρατούμενη Δικαιοσύνη (τυχαίο;) , παραπαίει ως θεραπενίδα της εκτελεστικής εξουσίας. Βέβαια δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Αλλά όποτε συνέβη το πλήρωσε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ο τόπος , η Δημοκρατία και η ακεραιότητα της χώρας μας. Μακάρι να μην επαναληφθεί η δυσμενής πρόβλεψη.

Όμως η συμπεριφορές των κάθε είδους αρχόντων δεν μας επιτρέπουν αισιοδοξία. Άλλωστε η αισιοδοξία στις κρίσιμες περιόδους είναι ή αφέλεια μέχρι ηλιθιότητας ή προδοσία στα όρια της εσχάτης.

Τι να σκεφτούμε γιά τις μέρες μας που συμπλήρωσαν όλες τις … προϋποθέσεις και ακόμα καθόμαστε παρατηρητές και θεατές στο έργο των αποκεφαλισμών μας από αδίστακτους λιμοκοντόρους;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…