ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η γερμανική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι η έρευνα για τα εμβόλια Covid θα ήταν «επικίνδυνη για τη δημοκρατία»

ΔΙΕΘΝΗ. - 6 Ιαν 2023 - 11:48

Μια έρευνα για την απάντηση της κυβέρνησης στην καταστροφή του Covid θα ήταν «επικίνδυνη για τη δημοκρατία», ισχυρίζεται η Γερμανίδα Πρόεδρος Δεοντολογίας και κυβερνητική σύμβουλος Alena Buyx, η οποία υποστήριξε υποχρεωτικά lockdown, παραγγελίες μασκών και εμβολιασμούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Πολλοί έχουν παρατηρήσει ότι οι πιο ειλικρινείς αξιωματούχοι που είναι υπεύθυνοι για βάναυσους περιορισμούς και εντολές COVID ξαφνικά δεν θέλουν να μιλήσουν για τα τελευταία χρόνια και εύχονται να εξαφανιστεί το αυξανόμενο σκάνδαλο. Τα αριστερά ειδησεογραφικά πρακτορεία ζητούν ακόμη και «πανδημική αμνηστία», η οποία θα απαλλάξει την κυβέρνηση, τη Big Pharma και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης από τυχόν νομικές συνέπειες που προκύπτουν από τις πράξεις τους.

Όχι μόνο η οικονομική και ψυχική βλάβη ήταν τεράστιες διαστάσεις, αλλά και οι απώλειες ανθρώπινων ζωών που προέκυψαν από τα μέτρα, ιδίως τα εμβόλια. Η υπερβολική θνησιμότητα έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Δεν προκαλεί έκπληξη ότι όσοι είναι υπεύθυνοι για την προώθηση και την εφαρμογή των καταστροφικών μέτρων πανδημίας συμπεριφέρονται τώρα σαν μεθυσμένοι οδηγοί που έτρεξαν και ξύπνησαν την επόμενη μέρα συνειδητοποιώντας ότι κάτι απαίσιο συνέβη. Ελπίζουν ότι κανείς δεν θα το προσέξει και θα τους ζητήσει να λογοδοτήσουν.

Αναφορά NoTricksZone :

Ένα παράδειγμα είναι η Alena Buyx , Πρόεδρος του Γερμανικού Συμβουλίου Δεοντολογίας , η οποία παρείχε την απαραίτητη ηθική κάλυψη κάθε φορά που η γερμανική κυβέρνηση επέβαλε σκληρά lockdown και πειραματικούς εμβολιασμούς ενάντια στη θέληση πολλών ανθρώπων. Ο Buyx ήταν ένας ειλικρινής υποστηρικτής του μαζικού εμβολιασμού και των περιοριστικών μέτρων.

Έρευνα «επικίνδυνη για τη δημοκρατία»

Σε μια συνέντευξη στη γερμανική αριστερή εφημερίδα Die Zeit , ο Buyx είπε ότι η ανάγκη για έρευνα «είναι κατανοητή, αλλά είναι απίστευτα τοξική. Έχει βαθιά επίδραση στην πόλωση της κοινωνίας. Και είναι επικίνδυνο για τη δημοκρατία».

Φοβάται μέχρι θανάτου την ευθύνη

Τώρα που τα δεδομένα αποκαλύπτουν τη μεγαλύτερη ιατρική καταστροφή/απάτη όλων των εποχών, ηγετικά πρόσωπα όπως η Buyx προφανώς τρέχουν φοβισμένα μέχρι θανάτου των ερευνών και της δέουσας διαδικασίας.

«Σύμφωνα με τον Buyx, όποιος ζητά μια θεμελιώδη επανεκτίμηση των πολιτικών της Corona, όποιος απαιτεί προσωπικές και, αν χρειαστεί, νομικές συνέπειες, είναι εχθρός της δημοκρατίας», σχολιάζει το Pleiteticker.de εδώ .

Αυτό είναι το επίπεδο ηθικής που βλέπουμε στη Γερμανία σήμερα. Θυμηθείτε πώς η πρώην κομμουνιστική «Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας», γνωστή και ως Ανατολική Γερμανία, συνήθιζε να ισχυρίζεται το ίδιο για την ψεύτικη δημοκρατία τους και κάθε πολιτική αντιπολίτευση.

newspunch.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr