ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ Η ΠΗΓΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. - 4 Μαΐ 2019 - 20:41
Loading...

ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ    ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ.

6.5.2016.

+++   Η Ζωοδόχος η Πηγή σήμερα θα μιλήσω και τα δικά Μου τα παιδιά θε να καθοδηγήσω. Η Ζωηφόρος η Πηγή, παιδιά Μου αγαπημένα, είμαι η Μάννα της Ζωής, η Παναγιά η Παρθένα. Εγέννησα τον Ήλιο τον Μέγα τον Δεσπώτη, που εσαρκώθη να σωθή όλη η ανθρωπότης. Εδέχθηκε , το χρέος το ανθρώπινο, Αυτός για να πληρώση και από τα δίχτυα του εχθρού

τον άνθρωπο να σώση. Ανείπωτα παθήματα υπέστη για καλό σας, γιατί πολύ σας αγαπά ο Κύριος και Θεός σας. Το Αίμα Του το άγιο, σταλιά – σταλιά εχύθη και η ανθρώπινη αρά  πλέον εκαταργήθη. Άνοιξε πάλι ο Θεός τις Πύλες Παραδείσου και κατηργήθη απ’ τον Χριστό  ο άρχων της αβύσσου. Τώρα μπορεί ο άνθρωπος αν θέλη να σωθή, αρκεί τον Κύριο και Θεό αυτός να προσκυνή και τον παμμίαρο εχθρό αυτός να αρνηθή

Όμως παιδιά Μου , τι ντροπή! Για την γενιά ετούτη, που αρνήται τα Ουράνια, τα Θεϊκά τα πλούτη, αρκεί να ζήση άνετα εις την ζωή ετούτη. Ξεχάσανε αθάνατη πως είναι η ψυχή τους, τελείως παραβλέπουνε την σωτηρία την δική τους. Ο Κύριός μας Ιησούς, εις τον Σταυρό ανέβηκε από τον Σατανά να τους γλυτώση, και οι μωροί και ανόητοι, με την δική τους θέληση, την ιδική τους την ψυχή, του έχουν  παραδώσει. 

Λυπάμαι, κλαίω και θρηνώ για το κατάντημά τους, που τόσο απερίσκεπτα, εις την αιώνια κόλαση καταδικάζουν τας ψυχάς τους. Είναι όμως ελεύθεροι, δική τους η ευθύνη,   να βρίσκωνται αιώνια μέσα εις την οδύνη. Χλευάζουνε και βλασφημούν τον Κύριο και Θεό τους, τον Τρισυπόστατο Θεό, Πατέρα Πλαστουργό τους. Νομίζουν οι ανόητοι, πως θα πάψη να υπάρχη, αφού αυτοί Τον ξέγραψαν, θα πάψη Αυτός να άρχη. Μα, τρομερή η έκπληξη όπου τους περιμένει, όταν θα κρίνη ο Κύριος όλη την Οικουμένη, ο πύρινος ο ποταμός αυτούς θε να κρατήση, εις την αιωνιότητα για να τους βασανίζη. 

Γρήγορα , πολύ γρήγορα γι’ αυτούς η ώρα φθάνει, που η σπάθα του Αρχάγγελου, αυτούς θε να ξεκάνη. Ξεπέρασαν τα Σόδομα αυτοί και την Γομόρρα  και την αποστασία τους θα την πληρώσουν τώρα. Γιατί βρωμίσανε την γη με την ασέλγειά τους, με την ακολασία τους και την ασέβειά τους. Έφθασε η ώρα του Θεού, την γη να καθαρίση, το βδέλυγμα και την βρωμιά Αυτός να εξαφανίση. Επάνω στην γη την καθαρή, ο λαός Του για να ζήση. Γι’ αυτό ουέ και αλοίμονο διά τους σταυρωτάς Του και ακόμα τρισαλοίμονο διά τους αρνητάς Του. Θα είναι η τιμωρία τους παραδειγματική, γιατί η αποστασία τους ήτανε φοβερή. 

Όμως παιδιά Μου αγαπητά, παιδιά Μου ευλογημένα, σας ομιλώ η Μάννα σας η Παναγιά η Παρθένα. Μείνετε πάντοτε πιστά στον Κύριο και Ποιμένα και θα είστε πάντα τέκνα Μου εσείς ασφαλισμένα. Με προστασία Ουράνια θα είστε φρουρημένα και με Αγγελική Στρατιά καλά ασφαλισμένα. Γιατί όσα μέλλουν να γενούν, δεν έχουν ξαναγίνει, κανένα κακό στο παρελθόν δεν είχε τόση οδύνη. Θα κοκκινήση όλη η γη και θα πνιγή στο αίμα,  αφού αυτή αρνήθηκε τον Κύριο και Ποιμένα. Θα καλυφθή όλη η γη με ανθρώπινα κουφάρια, γιατί δεν δέχεται η γη να τους δεχθή στ’ αμπάρια. 

Είναι φριχτά και φοβερά, αυτά που σας μιλάω, σας τα προλέγω τέκνα Μου, γιατί σας αγαπάω. Θα λείψουνε τα φάρμακα και η Ιατρική σας ,θα βρίσκεται ανίσχυρη στους πόνους του κορμιού σας. Θα είναι  αυτοί αβάσταχτοι , γιατί είναι τιμωρία, από τον Κύριο και Θεό, Τριάδα την Αγία. Απ’ τις πληγές του Φαραώ, αυτές θα υπερτερούνε, θάναι φριχτά κι ανείπωτα τα όσα θα γενούνε. 

 Όμως παιδιά Μου προσοχή, στα λόγια που ακούσατε, αυτά μην κοροϊδέψετε, αυτά μην αγνοήσετε. Βάλτε τα μέσα στην ψυχή ετούτα φυλαγμένα και όταν ετούτα θα γενούν, εσείς να ομολογήσετε Εμένα την Παρθένα. Ότι σας ενημέρωνα εσάς εκ των προτέρων, για ότι μέλλει να γενή στην γη εκ των υστέρων. 

Παιδιά δικά Μου αγαπητά, στρατιώτες της Σχολής Μου, εντατικά δουλέψετε εις την αποστολή Μου. Μείνετε εσείς Ορθόδοξοι, μέσα στην εκκλησία, μέσα εις τα μυστήρια, στην Θεία  Κοινωνία.  Συχνά εις τον καθαρισμό κάτω από το πετραχήλι, να βγαίνουν όλα τα σαπρά απ’ τα δικά σας χείλη, πάντοτε εις την προσευχή, νηστεία,  αγρυπνία ,βοήθεια στον αδελφό που βρίσκεται εν αγνοία και κινδυνεύει ο δύστυχος από τ΄ άγρια θηρία. Σταυρό εσείς στο χέρι σας, στα χείλη την ευχή και μέσα στην καρδούλα σας Ιησού τον Λυτρωτή και μη φοβάστε τέκνα Μου με ότι και αν συμβή,θα σας φυλάω η Μάννα σας Παρθένα η Αγνή.  

 Ο κόμπος επλησίασε παιδιά Μου εις το χτένι και άλλος χρόνος τέκνα Μου πλέον δεν απομένει, γι’ αυτό βιαστήτε όλοι σας να είστε ετοιμασμένοι. Η Ζωοδόχος η Πηγή σφραγίζω την γραφή Μου που στέλνω εις τα τέκνα Μου στην Άγια Σχολή Μου, αυτήν που με λύσσα πολεμούν οι άσπονδοι εχθροί Μου, που είναι όμως  κάτω από την Σκέπη Μου, την προστασία την δική Μου. Αμήν γένοιτο και τω Τριαδικώ Θεώ δόξα και εις την Παναγιά μας δόξα.+++

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter