ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η θεοποίηση του κράτους και η κρατικοποίηση του Θεού. Πως φτάσαμε στα Τέμπη….

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 5 Μαρ 2023 - 17:34

Το Κράτος φυλάξει καὶ σώσει πάντας ἠμᾶς,… το Κράτος οἰκτειρήσαι ἡμᾶς καὶ εὐλογήσαι  ἡμᾶς… αυτή ήταν η νέα αντίληψη του Ιερατείου επί κοβιντοκρατίας. Μόνο το κράτος σώζει..το κράτος είναι το παν γι αυτό απαγόρευσαν Ανάσταση και Πάσχα, Επιτάφιο, Θεοφάνεια-αγιασμό υδάτων, Χαιρετισμούς, Ευαγγελισμού, λιτανείες σε γιορτές αγίων..Ο Θεός υποσκελίστηκε υποβαθμίστηκε από την ίδια την Εκκλησία μόνο που ένας Θεός υποβαθμισμένος δεν είναι Θεός ένας Χριστός που δεν είναι το Α και το Ω η Αρχή και το Τέλος ο Πρώτος και ο Έσχατος δεν είναι Χριστός… Κι αυτή η αντίληψη δεν είναι μόνο ανορθόδοξη και αντιορθόδοξη αλλά και αντιθρησκευτική και αντιμεταφυσική. Βάλαμε το Θεό κάτω από το χαλί.. και τώρα ψάχνουμε να βρούμε που τον βάλαμε…

Η θεοποίηση του κράτους λογισμικό σφάλμα όπως και η κρατικοποίηση του Θεού….Ο Θεός έγινε κάτι σαν υπουργός δευτεροκλασάτος σε κυβερνητικό σχήμα κατά τον κοσμοθεωρητικό μας ανασχηματισμό...Έγινε αναλώσιμος που μπορούμε να τον απολύσουμε ή να τον μετατάξουμε από υπηρεσία σε υπηρεσία. Του ανατέθηκε χαρτοφυλάκιο δεν είναι επί παντός επιστητού είναι απλά τελετάρχης επί Τομέα Ευσεβισμού που του ανατέθηκε..

Δεν φτάσαμε εν μια νυκτί στα Τέμπη οδεύαμε σε μετωπική με το Θεό εδώ και 3 συναπτά χρόνια .. και το χειρότερο είχαμε πάρει μαζί μας και τα παιδιά ή κυρίως τα παιδιά.. μαθητές, φοιτητές κ.α Απαγορεύσαμε την Ανάσταση αποπειραθήκαμε να σβήσουμε το Φως του Κόσμου, τα βάλαμε με το Τρισήλιο σύστημα….

Κυριακή της Ορθοδοξίας 2023.

dimpenews.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr