ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Ινδία Σχεδιάζει να Ανοίξει τη Μυστηριώδη Πύλη του Ναού Padmanabhaswami

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 15 Ιαν 2019 - 16:30

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στην Ινδία υπάρχει ένας αρκετά μυστηριώδης ναός που μέσα του κρύβει αμύθητα πλούτη, τα οποία έρχονται συνεχώς στο φως. Όμως, στα μεγάλα υπόγεια, υπάρχει και ένας κρυφός θάλαμος, με μία πύλη που σφραγίστηκε με μία παντελώς άγνωστη τεχνολογία.

Οι ινδικές αρχές φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανοίξουν αυτή την μυστηριώδη πύλη στον ναό Padmanabhaswamy, όπως αναφέρει το planet-today.com.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι θησαυροί που αποθηκεύονται εκεί μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Οι αρχαιολόγοι ήδη από το 2011 έχουν διεισδύσει σε 5 παρόμοιους χώρους, αλλά κάποιοι είναι ιδιαίτερα ξεχωριστοί.

Όπως έγινε γνωστό, τουλάχιστον η μία από τις πόρτες που οδηγούν στο εσωτερικός τους, δεν έχουν κλειδαριές. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ούτε βρόγχοι ή λαβές και, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι χώροι δεν έχουν ανοιχτεί από τότε που σφραγίστηκαν για πρώτη φορά, η οποία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την τεχνολογία των αρχαίων λαών.

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2019/01/mystiriodi-pyli-naoy-india.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr