ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η κατασκευαστική εταιρεία ξεκίνησε ποινική υπόθεση εναντίον του δημοσιογράφου που προτείνει να ανατινάξουν την γέφυρα της Κριμαίας

ΔΙΕΘΝΗ. - 17 Μαΐ 2018 - 21:11
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΑυτοκινητοπομπή κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου της γέφυρας της Κριμαίας. Φωτογραφία αρχείου
Μόσχα, 17 Μαΐου-RIA Novosti. Η κατασκευαστική εταιρεία ξεκίνησε μια ποινική υπόθεση κατά του Αμερικανού δημοσιογράφου Tom Rogan,  που «συνέστησε » στην Ουκρανία να ανατινάξει τη γέφυρα της Κριμαίας. Αυτό αναφέρθηκε από την  επίσημη εκπρόσωπο του τμήματος Σβετλάνα Petrenko.

Ένα προκλητικό άρθρο με τον τίτλο «η Ουκρανία θα πρέπει να ανατινάξει την γέφυρα του Πούτιν στην Κριμαία » δημοσιεύθηκε  στην Ουάσιγκτον examiner  [1] την Τρίτη.
Σύμφωνα με την έρευνα, «υπάρχουν ενδείξεις δημοσίων εκκλήσεων για τρομοκρατική δραστηριότητα στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας”.

Πραγματοποιήθηκε μια περιεκτική  ψυχολογική-γλωσσική εξέταση. Έχουν ξεκινήσει οι διερευνητικές ενέργειες για τον εντοπισμό όλων των περιστάσεων του εγκλήματος.

Επιπλέον, διενεργείται πριν την έρευνα -δοκιμαστικός έλεγχος κατά του εκδότη της δημοσίευσης.

© RIA Novosti / Vitaliy Podvitsky

Τι ακριβώς ζήτησε ο Συγγραφέας

Ο συντάκτης της Ουάσιγκτον examiner κάλεσε τη γέφυρα «εξωφρενική προσβολή στην ίδια την ουσία της Ουκρανίας ως κράτος».

«Ευτυχώς,» γράφει, «η Πολεμική Αεροπορία της Ουκρανίας θα μπορούσε να προκαλέσει αεροπορικές επιδρομές με τέτοιο τρόπο ώστε να φέρει προσωρινά την κατασκευή εκτός λειτουργίας, και το  σημαντική μήκος του αντικειμένου θα μείωνε τον κίνδυνο των θυμάτων μεταξύ των ανθρώπων που περνούν από αυτό.» Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η έκρηξη σχεδόν σίγουρα θα οδηγήσει στην κλιμάκωση της σύγκρουσης, αλλά το Κίεβο στέλνει ένα «σαφές μήνυμα» στη Μόσχα.

Άνοιξε  την Τρίτη, η γέφυρα μέσω του στενού Κερτς και  έγινε η μακρύτερη στη Ρωσία και την Ευρώπη, το μήκος της φτάνει τα  19 χιλιόμετρα. Ενώνει  στην περιοχή του Κρασνοντάρ και την χερσόνησο. Η ικανότητα διέλευσης είναι περίπου 14.000.000 άτομα το χρόνο.

Απάντηση στην δημοσίευση

Στο Κρεμλίνο, το υλικό ονομάστηκε παραφροσύνη. «Θα έλεγα ακόμη, πιθανώς, είναι ακριβώς μια τέτοια άσχημη εκδήλωση της κακής δημοσιογραφίας,»-είπε ο εκπρόσωπος του Προέδρου Ντμίτρι Peskov.

Ομοίως, το άρθρο του Τομ Rogan,  αξιολογήθηκε από την Κρατική Δούμα το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα και στην επαγγελματική δημοσιογραφική Κοινότητα.
Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος συγκρίθηκε με τους Ναζί, και το άρθρο του χαρακτηρίστηκε  το πιο ηλίθιο  τον τελευταίο καιρό.

Περισσότερα για τα νέα της Κριμαίας-για Crimea.Ria.ru [2]

References

  1.  Washington Examiner
       ( https://www.washingtonexaminer.com/opinion/ukraine-should-blow-up-putins-crimea-bridge )
  2.  на crimea.ria.ru >>
       ( http://crimea.ria.ru/ )

https://ria.ru

tokoutsavaki

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter