ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Κωνσταντινούπολη μέχρι το 2019 θα γίνει ξανά Ελληνική. Το 2020 θα έχει ανοικοδομηθεί και θα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδος.

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΡΙΤΩΝ Δ. ΙΑΚΩΒΟΥ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 15 Νοέ 2017 - 18:03
Loading...

Εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί είμαστε βέβαιοι ότι οι προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας θα επαληθευτούν όλες κατά γράμμα. Εξαιρούνται φυσικά οι κίβδηλες προφητείες των ψευτοπροφητών και όσες ανήκουν μεν σε αληθινούς προφήτες, αλλά έχουν παραποιηθεί από διάφορους επιτήδειους.

Κανείς άνθρωπος δεν γνωρίζει από μόνος του το μέλλον. Όμως, σε ορισμένους άγιους ανθρώπους ο Άγιος Τριαδικός Θεός αποκαλύπτει τα μελλοντικά γεγονότα, αποβλέποντας στη μετάνοιά μας. Επίσης, με την επαλήθευση των προφητειών αρκετοί άπιστοι παρακινούνται στο να πιστέψουν στον μόνο αληθινό Θεό, τον Τρισυπόστατο Παντοδύναμο Θεό.
Ο γράφων συντάσσει κείμενα προφητικού περιεχομένου όχι για να τρομάξει και να σπείρει το πανικό για τα επερχόμενα, αλλά για να αποδείξει ότι ο Θεός μας είναι ζωντανός, είναι Πανάγαθος, είναι Παντογνώστης και δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για μας τους αθλίους.
Όταν λοιπόν ο Θεός αποκαλύπτει ένα μελλοντικό γεγονός αυτό το πράττει από πατρικό ενδιαφέρον και άπειρη αγάπη για μας, ώστε να επιστρέψουμε σ’ Αυτόν. Ο Θεός επιζητά τη σωτηρία όλων μας και την αιώνια ευτυχία μας στην ατελεύτητη Βασιλεία των Ουρανών.
Σας παραθέτω το αναδημοσιευμένο κείμενό μου :

«Ένας προσκυνητής αρκετά χρόνια πριν είχε ρωτήσει τον Άγιο Παΐσιο :

«Γέροντα, πως θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο;»

«Όταν», λέει, «θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.

Άγιος Παΐσιος: «Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό».

«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι».

Επίσης, ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός έλεγε το 2008 ότι «σε 10 χρόνια θα είμαστε απέναντι», εννοώντας ότι το 2018 τα παράλια της Ιωνίας θα επιστρέψουν μαζί με την Κωνσταντινούπολη στον Ελληνισμό.

Ο γέροντας Σωφρόνιος του Έσσεξ έλεγε ότι το 2020, πρωτεύουσα της Ελλάδος θα είναι η Κωνσταντινούπολη.

Ο παπα-Ιωάννης Καλαΐδης έλεγε ότι τη Πόλη θα τη πάρουμε όταν το Πάσχα θα πέφτει 5 Μαΐου, δηλαδή το 2019.

Έλεγε επίσης :

«Οι Ρώσοι θα πάρουν την Πόλη και θα μας την δώσουν γιατί θα πιστέψουν ότι έτσι τους συμφέρει. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική. Τότε θα συναινέσουν οι Ευρωπαίοι να μας δοθεί η Πόλη από τους Ρώσους. Πριν γίνει αυτό το μεγάλο κακό στην Αμερική, οι Ευρωπαίοι δεν θα συναινούν….».
«Η Αμερική θα πάθει μεγάλη γεωλογική-βιολογική καταστροφή για τις καταστροφές που έχει προξενήσει και τον άδικο θάνατο τόσων αθώων ανθρώπων».

Το πρώτο σημαντικό γεγονός που σηματοδοτεί την έναρξη του Ελληνοτουρκικού και του Παγκόσμιου πολέμου, δηλαδή οι συζητήσεις στη τηλεόραση για την αιγιαλίτιδα ζώνη, φαίνεται να επαληθεύεται. Θα ακολουθήσουν οσονούπω τα συγκλονιστικά γεγονότα του Γενικού Πολέμου του Πατροκοσμά.

Έλληνες μετανοείτε εμπράκτως και με συντριβή καρδιάς ! Ο καιρός γαρ εγγύς ! «

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter