ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ : Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. - 20 Μάι 2022 - 20:34

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ…

…θα προσπαθούμε να σωθούμε από τα ερείπια του σεισμού.

…θα προσπαθούμε να επιζήσουμε από τους “μετανάστες”, που “μας κατσίκωσαν στον σβέρκο” τα προδοτόμαρα οι πολιτικοί, που ακόμα πιστεύεις.

…θα επιτεθεί η τουρκιά, προκαλώντας απίστευτο χάος.

…θα πολεμούμε να επιβιώσουμε από την έλλειψιν τροφίμων και Ι/Φ περιθάλψεως.

…όλος ο πλανήτης θα φλέγεται με τον παγκόσμιον πόλεμον.

…θα πέσουν τα πυρηνικά ακόμα και γύρω μας.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ…

…σου κτυπούσαμε καμπάνες και συ όχι μόνο μας αγνοούσες αλλά επιπλέον μας λοιδωρούσες.

…υποστήριζες μετά μανίας τους πραγματικούς εχθρούς Πατρίδος και Πίστεως και εναντιωνόσουν με μίσος στο αίμα σου!

…έγινες με τη θέλησή σου γενίτσαρος ή χανουμάκι στα χέρια των σατανιστών, για την βολή, το συμφέρον και τον εγωισμό σου, χωρίς να νοιάζεσαι για τους άλλους.

…ο σατανισμός των μισανθρώπων εχθρών, βρήκε πρόσφορο έδαφος στην ψυχή σου, γιατί το επέτρεψες ιδία βουλήσει και άνοιξες την κερκόπορτα της ψυχής σου. Ενώ οι τούρκοι άρπαζαν με τη βια τους γενίτσαρους και τα χανουμάκια, συ έγινες γενίτσαρος γιατί το “γούσταρες” στρεφόμενος/η κατά του αίματός σου ή των πραγματικών πατριωτών, που έβλεπαν τον κίνδυνο ενώ συ κώφευες.

Όταν λοιπόν ξυπνήσεις τι θα πεις; Γιατί θα ενδιαφερθείς; για τα κοσμικά, τα εγωιστικά σου, τα οποία ήταν πάντοτε η προτεραιότης σου ή για τα πατροπαράδοτα ιδανικά, τα οποία υπερασπιζόμεθα εν μέσω ανείπωτων ειρωνειών σου;

Με τι πρόσωπο θα μας μιλήσεις; Θα έχεις την αξιοπρέπεια να παραδεχτείς το μοιραίο λάθος σου, το οποίο δεν έβλαψε μόνον εσένα αλλά και μας, αφού αν μας ένοιωθες δεν θα έφθανε το μαχαίρι στο κόκκαλο; Πόσο κρύα η καρδιά σου!!!

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΧΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ!

Όταν καταλάβεις ότι η μόνη πραγματική και δυνατή βοήθεια θα είναι από Εκείνον, ο οποίος σταυρώθηκε για τα χάλια μας και μεις τα συνεχίζουμε με αυξανόμενην έντασιν.

Όταν καταλάβεις ότι Τον αρνήθηκες και μας ειρωνευόσουν, επειδή κάποια στιγμή έστω πολύ καθυστερημένα αντιληφθήκαμε τα λάθη μας, μετανοήσαμε και προσπαθήσαμε να επανορθώσουμε.

Όταν αντιληφθείς ότι δεν απαρνήθηκες το αίμα ή τους συμπατριώτες σου αλλά τον ίδιο σου τον Πατέρα και θα αναγκαστείς να επιστρέψεις σαν άσωτο παιδί, μη έχοντας όμως εμπεδώσει την φιλανθρωπία του Πατρός.

Όταν θα πρέπει ταχυρρύθμως να μάθεις τι θα πει φιλάνθρωπος Χριστός, ενώ εμείς χρειασθήκαμε χρόνια να το εμπεδώσουμε.

Όταν συνειδητοποιήσεις ότι τόσα χρόνια τον κάρφωνες πάνω στον Σταυρό, συνεχίζοντας με ευχαρίστησιν το σατανικό έργο… τι δράμα … πως θα νοιώσεις:

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ, ΜΕΣΑ ΣΟΥ, γιατί πάντα εκεί ήταν ο πόλεμος και αυτήν την Ειρήνη επαγγελόταν ο Χριστός όταν έλεγε “ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ”.

Συ όμως έκανες πόλεμο όχι μόνο με τους συμπατριώτες σου (που τιμούσαν τον Ελληνισμόν) ή και το ίδιο σου το αίμα αλλά και με την ίδια σου την ψυχή, το Θεϊκό μέρος μας.

ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΣ…

…Εκείνον κι ας βαπτίσθηκες στο Όνομά Του και σε προστάτευε πάντα, έστω κι αν Τον αρνιόσουν.

…τους θεόπνευστους απεσταλμένους Του είτε για να μας φωτίσουν ή να μας ελευθερώσουν.

… την μοναδική χώρα με τα πνευματικά σπαρτά της, που ευλόγησε να κατοικήσουμε, καλλιεργήσουμε και καρπίσουμε,

ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ

…τους απολίτιστους της μιαρής δύσης και μισερούς πολέμιους του Ελληνικού πολιτισμού και

…τους κουραμπιέδες ελληνόφωνους υποτακτικούς τους, που ποτέ δεν μίλησαν για ΕΛΛΑΔΑ, αφού πάντα ήταν “πιο σατανισμένοι από τους τούρκους”.

Δες τι είπε ο γέροντας Χριστόφορος Παπουλάκος γι αυτούς :

«Είναι ντροπή μας, ένα γένος που με το αίμα του πύργωσε τη λευτεριά του, που πορπάτησε τη δύσκολη ανηφοριά, να παραδεχτή πως δεν μπορεί να πορπατήσει στον ίσιο δρόμο άμα ειρήνεψε κι ότι δεν ξέρουμε εμείς να συγυρίσουμε το σπίτι, που με το αίμα μας λευτερώσαμε, αλλά ξέρουν να το συγυρίσουν εκείνοι που δεν πολέμησαν, εκείνοι που δεν πίστευαν στον αγώνα, εκείνοι που πάνε να μας αποκόψουνε από τον Χριστό, και πασχίζουνε να μας ρίξουν στη σκλαβιά άλλων αφεντικών, που’ναι πιο δαιμονισμένοι από τους τούρκους»

Αυτήν λοιπόν την ντροπή, εμείς φροντίσαμε να την ξεπλύνουμε κατά δύναμιν κι ας ήταν “αγράμματος” ο γέροντας Χριστόφορος Παπουλάκος ή ο Κολοκοτρώνης και ο Στρατηγός Μακρυγιάννης, που έγραψαν τα ίδια ακριβώς. Όπως αγράμματος ήταν και ο Όσιος γ.Πορφύριος ή και αγράμματος, για τα μέτρα σου, ο Όσιος γ.Παίσιος και τόσοι άλλοι αντίστοιχοι, οι οποίοι όμως βοήθησαν ουσιαστικώς και ανθρωπίνως πολύ περισσότερους από όσους κατέστρεψαν τα “γραμματιζούμενα” ιδάλματά σου, ειδικά τα πολιτικά.

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΧΗ ΣΟΥ, όταν θα πρέπει να εξηγήσεις στον εαυτό σου γιατί αρνήθηκες τους Έλληνες ήρωες για τους σατανισμένους πολιτικούς, τον Ελληνικόν πολιτισμόν για τον διαβολισμόν της δύσεως και ουσιαστικώς αρνήθηκες τον Δημιουργόν Χριστόν για τον ολετήρα διάβολον.

Πόσον ανέχεσαι οι σκατόψυχοι πολιτικοί, να παρομοιάζουν την θυσία του Μεσολογγίου με τους δολοφόνους του Azovstahl; Πότε θα καταλάβεις ότι οι Έλληνες (οι πραγματικοί Έλληνες) έχουν τους ήρωές τους πεθαμένους αλλά ΑΙΩΝΙΟΥΣ ενώ οι άλλοι “ζωντανούς” αλλά πεθαμένους πνευματικά;

Εκεί είναι η διαφορά, ο Έλληνας ζει ψυχοπνευματικώς για την αιωνιότητα ενώ οι άλλοι “σούρνονται” υλικώς εις τον πεπερασμένον κτιστόν κόσμον. Πόση μιζέρια για όσους θαυμάζουν τους άλλους!

Εκεί είναι οι διαφορές, στα ψυχοπνευματικά χαρακτηριστικά, που οι άλλοι αγνοούν αλλά ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΟΣΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ ΕΙΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ;

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ;

Συνέχισε λοιπόν να ειδωλολατρείς με τους πιο δαιμονισμένους από τους τούρκους “έλληνες (;;;)” πολιτικούς, τις βδελυρές δυναστείες των Μητσοτάκουλων, Καραμαν Αλήδων, Μπενί Ζελόν ή Τσαντ Μινέϊκο, προσκύνα τους άλλους ειδωλολάτρες των υποτιθέμενων επιστημόνων Τσούρδους και cia, θαύμαζε τα νεοταξικά σκιάχτρα του MicroMalakos Bill Gates, του δηλωμένου φιλοναζιστή George Soros, τους διεφθαρμένους “their masters voice” πολιτικούς της δύσης και τα λοιπά φυράματα ΑΛΛΑ αύριο να έχεις το θάρρος να δεχθείς τα όποια λάθη σου. Η ώρα του ταμείου έφθασε …

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ή ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC … εγγύτατα…

Εμείς τα είπαμε, τα διαλαλήσαμε, τα βροντοφωνάξαμε.

Σειρά σας τώρα γενίτσαροι και χανουμάκια των σατανισμένων…

ΘΑΡΡΟΣ !!! λέμε, απέμεινε τίποτα ελληνικό μέσα σας ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΧΗ;

Οι μάσκες πέφτουν, όχι του κορωνοϊού αλλά της υποκρισίας σας!

Κυανούς Ουρανός

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr