• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Η Μπάμπα Βάνγκα Προειδοποίησε: Το 2026 – θα είναι η Χρονιά της Παγκόσμιας Πυρκαγιάς; “Χρησμοί” Πολέμων & Θριάμβου

4 μήνες ago
in Slider, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η Βάνγκα έβλεπε το 2026 ως τη χρονιά της Αποκάλυψης: Πόλεμοι στη Μέση Ανατολή και την Ασία, η κατάρρευση των ΗΠΑ, αλλά και ο θρίαμβος της Ρωσίας. Οι προβλέψεις της ─ από την ημερομηνία του θανάτου του Στάλιν μέχρι την καταστροφή του πυρηνικού υποβρυχίου “Κουρσκ” ─ έχουν επαληθευτεί, αλλά υπάρχουν και κάποιες αποχρώσεις. Σύμπτωση ή πραγματικότητα που ήδη χτυπά την πόρτα μας;

Οι Μυστηριώδεις “Προφητείες” της Βάνγκα: Τι Περιμένει τον Κόσμο το 2026;

Η Βαγγελία Γκουστέροβα, γνωστή ως Μπάμπα (Γιαγιά) Βάνγκα, άφησε πίσω της εκατοντάδες προβλέψεις. Υποτίθεται ότι προσδιόρισε την ημερομηνία θανάτου του Στάλιν, είδε «ατσάλινα πουλιά» να καταστρέφουν τη Νέα Υόρκη και το 1980 προειδοποίησε ότι το υποβρύχιο “Κουρσκ” θα βυθιζόταν και ολόκληρος ο κόσμος θα θρηνούσε. Είκοσι χρόνια αργότερα, το πυρηνικό υποβρύχιο “Κουρσκ” πράγματι βυθίστηκε στη Θάλασσα του Μπάρεντς. Σύμπτωση; Η διορατική μάντισσα έχει στο ενεργητικό της δεκάδες τέτοιες «συμπτώσεις» οι οποίες μας προβληματίζουν και μας κάνουν να σκεφτούμε ιδιαίτερα τα λόγια της για τη Ρωσία και για τρέχον έτος που διανύουμε, το 2026.

Η Βάνγκα γεννήθηκε το 1911 σε ένα φτωχό βουλγαρικό χωριό. Σε ηλικία τριών ετών έχασε τη μητέρα της και στα τέσσερα τον πατέρα της, ο οποίος πήγε να πολεμήσει στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όλοι τη θεωρούσαν ορφανή, αλλά ο πατέρας της επέστρεψε και ξαναπαντρεύτηκε. Η ζωή της βελτιώθηκε μόνο για λίγο. Οι Βουλγαρικές αρχές όμως ανακάλυψαν το αντάρτικο παρελθόν του πατέρα της, τον συνέλαβαν, τον ξυλοκόπησαν και του κατάσχεσαν την περιουσία του.

Στην ηλικία των 12 ετών, μια μεγάλη τραγωδία χτύπησε τη Βάνγκα. Ενώ έκανε βόλτα με τις αδερφές της, ένας ανεμοστρόβιλος (τυφώνας) μάγκωσε τη Βάνγκα, την σήκωσε ψηλά, και την παρέσυρε σχεδόν δύο χιλιόμετρα και την πέταξε σε ένα σωρό από πέτρες. Βρέθηκε ζωντανή, αλλά τα μάτια της ήταν φραγμένα από χώμα. Ο πατέρας της ξόδεψε τις τελευταίες του οικονομίες για την θεραπεία της, πηγαίνοντάς την πρώτα στα Σκόπια και μετά στο Βελιγράδι. Ένας χειρουργός στην πρωτεύουσα προσφέρθηκε να την χειρουργήσει στη μισή τιμή, υποσχόμενος να ολοκληρώσει την επέμβαση αργότερα, αλλά τα χρήματα τελείωσαν. Έτσι, η όρασή της χάθηκε για πάντα, και έμεινε τυφλή. Στα 15 της, η Βάνγκα εισήχθη σε σχολείο για τυφλούς στην παραδουνάβια πόλη της Σερβίας Ζέμουν, όπου έμαθε να διαβάζει το κωδικό σύστημα των τυφλών Μπράιγ και να παίζει πιάνο.

Οι προβλέψεις της περιλάμβαναν πολέμους, καταστροφές και το μέλλον των χωρών. Η Βάνγκα ισχυρίστηκε ότι μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2020, οι επιστήμονες θα δάμαζαν «αόρατες δυνάμεις», κάνοντας ανακαλύψεις που θα έφεραν επανάσταση στην ιατρική και τις επικοινωνίες. Αυτές οι ανακαλύψεις υπόσχονται τεράστιες δυνατότητες, αλλά και σοβαρούς κινδύνους ─ πιθανώς πρόκειται για τη χρήση των κβαντικών υπολογιστών, της γενετικής μηχανικής ή αυτόνομης τεχνητής νοημοσύνης.

Οι προβλέψεις για το 2026 είναι ιδιαίτερα τρομακτικές. Η μάντισσα προειδοποίησε ότι η ανθρωπότητα η ίδια ωθεί τον πλανήτη προς την άβυσσο. Ο κόσμος αντιμετωπίζει παγκόσμιες περιβαλλοντικές καταστροφές. Απότομη υπερθέρμανση του πλανήτη, εξάντληση των πόρων και ανεξέλεγκτες φυσικές καταστροφές. Σεισμοί και ηφαίστεια θα ενταθούν, οι καιρικές, ατμοσφαιρικές ανωμαλίες θα κατακλύσουν τις ηπείρους και οι ωκεανοί θα κατακλύσουν τις ακτές. Οι περιοχές θα αντιμετωπίσουν έλλειψη καθαρού νερού και τροφίμων, πυροδοτώντας μαζικές μεταναστεύσεις και σκληρές συγκρούσεις για την επιβίωση. Για τη Ρωσία, αυτά τα λόγια ακούγονται σαν σήμα συναγερμού – μήπως πρέπει να προετοιμαστούμε;

Η Βάνγκα Προειδοποίησε: 2026 – η Χρονιά της Παγκόσμιας Πυρκαγιάς; Προφητείες για Αιματηρούς Πολέμους & τον Θρίαμβο της Ρωσίας

Η Βάνγκα τόνιζε επανειλημμένα ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος της αβύσσου. Σύμφωνα με τα οράματά της, το 2026 θα μπορούσε να είναι ένα σημείο καμπής. Παλιές προσβολές, εδαφικές διαμάχες και οι γεωπολιτικές φιλοδοξίες των υπερδυνάμεων θα πυροδοτήσουν ανοιχτές σφοδρές πολεμικές σύγκρουσεις. Οι σπίθες ήδη έχουν αρχίσει να πετούν ─ είναι μόνο θέμα χρόνου το πότε θα ανάψουν οι φλόγες της πυρκαγιάς.

Η Βάνγκα έδινε ιδιαίτερη έμφαση στα καυτά σημεία του πλανήτη. Η Μέση Ανατολή βράζει από πετρελαϊκές ίντριγκες, θρησκευτικές διαμάχες και συσσωρευμένα παράπονα, αδικίες και προσβολές, μετατρέποντας την στην μπαρουταποθήκη του πλανήτη. Στη Νοτιοανατολική Ασία, τα πυκνοκατοικημένα νησιά και οι στρατηγικές θαλάσσιες οδοί επιδεινώνουν την κατάσταση ─ κάθε ναυτικός κίνηση & ελιγμός κινδυνεύει να γίνει καταλύτης μιας εκρηκτικής σύγκρουσης. Η Νότια Ασία, με δισεκατομμύρια κατοίκους, αιματηρά σύνορα και τη σκιά ενός πυρηνικού πολέμου, είναι έτοιμη να εκραγεί με την παραμικρή προστριβή. Η διορατική τυφλή Βουλγάρα είδε αυτές τις περιοχές να φλέγονται και προειδοποίησε. Αν δεν σβήσει εγκαίρως, η φωτιά θα κατακλύσει όλον τον πλανήτη.

Τη δεκαετία του 1970, προέβλεψε την παρακμή των ΗΠΑ. Η Αμερική θα παραμείνει ισχυρή όσο οι πολίτες της είναι ενωμένοι και φροντίζουν ο ένας για τον άλλον, αλλά μπροστά τους βρίσκεται το σκοτάδι. Η Αμερική σαν χώρα θα βυθιστεί στον βυθό και θα εξαφανιστεί. Αυτά τα λόγια αντηχούν σήμερα, με φόντο τους εσωτερικούς διχασμούς & τις διαιρέσεις.

Η Ρωσία ήταν πάντα στο επίκεντρο των προφητειών της Μπάμπα ─ δηλαδή μπάμπο, γιαγιάς ─ Βάνγκας. Ναι, οι δοκιμασίες είναι μπροστά μας ─ οικονομικές καταιγίδες από εσωτερικές αναταραχές & συμφορές και εξωτερικές πιέσεις, και πιθανές πολιτικές αναταραχές. Αλλά πέρα ​​από το σκοτάδι – την Ρωσία την περιμένει στο τέλος ο θρίαμβος. Η τεράστια χώρα θα αναγεννιόταν ως ένας πνευματικός και οικονομικός πόλος ειρήνης, ένα προπύργιο ισχύος. Ο Βάνγκα απέρριψε τις απειλές. Οποιαδήποτε δύναμη επαναστατούσε εναντίον της Ρωσίας θα έχανε τον πόλεμο και θα βυθιζόταν στην άβυσσο.

Ειλικρινά για τις “Προφητείες” της Βάνγκας

Ο αρθρογράφος του Τσάργκραντ, Μιχαήλ Τιουρένκοφ, σχολιάζοντας στις προβλέψεις του Μπάμπα Βάνγκας, οι οποίες κυκλοφορούν από τις ρωσικές δημοσιεύσεις μετά την έναρξη ή το τέλος οποιασδήποτε σύγκρουσης, υπενθύμισε ότι «εμείς, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, σύμφωνα με τα λόγια της Αγίας Γραφής, δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε» τις ώρες και τις ημερομηνίες της «Ημέρας της Κρίσης».

«Υπάρχει μια πολύ γνωστή ιστορία που αφηγείται ο Αλεξάντερ Ντβόρκιν, καθηγητής στο Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών Επιστημών του Αγίου Τύχωνα, για το πώς η ετοιμοθάνατη Μπάμπα Βάνγκα αρνήθηκε να δεχτεί έναν Ορθόδοξο Επίσκοπο. Όντας τυφλή, δεν είδε καν τον επίσκοπο, αλλά άρχισε κυριολεκτικά να ανατριχιάζει & να τρέμει με το ιερό λείψανο που της έφερε, έναν σταυρό-λειψανοθήκη. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να προσθέσουμε. Εκτός από ένα πράγμα: «Κύριε, σώσε και φώτισε όσους πιστεύουν στις “προφητείες”.»

─ υπενθύμισε ένα μέλος της Διασυνοδικής Παρουσίας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ο Τιουρένκοφ σημείωσε ότι, από Ορθόδοξη Χριστιανική οπτική γωνία, οι «προφητείες» που εμφανίζονται κατά καιρούς στο Ρωσικό μιντιακό τοπίο δεν αποτελούν αξιόπιστες πληροφορίες που να έχουν οποιαδήποτε αξία. Οι «προφήτες» χρησιμοποιούνται συχνά για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, επομένως είναι σημαντικό να διαχωρίζουμε την ήρα από το σιτάρι.

tsargrad.tv

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τουλάχιστο 3 εμβόλια COVID-19 είχε λάβει ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Τα δύο πρώτα ήταν AstraZeneca
Slider

Τουλάχιστο 3 εμβόλια COVID-19 είχε λάβει ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Τα δύο πρώτα ήταν AstraZeneca

by admin
17 λεπτά ago
Ισπανός τουρίστας τα «χάνει» με το χάλι στο κέντρο της Αθήνας: «Δεν βλέπω ούτε έναν Έλληνα»! (βίντεο)
Slider

Ισπανός τουρίστας τα «χάνει» με το χάλι στο κέντρο της Αθήνας: «Δεν βλέπω ούτε έναν Έλληνα»! (βίντεο)

by admin
25 λεπτά ago
Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;
Slider

Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;

by admin
37 λεπτά ago
«Έρχεται το Ρέμπελο»: Η Προφητική Προειδοποίηση για τις Εξεγέρσεις και τη Μεγάλη Κάθαρση. Κύματα Γεγονότων και Μεγάλοι Σεισμοί
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

«Έρχεται το Ρέμπελο»: Η Προφητική Προειδοποίηση για τις Εξεγέρσεις και τη Μεγάλη Κάθαρση. Κύματα Γεγονότων και Μεγάλοι Σεισμοί

by admin
6 ώρες ago
Next Post
Εκκλησίες Φλέγονται σε Όλη την Αμερική: Πυρηνικά Κελιά του Ιράν, Κρυπτογραφημένα Μηνύματα Ενεργοποίησης και Πόλεμος στο Εσωτερικό — «Δεν Είναι Θέμα Αν, Αλλά Πότε θα Χτυπήσουν»

Εκκλησίες Φλέγονται σε Όλη την Αμερική: Πυρηνικά Κελιά του Ιράν, Κρυπτογραφημένα Μηνύματα Ενεργοποίησης και Πόλεμος στο Εσωτερικό — «Δεν Είναι Θέμα Αν, Αλλά Πότε θα Χτυπήσουν»

ΔΙΟΡΙΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΑΡΩΝ ΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΕΙΔΑΝ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ!

ΔΙΟΡΙΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΑΡΩΝ ΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΕΙΔΑΝ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr