ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα ξεκινήσει με ένα εκτεταμένο μπλακάουτ.

ΚΛΟΙΟΣ. - 11 Φεβ 2022 - 6:49

Η παραδοσιακή ενασχόληση των ποιμένων όλων των θρησκευτικών δογμάτων είναι να υπόσχονται συνεχώς κάθε είδους αιγυπτιακές εκτελέσεις που θα εξαπολυθούν στο ποίμνιο. Ούτε μια φορά, ούτε ένας από αυτούς δεν ανέβηκε στον άμβωνα και δεν είπε ότι “από αύριο όλα θα είναι υπέροχα”, αν και, θεωρητικά, η ιστορική διαδικασία θα έπρεπε να είναι σαν μια ζέβρα – σήμερα μια μαύρη λωρίδα, αύριο μια λευκή λωρίδα και ούτω καθεξής. Ωστόσο, ορισμένα από τα μηνύματά τους δεν μπορούν παρά να τραβήξουν την προσοχή.

Σύμφωνα με το 444prophecynews.com, η Συντακτική Επιτροπή έλαβε ένα μήνυμα από έναν ηγέτη μιας εκκλησίας, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2021 και τον Ιανουάριο του 2022 είδε ένα πολύ τρομακτικό όνειρο που είδε. Τα όνειρα ποικίλλουν μεταξύ των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των ιερέων, αλλά αν το όνειρο επαναλαμβάνεται, ακόμη και οι ακραιφνείς άθεοι τοποθετούν τέτοια όνειρα σε μια ξεχωριστή κατηγορία και ξύνουν το κεφάλι τους σε βαθιά σκέψη. Επιπλέον, το όνειρο συνάδει παραδόξως με ένα σωρό αναφορές από διάφορους γνώστες ότι το παγκόσμιο χάος θα ξεκινήσει με ένα παγκόσμιο μπλακ άουτ. Λοιπόν:

Το πρώτο όνειρο (10 Νοεμβρίου 2021).

Ήταν σκοτεινά παντού: ούτε φώτα, ούτε ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε διαδίκτυο, ούτε πόσιμο νερό. Μιλούσα με την Μπρέντα, μια από τις ξαδέλφες μου (ζει εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών). Είπα στη Μπρέντα, “Μετά το μπλακ άουτ, ο αντίχριστος θα αναστηθεί” .

Στη συνέχεια πήγα στην εκκλησία μου, όπου ήμουν υπεύθυνος για την έναρξη της λειτουργίας. Είχα προγραμματίσει να διαβάσω και να μοιραστώ τον Ψαλμό 91 με το εκκλησίασμα, αλλά η ορχήστρα έψαλλε ύμνους για τον Ισραήλ στην έρημο. Η λειτουργία επρόκειτο να ξεκινήσει και δεν μπορούσα να αποφασίσω με ποιο κείμενο της Βίβλου να ξεκινήσω.

Δεύτερο όνειρο (25 Ιανουαρίου 2022).

Βρισκόμουν σε ένα κτίριο ή μια αίθουσα διδασκαλίας και υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Οι άνθρωποι ήταν απασχολημένοι, κάποιοι μιλούσαν μεταξύ τους. Στεκόμουν στο παράθυρο και παρακολουθούσα τι συνέβαινε έξω. Ξαφνικά είδα ότι κάτι συνέβαινε έξω, γιατί είδα νερό, ερειπωμένα κτίρια και σπίτια, καταστροφή παντού.

Οι άνθρωποι στην πολυκατοικία μας πανικοβλήθηκαν όταν είδαν τι συνέβαινε έξω από το παράθυρο και άρχισαν να τρέχουν ψάχνοντας για τρόφιμα, αλλά δεν υπήρχαν αρκετά για όλους, υπήρχαν μόνο μερικά κουτιά. Οι άνθρωποι αγωνίζονταν να βρουν κάτι να φάνε. Είχα δύο σακίδια με τρόφιμα καλυμμένα με ρούχα, οπότε οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήταν όλα ρούχα και δεν προσπάθησαν να μου πάρουν τίποτα.

Ο κόσμος τρελαινόταν, τρέχοντας από άκρη σε άκρη. Τους είπα: “Μη φύγετε, είστε ασφαλείς εδώ, μην βγείτε έξω- μείνετε εδώ, βρείτε ένα ασφαλές μέρος μέσα”. Πολλοί άνθρωποι δεν μου έδιναν σημασία. Έμεινα μέσα. Άκουσα μια φωνή να μου λέει (το Άγιο Πνεύμα): “Σε λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, 8 στους 10 ανθρώπους θα πεθάνουν”.

Δεύτερο μέρος του ονείρου:

Ο κόσμος έφτανε στην πόρτα γιατί ήθελε να βγει έξω, αλλά αυτή φυλασσόταν από δύο φρουρούς με περίεργα αρχαία ρούχα και με λόγχες στα χέρια. Έβγαζαν έξω μόνο εκείνους που έδειχναν κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είχαν. Τους πλησίασα χωρίς να πω τίποτα ή να δείξω τίποτα. Τότε ένας από τους φρουρούς μου είπε: “Περάστε”. Και με άφησε να βγω.

Όταν βγήκα έξω, έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και προσπάθησα να θυμηθώ νοερά το μονοπάτι που μου είχε δείξει ο Κύριος σε προηγούμενα όνειρα. Έφτασα σε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι έπλεναν ρούχα, αλλά όχι με τα συνηθισμένα σύγχρονα πλυντήρια, αλλά σαν σε ένα σύστημα σωλήνων στο οποίο τα ρούχα τοποθετούνταν κομμάτι-κομμάτι και στη συνέχεια περνούσαν μέσα από ένα σύστημα άρδευσης. Ο άνθρωπος που είχε βάρδια μου έδωσε ρούχα και φαγητό και κάτι άλλο.

Καθώς έφυγα από το μέρος, είδα μεγάλη καταστροφή και ανθρώπους να τρέχουν παντού. Μπήκα στο κτίριο και κάλυψα τα μαλλιά μου με ένα πέπλο χρώματος μουστάρδας. Μια ομάδα ανθρώπων μπήκε στο ίδιο κτίριο, προσπαθώντας να κρυφτεί, και αναγνώρισα έναν από αυτούς. Τους είπα: “Μετά το μπλακάουτ, το πένθος έχει αρχίσει- προσπαθήστε να μείνετε ζωντανοί όσο περισσότερο μπορείτε”.

Δεδομένου ότι το όνειρο είναι επαναλαμβανόμενο και το δεύτερο μέρος συνέχισε επίσης την ιστορία μετά το ξύπνημα, είναι πιθανό ότι το όλο θέμα δεν ήταν εμπνευσμένο από μια αποκαλυπτική φαντασίωση, αλλά μάλλον η γυναίκα είδε ένα επεισόδιο της ζωής της από το πραγματικό μέλλον. Προφανώς, κάπως έτσι θα γινόταν: πρώτα θα έσβηναν τα φώτα, και μετά, όταν οι άνθρωποι θα υπέφεραν, θα εμφανιζόταν κάποιο μεγάλο αφεντικό και θα γύριζε τον διακόπτη, και όλοι θα τον αγαπούσαν τρομερά. Η γυναίκα δεν δίνει λόγο για το μπλακάουτ, αλλά φαίνεται ότι κάποιο είδος μόλυνσης θα το συνοδεύει. Η αιτία θα μπορούσε τότε να είναι ο πυρηνικός πόλεμος, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

thebigtheone.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr