ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης ετοιμάζει κτύπημα σε Τουρκικό στόχο ;

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 11 Σεπ 2019 - 13:10
Loading...

Εάν παρακολουθήσει κάποιος τις αναρτήσεις αυτής της Ομάδας , θα διαπιστώσει μια αποφασιστικότητα στο να κάνει κάτι, μια επικίνδυνη εμμονή . Η αναφορά της σε τετελεσμένα αλλά ειδικότερα με ό,σα υπονοεί με πρόσφατη ανάρτησή της με θέμα «Θέλετε να επιτεθούμε πρώτοι στην Τουρκία ;» προκαλεί ανησυχία . Οι αρχές επαναπαύονται όπως ενημερώθηκα , στο ότι , γνωρίζουν ποιοι είναι , όμως , κάτι μου λέει ότι έχουν παραπλανηθεί αφού , δεν μπορούν ή δεν τολμούν να πάνε παραπέρα .

Εάν όντως είναι μέλη της πρώην μέλη των ειδικών δυνάμεων , φαντάζεστε τι μπορεί να συμβεί . Δεν υπονοώ τίποτα με ό,λα τα περίεργα που βλέπουν τη δημοσιότητα αλλά , δεν αποκλείω και τίποτα

Εάν ανατρέξει κανείς σε άλλες ανακοινώσεις της όπως «Στρέψτε τα όπλα , Οπλίστε και σκοπεύστε τα Τούρκικα γεωτρύπανα , αλλιώς χάνουμε Κύπρο , Καστελόριζο και Νότια Κρητική ΑΟΖ» , «Ο Επόμενος ¨πύραυλος¨ που θα λοξοδρομήσει, ίσως πέσει πάνω στο γεωτρύπανο «Πορθητής » Ταγίπ Ερντογάν » και άλλες πολλές , θα συμπεράνει ότι , ενδεχόμενος να έχει την επιχειρησιακή δυνατότητα μα σίγουρα , έχει την πρόθεση να προκαλέσει πλήγμα σε Τούρκικο στόχο .Άλλωστε οι κατηγορίες σε βάρος της δεν είναι και λίγες .

Όπως και να΄χει , ένα κτύπημα που μπορεί να προκαλέσει σύρραξη με την Τουρκία , είναι εξαιρετικά επικίνδυνο .Την ευθύνη για την εξωτερική πολιτική και την εσωτερική ασφάλεια την έχει επίσημα το Ελληνικό κράτος και όχι το παρακράτος .

Μια παράκληση λοιπόν προς την Ο.Υ.Α .Σκεφτείτε το δυο φορές !!

Michael Τ Psilakis ( ερασιτεχνική δημοσιογραφία )

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Συνέλληνας έχει ανάγκη τη βοήθειά μας μέρες που έρχονται !
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter