ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΠΘ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ).

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 21 Σεπ 2020 - 21:07
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Εισαγωγικό σημείωμα από Σκεπτόμενη Ελληνίδα:

Ο Γεώργιος Π. Παύλος είναι καθηγητής Φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Δ.Π.Θ.) και Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης (Α.Π.Θ.).
Ο καθηγητής επικοινώνησε μαζί μου, για να με συγχαρεί για το άρθρο μου σχετικά με το σχέδιο υποδούλωσης της ανθρωπότητας. Στη συνέχεια ανταλλάξαμε τηλέφωνα και επικοινωνούσαμε μέσω τηλεφώνου ή viber, ώσπου τελικά είχα τη χαρά και την τιμή, να τον γνωρίσω και από κοντά.

Οι λόγοι που αισθάνομαι την ανάγκη, να σας τον συστήσω, είναι οι εξής:

1) Αφενός μεν επειδή πρόκειται για έναν Επιστήμονα με το “Ε” κεφαλαίο, αφού παρά τις ατελείωτες γνώσεις του -που σημειωτέον δεν περιορίζονται σε ένα δύο αντικείμενα μόνο αλλά είναι εφ’ όλης της ύλης- πάνω από όλα διακρίνεται για την ταπεινότητά του ενώ κάθε λέξη, κάθε φράση, κάθε ανάσα του αποπνέουν Χριστό

, αποπνέουν Πατρίδα, αποπνέουν Ορθοδοξία.

2) Αφ’ ετέρου δε επειδή μαζί και με άλλους Έλληνες πρωτοστατεί εδώ και ένα χρόνο στη δημιουργία ενός “Δικτύου Ελληνισμού” αναζητώντας σε Ελλάδα και εξωτερικό Έλληνες που αγαπούν Χριστό και Πατρίδα και θέλουν, να γίνουν ένα με το δίκτυο αυτό.
Απολαύστε την εξαιρετική ομιλία του και κυρίως μη χάσετε τις δύο τελευταίες παραγράφους αυτής:

Βιογραφικό του καθηγητή

ΥΓ: Επειδή κάποιοι είχαν την απορία, τι εννοεί ο καθηγητής όταν κάνει λόγο για Ιπποκράτεια ή Ολιστική Ιατρική, τους εξηγώ τα εξής:
Τα φάρμακα μπήκαν στη ζωή μας ουσιαστικά τα τελευταία 100 χρόνια. Μέχρι τότε οι ασθένειες θεραπεύονταν με φυσικούς τρόπους, όπως διατροφή, άσκηση, βιταμίνες, βότανα και άλλες φυσικές μεθόδους. Ο δε άνθρωπος αντιμετωπιζόταν ως ολότητα που το ένα σύστημα ήταν αλληλένδετο με το άλλο. Η είσοδος των φαρμάκων (χημικών) στη ζωή μας αντί να μειώσει τις ασθένειες οδήγησε στην κατακόρυφη αύξησή τους. Για να μη μακρηγορώ, περισσότερα δείτε εδώ:

.http://ippokratiaygeia.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…