ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η πίστη στους εξωγή’ι’νους μπορεί να αντικαταστήσει την πίστη στο Θεό.

ΚΛΟΙΟΣ. - 6 Ιούν 2019 - 10:06
Loading...

ΣΧΟΛΙΟ : Μετά την αθε’ί’α που έχει επικρατήσει,έρχεται η νέα μόδα της πίστης σε εξωγή’ι’νους ώστε να αντικαταστήσουν τις θρησκείες και ειδικότερα τον Χριστιανισμό.Κάτι τέτοιο θα συμβεί κατά τα τέλη των καιρών ,όταν εμφανιστεί ο Αντίχριστος που θα έχει δίπλα του δαίμονες που θα τους ονομάζουν εξωγή’ι’νους.

Η πίστη στους εξωγή’ι’νους θα μπορούσε να αντικαταστήσει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις στο εγγύς μέλλον, καθώς περισσότεροι άνθρωποι είναι πεπεισμένοι για την ύπαρξη εξωγήινων παρά για την ύπαρξη του Θεού, σύμφωνα με έναν καθηγητή των ΗΠΑ.

Περισσότεροι από τους μισούς Αμερικανούς πιστεύουν σε έναν Θεό, με τον αριθμό εκείνων που πιστεύουν σε εξωγή’ι’νους να είναι ελαφρως λιγότεροι.

Ένας καθηγητής, ο οποίος έχει συντάξει ένα νέο βιβλίο που ονομάζεται American Cosmic, δηλώνει ότι η πίστη σε εξωγή’ι’νους θα μπορούσε να αντικαταστήσει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Το βιβλίο, που γράφτηκε από τον Diana Pasulka, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, επικεντρώνεται στο γιατί οι άνθρωποι επέλεξαν να πιστέψουν στο υπερφυσικό και πώς χρησιμοποιούμε τους Θεούς και εξωγή’ι’νους για να εξηγήσουμε το ανεξήγητο.

Τώρα, σε μια συνέντευξη με τον Vox, ο καθηγητής Pasulka εξήγησε πως το παράδειγμα μετατοπίζεται από το ένα στο άλλο.

Είπε ότι αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχει ανακαλυφθεί καμία απόδειξη του Θεού στην ανθρώπινη ιστορία, ενώ μια εξωγήινη ζωή θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί κάποια μέρα.

Ο καθηγητής Pasulka δήλωσε: «Είμαι για παράδειγμα ένας ιστορικός Καθολικισμός και αυτό που βρίσκω όταν αλληλεπιδρά με ανθρώπους στις καθολικές κοινότητες είναι ότι έχουν πίστη ότι ο Ιησούς περπάτησε στο νερό και ότι οι εμφανίσεις της Παναγίας ήταν αληθινές.

«Αλλά υπάρχει κάτι διαφορετικό σχετικά με την αφήγηση του UFO. Εδώ έχουμε ανθρώπους που είναι πραγματικοί επιστήμονες, όπως η Ellen Stofan, πρώην επικεφαλής επιστήμονας της NASA, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να πάνε στην τηλεόραση και ουσιαστικά κάνουν ανακοινώσεις όπως «Θα βρούμε εξωγήινη ζωή».

«Λέει ότι θα βρούμε ζωή, θα βρούμε κατοικήσιμους πλανήτες και τέτοια πράγματα. Έτσι, αυτό το είδος της θρησκευτικότητας είναι πολύ πιο ισχυρό δάγκωμα από τις παραδοσιακές θρησκείες, οι οποίες βασίζονται στην πίστη σε πράγματα που δεν είναι ορατά και δεν είναι αποδεδειγμένα.

«Αλλά η πεποίθηση ότι τα UFO και οι εξωγήινοι είναι δυνητικά αληθινά και μπορεί ενδεχομένως να αποδειχθεί, κάνει αυτό μια μοναδικά ισχυρή αφήγηση για τους ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτήν.

«Είναι δίκαιο να το ονομάζετε μια νέα μορφή θρησκείας; Ετσι νομίζω.»

https://www.express.co.uk/news/science/1136645/alien-news-aliens-proof-god-science-space-ufo-sighting-2019

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter