ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η προπαγάνδα δεν έχει τέλος!-Βγάζουν προπαγανδιστικό και ανθελληνικό βιβλίο που μιλάει για το δράμα των «ψευδομακεδόνων» στην Πέλλα!

ΕΘΝΙΚΑ. - 22 Μαΐ 2019 - 9:56
Loading...

Όσο ο καιρός περνάει διαπιστώνουμε ολοένα και περισσότερο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε ενίσχυσε σωρό προκλητικές και επεκτατικές τάσεις.

Μάλλον κανεις από όσους υποστήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν καταλάβει τι μας περιμένει!

Γιατί η προπαγάνδα των σλάβων στην Πατρίδα ΜΑΣ, βρήκε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία –ελέω πρώτη φορά αριστερά- να κάνει πραγματικότητα όσα ονειρευόταν το ’44-’49 και της έταζαν τότε οι κομμουνιστές, που αιματοκύλισαν την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η κυκλοφορία ενός προπαγανδιστικού βιβλίου με τίτλο «Αιγαιάτικες Καταιγίδες». Είναι η μετάφραση στα ελληνικά του βιβλίου που έγραψε ο… Εδεσσαίος Βάγγελ Αγιάνοβσκι στη «μακεδονική γλώσσα» -όπως λένε οι προωθητές του- και εκδόθηκε στα Σκόπια το 1975.

Όπως αναφέρει ο «Στόχος» διαφημίζουν οι -εν Ελλάδι- γυφτοσκοπιανοί «είναι μια περιγραφή των ιστορικών γεγονότων από το 1919 μέχρι το τέλος τους ελληνικού «εμφυλίου» πολέμου και αναφέρεται στα δραματικά γεγονότα που έζησε ο μακεδονικός λαός στην Ελλάδα και ειδικότερα στην περιοχή της Έδεσ-σας και στο νομό Πέλλας»!

Αυτά ειναι τα ανθελληνικά εγκλήματα που ο ΣΥΡΙΖΑ με την προδοτική συμφωνία ενίσχυσε!

mknews.eu

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter