ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ ΚΑΝΤΟΥΡΙ: Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ.

ΚΛΟΙΟΣ. - 8 Απρ 2021 - 7:56
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Και στην εποχή αυτών των βασιλιάδων, ο Θεός των Ουρανών θα εγκαθιδρύσει ένα βασίλειο που δεν θα καταστραφεί ποτέ, ένα βασίλειο που δεν θα μεταφερθεί σε άλλους ανθρώπους. Θα συντρίψει και θα εξαλείψει όλα αυτά τα βασίλεια, αλλά θα διαρκέσει για πάντα.Δανιήλ 2:44.

Ένα κρυφό μήνυμα που δόθηκε από έναν διάσημο Καμπαλιστή έχει πάρει ισχυρή εισαγωγή καθώς γίνεται προφανές ότι ήταν ένα πραγματικά προφητικό μήνυμα για τις συνθήκες πριν από την τελική εξαργύρωση.

ΡΑΒΙΝΟΣ ΚΑΝΤΟΥΡΙ: «ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

Όταν ο Ραβίνος Eliyahu Merav ήταν νέος, άρχισε να ψάχνει το μονοπάτι του για να υπηρετήσει τον Θεό. Αυτή η αναζήτηση τον οδήγησε στο δικαστήριο του Ραβίνου Yitzchak Kaduri, ενός ραβίνου και του Kabbalist από τη Βαγδάτη που σημείωσε την απόλυτη αφοσίωσή του. Ο Ραβίνος Καντούρι ήταν ένας πολύ σεβαστός μελετητής της Τορά, αλλά ως γνωστός καμπαλιστής, ήταν πολύ περιζήτητος για φυλαχτά και ευλογίες. Κέρδισε φήμη για την προφητεία αφού προέβλεψε τον σεισμό και το τσουνάμι του Ινδικού Ωκεανού του 2004 δύο εβδομάδες πριν από το χτύπημα.

Ο Ραβίνος Καντούρι ήταν γνωστός για την επιφυλακτικότητα και την επιφύλαξη του, σπάνια μιλούσε για περισσότερες από λίγες λέξεις κάθε φορά, εκτός αν ήταν μάθημα Τορά.

«Ο Ραβίνος Καντούρι μίλησε πολύ λίγο, οπότε ήταν πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε με ακρίβεια τι σκόπευε», δήλωσε ο Ραβίνος Μεράβ στο Ισραήλ 365 News . «Μια μέρα, έπαιρνε ερωτήσεις και κάποιος ρώτησε πότε θα έφτανε ο Moshiach (Μεσσίας) και αν υπήρχαν ενδείξεις ότι θα προηγηθεί από την άφιξή του. Ο ραβίνος απάντησε: «Πότε θα γίνουν εκλογές αλλά δεν θα υπάρξει κυβέρνηση».

Ο Ραβίνος Μεράβ σημείωσε ότι τότε, αυτή η δήλωση ήταν πολύ συγκεχυμένη.

«Φαινόταν αντιφατικό», είπε ο Ραβίνος Μεράβ. «Πώς θα μπορούσαν να γίνουν εκλογές αλλά να μη βγει κυβέρνηση; Εάν υπάρχουν εκλογές, θα υπάρξει κυβέρνηση. Αυτός είναι απλώς ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα πράγματα. Κανείς δεν τον κατάλαβε εκείνη τη στιγμή, αλλά έτσι είναι πραγματικά με την προφητεία, δεν το καταλαβαίνετε μέχρι να συμβεί. “

«Όσο παράξενα είναι τα πράγματα, συνειδητοποίησα ότι ήταν ακριβώς η κατάσταση που ο Ραβίνος Καντούρι περιέγραψε πριν από 40 χρόνια», είπε ο Ραβίνος Μεράβ, σημειώνοντας ότι οι Ισραηλινοί μόλις πήγαν στις ψηφοφορίες για τις τέταρτες εκλογές σε λιγότερο από δύο χρόνια. «Όταν μιλάει ένας τζαντίκ (ιερός άνθρωπος), δεν αναφέρεται σε ένα μόνο γεγονός ή κάτι που επηρεάζει έναν ή λίγους ανθρώπους. Ο Ραβίνος Καντούρι προέβλεπε γεγονότα που θα επηρέαζαν όλο το Ισραήλ και, στην πραγματικότητα, ολόκληρο τον κόσμο ».

«Όταν ο Ραβ Καντούρι είπε ότι θα γίνουν εκλογές και δεν θα υπάρχει κυβέρνηση, ακούγεται περίεργο, αλλά ακούγεται λογικό ότι μετά από έναν γύρο εκλογών, δεν θα σχηματιστεί συνασπισμός. Αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ακριβώς αυτό που είπε. υπήρξαν εκλογές και περισσότερα από δύο χρόνια αργότερα, δεν υπάρχει καθόλου κυβέρνηση. Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί μ

ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Ο Ραβίνος Μεράβ τόνισε ότι αυτή είναι η εμπειρία της προφητείας. κατά τη στιγμή της προφητείας, όταν δίνεται σε ruach hakodesh (ιερό πνεύμα ή θεϊκή έμπνευση), το μήνυμα φαίνεται απίθανο, αλλά όταν στην πραγματικότητα υλοποιείται, εκδηλώνεται με έναν εντελώς απροσδόκητο τρόπο.

«Ο Ραβίνος Καντούρι ήταν ιερός σε κάποιο βαθμό που ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει», δήλωσε ο Ραβίνος Μεράβ. «Έτσι ήταν αδύνατο να τον καταλάβουμε εντελώς τη στιγμή που μίλησε. Λόγω της ιερής επιρροής του, κατάφερα να θυμηθώ αυτήν την ενιαία ομιλία μετά από 40 χρόνια.ια εκλογή μετά την άλλη χωρίς κυβέρνηση; “

Ο Ραβίνος Μεράβ σημείωσε ότι πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο υφίστανται ηγετικές κρίσεις: ένα πραξικόπημα στο Μιναμάρ, το Ισραήλ δεν έχει ακόμη σταθερή κυβέρνηση, ένα πρόσφατο πραξικόπημα που οδήγησε στην κατ ‘οίκον περιορισμό ενός πριγκιπάτη της Ιορδανίας και την έλλειψη πίστης στις εκλογές των ΗΠΑ , για να αναφέρω μόνο μερικά.

«Η ερώτηση προς τον Ραβίνο Καντούρι αφορούσε τον Μοσιάχ (Μεσσία) που θα περιλαμβάνει ολόκληρο τον κόσμο, όλη την ανθρωπότητα. Έτσι, η απάντηση σχετικά με την κρίση στην κυβέρνηση ήταν επίσης καθολική, που αφορούσε όλη την ανθρωπότητα. Αυτό είναι επίσης το μήνυμα του κοροναϊού που έχει επηρεάσει όλη την ανθρωπότητα. “

«Πώς φτάσαμε σε μια τέτοια κατάσταση», ρώτησε ο Ραβίνος Mereav, «Ο πρωταρχικός στόχος κάθε πολιτικού είναι να παραμείνει στην εξουσία. Αντιβαίνει στη φύση τους να θέλουν να κάνουν εκστρατεία για δεύτερη φορά. Αυτό που συμβαίνει τώρα στην ισραηλινή πολιτική δεν είναι μόνο άνευ προηγουμένου, αλλά είναι αντιδιαισθητικό ».

«Υπάρχει πόλωση χωρίς να βλέπουμε λύση, όχι μόνο στο Ισραήλ αλλά και σε τόσα μέρη σε όλο τον κόσμο. Ο καθένας μισεί όλους. Δεν υπάρχει λόγος ή λογική για το τι συμβαίνει. “

ΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ο Ραβίνος Μεράβ τόνισε ότι οι καιροί του λιμού όταν η κυβέρνηση είναι σε ισορροπία είναι στιγμές που είναι δυνατή η μεγάλη αλλαγή.

«Αυτό αναφέρεται στην εβραϊκή παράδοση Et Ratzon (ώρα θέλησης) όταν οι άνδρες μπορούν να αλλάξουν κατευθύνσεις για να ακολουθήσουν τον Χασίμ πιο στενά. Αυτή είναι μια στιγμή μετάνοιας, κάθε άνθρωπος με τον δικό του τρόπο. Η μετάνοια δεν σημαίνει ξαφνικά να γίνει «θρησκευτικός». Αν σημαίνει κάπνισμα 19 τσιγάρα την ημέρα αντί των 20, ή δίνοντας ένα δολάριο φιλανθρωπίας την ημέρα, ή κάτι τεράστιο όπως αποφεύγοντας να μιλάμε για τον συνάνθρωπό σας, κάθε βήμα προς τον Χασέμ φέρνει την λύτρωση πιο κοντά, για το άτομο και για ολόκληρο τον κόσμο . Προέρχεται από την ψυχή, κάθε άνθρωπος με τον δικό του τρόπο. “

Μετά τον χρόνο του με τον Ραβίνο Καντούρι, ο Ραβίνος Μεράβ συνέχισε στην υπηρεσία του, παίρνοντας μεγάλη έμπνευση από τις διδασκαλίες του Ραβίνος Νάχμαν του Μπρέσλοφ, ενός Χασιδικού δασκάλου του 18ου αιώνα που τόνισε την πίστη και το διαλογισμό. Ο Ραβίνος Καντούρι πέθανε το 2006 σε ηλικία 108 ετών, αφήνοντας τον Ραβίνο Μεράβ να σκεφτεί το νόημα του κρυφούς μηνύματός του. Για σαράντα χρόνια, η πολιτική στο Ισραήλ έτρεξε η φυσική της πορεία.

israel365news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL 365 NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…