ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θα αποκαλυφθεί ο δεύτερος καβαλάρης της Αποκάλυψης στις 23 Φεβρουαρίου;

ΚΛΟΙΟΣ. - 18 Φεβ 2022 - 11:14

Ενόψει των δύο ημερομηνιών με τεράστιο αριθμό πεντάδων (20.02.2022 και 22.02.2022), μόνο οι σιδερένιοι δεν τρέμουν για κάποια άσχημα γεγονότα που θα συμβούν σε μία από αυτές τις ημέρες. Δεν ξέρουμε αν θα συμβεί ή όχι κάτι σαν το ξέσπασμα πυρηνικού πολέμου, ωστόσο ακολουθούμε τέτοιες προφητείες. Και τώρα έχουν προστεθεί από μια νέα αποκάλυψη που έλαβε ο MICHAEL CATRINE ORTS:

Θα δημοσίευα αυτόν τον Λόγο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022. Ζητώ τη συγχώρεση του Θεού στο όνομα του Ιησού για το γεγονός ότι δεν υπάκουσα αμέσως τον Ιησού. Προσεύχομαι να μη διστάσω ποτέ ξανά να υπακούσω τον Θεό.

Πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ξύπνησα από ένα όνειρο, άκουσα αυτόν τον Προφητικό Λόγο σε ένα όνειρο και όταν ξύπνησα, “Ο πόλεμος αρχίζει στις 23 Φεβρουαρίου”.

Ρώτησα τον Κύριο. “Φέτος;”.

Η φωνή μου απάντησε: “Ναι, φέτος”.

Αν και οι ποιμένες λαμβάνουν παρόμοιες προφητείες με κάθε είδους ημερομηνίες και πολύ συχνά, το μήνυμα αυτό εφιστά την προσοχή σε διάφορα πράγματα.

Πρώτον, η εγγύτητα της ημερομηνίας της 23ης Φεβρουαρίου με τους μαγικούς αριθμούς 20.02.2022 και 22.02.2022.

Δεύτερον, η 23η Φεβρουαρίου είναι η ημέρα που ο κ. Τρότσκι ίδρυσε τον Κόκκινο Στρατό.

Μια φορά, στις 23 Φεβρουαρίου, ο Στίρλιτς μέθυσε τόσο πολύ που περπατούσε γύρω από την Καγκελαρία του Ράιχ φορώντας μια Budyonovka και παίζοντας φυσαρμόνικα, δηλαδή ήταν όσο ποτέ άλλοτε κοντά στην αποτυχία. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείουμε ότι στο πλαίσιο της επιδείνωσης της διεθνούς κατάστασης κάποιος από τους στρατηγούς της Ρωσίας δεν θα μεθύσει από την ιερή παράδοση και δεν θα πατήσει το κόκκινο κουμπί για να ηρεμήσει τα νεύρα. Και τότε τα αντίποινα ξεκινούν σαν ντόμινο που πέφτει.

Τρίτον, και το πιο σημαντικό, η Μισέλ Αικατερίνη μοιράστηκε αυτή την αποκάλυψη στην εκκλησία της για να λάβει επιβεβαίωση πριν την αναφέρει σε οποιονδήποτε άλλον. Οι άνθρωποι άρχισαν να προσεύχονται έντονα και ένας από τους πιστούς άκουσε την ίδια φωνή με τα ίδια λόγια. Δηλαδή, ότι στις 23 Φεβρουαρίου αναμένεται να εμφανιστεί ο Δεύτερος Καβαλάρης της Αποκάλυψης:

3 Και όταν έσπασε τη δεύτερη σφραγίδα, άκουσα ένα δεύτερο ζώο να λέει: Πήγαινε και δες. 4 Και βγήκε ένα άλλο άλογο, ένα κόκκινο άλογο- και δόθηκε σ’ εκείνον που καθόταν επάνω σ’ αυτό να πάρει την ειρήνη από τη γη, και να θανατώσει ο ένας τον άλλον- και του δόθηκε μια μεγάλη ρομφαία. Αποκάλυψη του Ευαγγελιστή Ιωάννη, κεφάλαιο 6, στίχος 8

Δεν θέλουμε να τρομάξουμε κανέναν, καθώς δεν γνωρίζουμε την πιθανότητα εκπλήρωσης της προφητείας. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες που απομένουν μέχρι τις 20.02.2022 – 22.02.2022 – 23.02.2022 προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να παρακολουθούν προσεκτικά τα όνειρα και τις αισθήσεις τους. Αν πραγματικά έρχονται άσχημα πράγματα – τα προειδοποιητικά όνειρα για τους ανθρώπους θα πρέπει να είναι μαζικά και θα είμαστε σε θέση να τα διορθώσουμε με ένα συλλογικό αισθητηριακό πείραμα. Ελπίζουμε, βέβαια, ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα γίνει και ότι κανείς δεν θα γκριζάρει, αλλά παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr