ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θα Σειστεί ο Τόπος …Βολές Αρμάτων LEO2HEL στο Πετροχώρι !

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 20 Νοέ 2018 - 16:00
Loading...

Tην Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 έως 12:30, στο στρατόπεδο «Τριανταφυλλίδη», στο Πετροχώρι Ξάνθης, οπού εκεί θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μέσων και οπλικών συστημάτων, καθώς και βολές με πραγματικά πυρά από τα πλέον σύγχρονα άρματα του Ελληνικού Στρατού LEO2HEL.

Τις Βολές των Αρμάτων θα παρακολουθήσει και Υφυπουργός Άμυνας …«Απο απόσταση Ασφαλείας εκτιμούμε «

Σήμερα  πάντως η ΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, συνοδευόμενη από τον αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή και τον διοικητή Δ΄ΣΣ Γεώργιο Καμπά θα επισκεφτεί το στρατηγείο της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ, το Κέντρο Εξομοιωτών Αρμάτων…

Οτι  για τα Ελληνικά Άρματα έχουν φόβο οι Τούρκοι στην Άλλη όχθη του Έβρου είναι οτ έκλεισε ι Συμφωνία συνεργασίας και ανταλλαγής στρατιωτικών πληροφοριών, καθώς και ασκήσεις με τα Καταριανά άρματα μάχης LEO2A6, που είναι ίδιας κατηγορίας με τα ελληνικά LEO2HEL ,ενώ  και τα πληρώματα τους έχουν εκπαιδευτεί στην Ελλάδα (Αλεξανδρούπολη) σε τακτικές και όπλα από τον Ελληνικό Στρατό (!), έκλεισε το Κατάρ και η Τουρκία.

Εύκολα γίνεται αντιληπτό τι σημαίνει αυτό για την γνώση που θα αποκομίσουν οι Τούρκοι σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των ελληνικών LEO2HEL στον Έβρο.

Στο πρόγραμμα είναι οτι  θα επισκεφτεί και το ΕΦ «Γέφυρας Κήπων» και το ΕΦ «Γεμιστής – ΕΠΥ (ΜΧ) Στέφανου Πιτικάτη – ΣΤΡ(ΜΧ) Χρήστου Παλιβίδα».

veteranos.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter