ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΠΟΥΣΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 31 Ιαν 2021 - 9:08

Η πράξη Ανδρείας και Πίστεως του Παναγιώτη Αποστολόπουλου προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις που οδηγούν αργά ή γρήγορα στην Κατάρρευση του καθεστώτος Κατοχής στη χώρα μας.

Αυτό συμβαίνει σε μια στιγμή που ολόκληρος ο κόσμος αρχίζει να αντιστέκεται, να διαδηλώνει και να κερδίζει απανωτά «δεδικασμένα» ενάντια στη πλανητική Κατάσταση Πολιορκίας που έχουν επιβάλει οι Επικυρίαρχοι Ευγονιστές και Μετανθρωπιστές με την εγκληματικά χυδαία ιατροφασιστική δικτατορία τους.

Η παρακάτω ενθαρρυντική παρέμβαση του παλαίμαχου δικηγόρου και ναυάρχου Αντώνη Παπαντωνίου αποσαφηνίζει τα πράγματα από νομικής πλευράς και σωστά επισημαίνει πως η Ελπίδα της «κατάρρευσης ή ανατροπής» του κατοχικού καθεστώτος είναι συνυφασμένη με την μαζική Ανυπακοή των Θεματοφυλάκων της Ελευθερίας του Ανθρώπου, 200 χρόνια μετά τη δικαίωση του οικουμενικού συνθήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ»

—————————————————
ΛΥΣΗ Η ΝΑΡΚΩΣΗ;;;;

Σε μια περίοδο όπου τα πάντα έχουν επιβληθεί στον Πολίτη με τρόπο στυγνής και απροκάλυπτης βίας  από τον Κατακτητή, που δυστυχώς εμφανίζεται σαν «Κυβέρνηση» και μάλιστα Δημοκρατική έχομε όλοι επιδοθεί σε μια προσπάθεια ν βρούμε τρόπους αντίδρασης  για να απελευθερωθούμε από την ΚΑΤΟΧΗ.

Προσπαθήσαμε λοιπόν με Διαδηλώσεις άλλοτε μαζικές και άλλοτε όχι, με συμμετοχή σε Εκλογές στηρίζοντας κάποια Πολιτικά Κόμματα που υπόσχονταν ότι θα σεβαστούν τα Δικαιώματά μας και τη Ζωή μας, που όμως όλα αυτά αποδείχτηκαν αδόκιμα έως απατηλά με αποτέλεσμα το φρόνιμα του Λαού να έχει πέσει πολύ χαμηλά και να προσπαθεί να εφεύρει καινούργιους τρόπους προστασίας της Ζωής του.

Αυτό δείχνει ότι παρ όλη την πτώση του Ηθικού του ψάχνει να βρεί μορφές Αντίστασης στον βανδαλισμό της Ζωής του που Καθημερινά γίνεται όλο και περισσότερο αδίστακτος.

Έτσι λοιπόν τις τελευταίες Ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιάς τεράστιας εκστρατείας ενημέρωσης από τα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την Δικαστική απαλλαγή από Δικαστήριο, τριών Συμπολιτών μας που δικάστηκαν και Αθωώθηκαν για την «παραβίαση» των μέτρων απαγόρευσης Ελεύθερης Κυκλοφορίας και μη Χρήση «Μάσκας», που έχουν επιβάλλει οι Κατακτητές. Όπως λοιπόν μας ενημέρωσαν οι ίδιοι επιδεικνύοντας και απόσπασμα της Απόφασης, η απόφαση αυτή προήλθε από τον λόγο ότι στην απολογία τους υποστήριξαν ότι παραβιάζονται τα Συνταγματικά τους Δικαιώματα και πολύ σωστά και ότι προστατεύονται από το Άρθρο 120 του Συντάγματος, δεδομένου ότι έχουν υπογράψει και καταθέσει Δήλωση ότι είναι ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Στο σημείο λοιπόν αυτό έχω να παρατηρήσω τα εξής:

1.- Να περιμένουμε να καθαρογραφεί η Απόφαση του Δικαστηρίου για να μπορέσουμε να διαβάσουμε το ΣΚΕΠΤΙΚΟ της Απόφασης, δηλαδή τους συγκεκριμένους λόγους για τους  οποίους το Δικαστήριο εξέδωσε Απαλλακτική Απόφαση και αυτό γιατί πάντοτε μεγάλη σημασία έχει το ΣΚΕΠΤΙΚΟ. Σαν παράδειγμα αναφέρω την περίπτωση το Δικαστήριο να έκρινε ότι οι «Κατηγορούμενοι» με τον ισχυρισμό του Θεματοφύλακα τελούσαν σε «Νομική Πλάνη».

2.- Σε περίπτωση που όντως το Δικαστήριο εξέδωσε απαλλακτική Απόφαση λόγω της Δήλωσης ότι οι Κατηγορούμενοι λειτούργησαν με Έγγραφη μάλιστα Δήλωσή τους ότι είναι ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ουσιαστικά καταργήθηκε η ΚΑΤΟΧΗ δεδομένου ότι θα υπάρχει δεδικασμένο, εκτός εάν ο Εισαγγελέας εντός τριάντα Ημερών από την έκδοση της Απόφασης ασκήσει Έφεση υπέρ του Νόμου, όπως έχει Δικαίωμα. Και αυτό σημαίνει ότι όλοι οι Πολίτες, κάνοντας επαναλαμβάνω χρήση του ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ, θα δηλώσουμε ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ με αποτέλεσμα να έχουμε το ελεύθερο να μην μπορεί κανένας να μας ελέγχει ούτε αν δεν φοράμε Μάσκα, ούτε αν γυρίζουμε τη Νύχτα έξω, αν δηλ. Νυχτοπερπατάμε, ούτε πόσες ώρες βγαίνουμε, ούτε που πάμε και με δυό λόγια να αποκτήσουμε και πάλι όλες τις Ελευθερίες μας. ΚΑΙ ΔΗΛΏΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ!

3.- Ο τρίτος λόγος που έχω να παρατηρήσω είναι ότι, αν ισχύει η πιο πάνω περίπτωση, είναι εκτός από ουσιαστική κατάργηση της ΚΑΤΟΧΗΣ, και το τρίτο «κρούσμα» αντίστασης στην ΚΑΤΟΧΗ και μάλιστα με Δικαστική Απόφαση, που προστίθεται στις ενυπόγραφες με Άρθρα Καταγγελίες μιάς Ειρηνοδίκου και μιάς Εφέτη!!

Φίλοι μου Καλοί εγώ ο περίεργος Άνθρωπος ένα έχω να σας πώ και αυτό είναι ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε και να μετατρέπουμε το «Θέλω» μας σε  «Γεγονός».

Η ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ: Η ΜΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Η ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!!!

Αθήνα 30-1-2021

Αντώνης Παπαντωνίου

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr