ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θεοφάνης Γκατζής : Καλό παράδεισο αείμνηστε Μίκη Θεοδωράκη!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΤΖΗΣ. - 9 Σεπ 2021 - 11:35
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης 

Κατερίνη, 03-09-2021 

Πέταξε σήμερα για την αιωνιότητα ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης. Πατριώτης που αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις αξίες, καθώς και τα ιδανικά του Ελληνικού Έθνους! Καλό παράδεισο Μίκη! Δεν λησμονούμε, ότι παρά το πολύ προχωρημένο της ηλικίας του παρευρέθηκε, στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο, κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών στην Αθήνα και ομίλησε με σθεναρή φωνή ενάντια σε αυτήν την απαράδεκτη συμφωνία!! Κύριε Ιησού Χριστέ ανάπαυσον την ψυχή του κεκοιμημένου δούλου σου Μίκη!  

Υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου δούλου του Θεού Μιχαήλ! Άγιοι του Θεού πρεσβεύετε υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου δούλου του Θεού Μιχαήλ!!!  Άγιοι του Θεού Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ πρεσβεύετε υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου δούλου του Θεού Μιχαήλ! Αντίο σε αυτόν που μελοποίησε το  πασίγνωστο και καταπληκτικό τραγούδι με τίτλο: Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ
που μπορείτε να βρείτε στον εξής σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=niqrjP1VDeY!! 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…