ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θεοφάνης Γκατζής : Σήμερα εορτάζει ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος ή Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΤΖΗΣ. - 29 Αυγ 2021 - 7:52
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης 

Εmail:theofanis28@gmail.com 

Ethikosagwn.blogspot.com 

Σήμερα η εκκλησία μας εορτάζει την  Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του  Αγίου Ιωάννη  του Προδρόμου! Ο Άγιος ο Ιωάννης ο Πρόδρομος ήταν ο Βαπτιστής του Κυρίου και είναι ο  Άγιος που τιμάται περισσότερο στην Ορθόδοξη Ιερά Παράδοση, μετά την Υπεραγία Θεοτόκο! Επιπλέον, θεωρείται προστάτης του ορθόδοξου μοναχισμού! (https://www.monastiria.gr/)! Επίσης, εορτάζει και ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννη Θεολόγου-Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στη Νέα Έφεσο ΠιερίαςΧθες τελέστηκε εκεί Πανηγυρικός Εσπερινός! Άγιε του Θεού πρέσβευε υπέρ κεκοιμημένων από αρχής κόσμου και των ζώντων του κόσμου αυτού!! 

Υ.Γ. To παρόν άρθρο το αφιερώνω στη μνήμη του πατέρα μου Θωμά στους αποθανόντες παππούδες μου Βασίλειο Γκατζή και Βασίλειο Μακρυγιάννη,  στις αποθανούσες γιαγιάδες μου Φανή Μακρυγιάννη  και Στυλιανή Γκατζή, καθώς και πάππου προς πάππου! 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…