ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Θωμαή Στεφανοπούλου : Προς όλους τους ΈΝΘΕΡΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΈΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΎ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΩΜΑΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. - 25 Μαρ 2020 - 21:35
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Προς όλους τους ΈΝΘΕΡΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΈΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΎ που μας έχει επιβληθεί στούς οποίους ανήκουν και πολλοί Έλληνες πατριώτες και αγωνιστές:

Το 10 τοίς εκατό του χρόνου σας να αφιερωνατε για να επικοινωνήσουμε διαδικτυακά ενόψει της επικείμενης οικονομικής καταστροφής και κοινωνικής διάλυσης της πατρίδας μας από τό να λουζετε συνεχώς με κοσμητικά επίθετα για το πόσο ηλίθιοι, άσχετοι, βλαμμένοι συνωμοσιολογοι είναι όσοι εκφράζουν προβληματισμούς και αμφιβολίες για την κατάσταση, θα είχαμε μία ελπίδα ότι μπορούμε ως λαός ΕΝΩΜΈΝΟΙ νά τά καταφέρουμε.

Ξαφνικά αυτο το άθλιο σύστημα ενημέρωσης, εγχώριο και διεθνές, πού τόσα χρόνια μας ταΐζει κουτοχορτο και αισχρά ψέματα, έγινε ΦΕΡΕΓΓΥΟ και πιστεύετε άκριτα όλες τις θεωρίες, τούς αριθμούς, και τις εικόνες που με πολύ επιμέλεια τις έχουν επιλέξει για την κατατρομοκρατησή μας.

Χρησιμοποιείτε κιόλας τις ίδιες μεθόδους τού συστήματος πού μέχρι πρότινος καταγγελατε! Βάζουμε την ταμπέλα στον άλλον του φασίστα, του ρατσιστή, κατ’ αναλογία του ηλίθιου και του συνωμοσιολογοι για να του υποβαθμισουμε κάθε είδους επιχείρημα. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα από πολλούς!

Ουρλιαζετε ότι πρόκειται για την ΥΓΕΙΑΑΑΑΑ, που είναι υπέρτατο αγαθό και πρέπει να αποδεχθούμε όσα μας σερβίρουν. Θα συμφωνήσω. Αλλά θά ουρλιαξω κι εγώ με την σειρά μου ( λόγω της ημέρας κιόλας)ότι υπάρχει ένα ανώτερο ακομα αγαθό, δώρο του Θεού στο πλάσμα του, που λέγεται ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑ! Και δεν αναφέρομαι στην προσωρινή στέρηση της ελευθερίας κίνησης και μετακίνησής μας λόγω τής απειλής του ιού, αλλά στην μόνιμη και ύπουλη, καθολική στέρηση τής δυνατότητας ακόμα και να σκεφτώ κάτι διαφορετικό από αυτό που ορίζει το κοινωνικό σύνολο. Διότι αυτόματα θα θεωρηθω ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την κοινωνική συμβίωση ή την δημόσια υγεία!
Αυτά τά μέτρα που βίαια, και αιφνιδιαστικά μας επιβλήθηκαν , δεν ήρθαν για να φύγουν, αλλά για να μείνουν, να εγκατασταθούν από δω και πέρα ως τρόπος ζωής.
Στ’αλήθεια δεν το βλέπετε; Το σύστημα υγείας που αγωνιούμε να μην καταρρεύσει, στηρίζεται από την οικονομία για την οποία με μαθηματική ακρίβεια έρχεται η διάλυσή τής…με ότι αυτό συνεπάγεται! Θα έχουμε πρόβλημα βιοπορισμού τους μήνες που έρχονται. Το ότι οι μισθοί μπορεί να φτάσουν στο μισό, αυτό δεν είναι τόσο τραγικό όσο το γεγονός της ηθικής κατάπτωσης τής κοινωνίας που οδεύει να ζήσει καταστάσεις ζούγκλας. Πάντα ως Έλληνες ορθόδοξοι επιβιωναμε ανά τούς αιώνες επιδεικνύοντας στον πλησίον βοήθεια και συμπόνια. Τώρα ούτε αυτό μπορούμε νά εκδηλώσουμε. Κλεισμένοι στα λαγούμια μας, χωρίς επικοινωνία με τον γείτονα, τον φίλο, που ότι και νά περνάει λέμε σορι, πρέπει να κοιτάξω την οικογένειά μου, φοβάμαι μήν κολλήσω αρρώστια, και τον αντιμετωπίζουμε σάν λεπρό!!! ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΊΑ Η ΦΡΆΣΗ: ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΊΤΕ ΣΑΝ ΝΆ ΈΧΕΤΕ ΌΛΟΙ ΤΟΝ ΙΟ!!!

Ναι οκ, είναι πολύ επικίνδυνη αυτη η ασθένεια, ναι οκ πρέπει να πάρουμε μέτρα, αλλά δεν θα αποκτηνωθουμε!Τι κι αν μενουν ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ όλη την εβδομάδα για τις ανάγκες μας! Ο άνθρωπος δεν ζει μόνο με ψωμί αδέρφια, αλλά με τόν λόγο του Θεού που δίνει νόημα και περιεχόμενο στη ζωή του! Το είπε ο Κύριος μας στον σατανά όταν του επιτράπη να τον πειράξει. Αυτό με το κλείσιμο των εκκλησιών είναι ενδεικτικό για το πώς βλέπουν τον άνθρωπο οι ισχυροί του κόσμου. Σαν ένα δίποδο που τρώει, περπατάει, κοιμάται και δουλεύει. Τίποτα άλλο.

Μέχρι πότε νομίζουν ότι θά κρατήσουν τούς χριστιανούς φυλακισμένους; Ενόψει μάλιστα απειλής καινούργιου θανατηφόρου ιού που έρχεται στο προσεχές διάστημα. Έτσι θα ζούμε;; Κάτω από το συνεχές καθεστώς ιοφοβιας;; Να αισθανόμαστε γύρω μας τον κόσμο απειλητικό και να φοβόμαστε ανά πάσα στιγμή μήν μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι;; Αυτά μας δίδαξε ο Χριστός μας; ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΕΓΏ ΝΕΝΙΚΗΚΑ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ είπε!!

Προς όλους λοιπόν τους ιο-τρομοκρατημενους:
Εντάξει, μη φοβεισθε! Θα μείνουμε σπίτι! Δεν έχουμε έτσι κι αλλιώς άλλη επιλογή! Κάποια στιγμή όμως θά βγούμε όλοι έξω και θά έχουμε νά αντιμετωπίσουμε τίς επικίνδυνες συνέπειες αυτής τής παράνοιας! Τότε θα διαπιστώσουμε ότι ο κόσμος και η ζωή μας δεν αλλάζει με τον φόβο αλλά με την αγάπη, και την πίστη, καί την ελπίδα. Ότι οργουελικο σενάριο και αν μας έχουν προετοιμασει οι επικυρίαρχοι, το σύμπαν ανήκει στον Θεό και τον κόσμο μας τον στηρίζουν οι Άγιοι και οι Άγγελοι.

Χρόνια πολλά σε όλους. Καλή δύναμη!
Καλή Λευτεριά! Καλή μετάνοια!

Θωμαή Στεφανοπούλου, εκπαιδευτικός

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…