ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΘΩΜΑΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ : Ο ΤΡΑΜΠ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΩΜΑΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. - 9 Ιαν 2021 - 19:54
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Με λύπη διαπιστώνουμε την πικρή απογοήτευση θερμών υποστηρικτών του Τραμπ για την παραδοχή της ήττας του.

“Μας πούλησε, άφησε έναν ολόκληρο λαό απροστάτευτο, είχε την ευκαιρία να ξεβρωμισει την Αμερική και όλο τον κόσμο από τα ερπετά και δεν το έπραξε…” και άλλα τέτοια στενάχωρα και θλιβερά.
Δυστυχώς αγαπητοί φίλοι αυτό που περιγράφετε δεν είναι ο Τραμπ, αλλά ο ιδανικός “λυτρωτής του κόσμου” που φαντασιωθήκατε.

Έπραξε πολλά καλά για την πατρίδα του και αυτό δεν είναι λίγο. Και μάλιστα μέσα στα χρόνια της ακραίας παγκοσμιοποίησης και του βάρβαρου νεοταξικου μοντέλου που επιβλήθηκε σε όλον τον πλανήτη. Τα έβαλε με αυτό που ονομάζουμε βαθύ κράτος της Αμερικής, το τέρας που κανείς μέχρι τώρα δεν είχε τολμήσει όχι να πειράξει, αλλά ούτε να το κατονομάσει.

Η περίοδος της διακυβέρνησής του σφραγίζεται από μια μεγάλη οικονομική άνθιση, γεγονός που το παραδέχονται και οι αντιπαλοί του.

Όχι γιατί ήταν διάνοια, απλά εργάστηκε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον της πατρίδας του και μόνο αυτό.

Μίλησε με θάρρος και προχώρησε σε αλλαγές που ήταν ΣΟΚ για όλη την παγκόσμια κοινότητα η οποία ακολουθεί πιστά την ατζέντα του διεθνισμού , της ισοπέδωσης των λαών και τον αφανισμό των εθνών.

Μόνο από το στόμα του ακούσαμε φράσεις όπως ” το μέλλον δεν ανήκει στους διεθνιστές, ανήκει στους πατριώτες” και “ο ελεύθερος κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει τις εθνικές του ρίζες, να μην προσπαθήσει να σβησει το παρελθόν του και να αντικαταστήσει τις παραδόσεις του”… λέξεις και έννοιες που θεωρούνται πια ανεπίτρεπτες και απαγορευμένες στην υβριδική δημοκρατία τους!!

Ο Ντόναλντ Τραμπ εργάστηκε με αγάπη και όραμα και έπραξε το καλύτερο δυνατό για αυτό που του επέτρεψε η ισχύς του. Δυστυχώς όμως υπάρχει και δρα αοράτως το ΚΤΗΝΟΣ που ελέγχει τον πλανήτη και καταδυναστεύει τα έθνη. Τα πλοκάμια του έχουν αγκαλιάσει όλη την οικουμένη , στραγγαλίζουν την αυτοδιάθεση των λαών, δηλητηριάζουν την σκέψη τους, αποδομούν πολιτισμικές αξίες και παραδόσεις. Οι υπηρέτες του ουρλιάζουν για ελευθερία μετακίνησης ανθρώπων για μια ιδανική κοινωνία δίχως σύνορα αλλά ταυτόχρονα , ύπουλα και μεθοδευμένα ,χτίζουν γύρω μας αόρατα τείχη, φύλακές της καρδιάς και του νου, πατώντας πάνω στην φτώχεια, τον φόβο και την καταπίεση των ανθρώπων.

Η μετά Τραμπ εποχή, θα σημαδευτεί από μια άνευ προηγουμένου απροκάλυπτη επίθεση του τέρατος για την ποδηγετηση των λαών και την καταπάτηση της όποιας εναπομεινάσης ελευθερίας τους.
Τούτος ο άξιος ηγέτης έκανε ότι μπορούσε. Κατήγγειλε την εκλογική νοθεία, αγωνίστηκε με κάθε νόμιμο μέσο αλλά το ΚΤΗΝΟΣ δυστυχώς ελέγχει όλες τις “δημοκρατικές” εξουσίες!

Δεν είναι ο Τραμπ ο σωτήρας του κόσμου για να αφανίσει όλους τους εγκληματίες επικυρίαρχους της γης και να μας απελευθερώσει.

Αυτό είναι έργο του Θεού και μόνο.

Δικαίως ζούμε όσα ζούμε. Η αμαρτία μας έχει πνίξει. Οδεύουμε ομαδικώς προς τον γκρεμό. Μόνο η μετάνοια θα σταματήσει το κακό.

Η αληθινή μετάνοια η οποία δεν έχει ανάγκη να κατασκευάσει ψεύτικους ήρωες, μεσσίες επί της γης. Η μετάνοια που κατονομάζει ως εχθρό πρώτα τον αντίθεο και λατρεμένο εαυτό μας. Η μετάνοια που ταπεινά προσπαθεί να βγάλει πρώτα το δοκάρι από το μάτι μας και μετά την ακίδα από τον αδελφό μας.

Δεν είναι ονειροβασία , κάτι ανέφικτο και ουτοπικό.

Είναι η σκληρή αλλά και η πιο συγκινητική πραγματικότητα.

Είναι η οδός προς τον Χριστό μας.

Τον Ένα, τον μοναδικό Λυτρωτή του κόσμου.

ΘΩΜΑΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr