ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ιπτάμενο Αντικείμενο σε Σχήμα Σταυρού Τρέλανε Κόσμο στο Μεξικό (video)

Α.Τ.Ι.Α. ΚΛΟΙΟΣ. - 27 Νοέ 2018 - 10:47
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μέχρι τώρα έχουμε δει αρκετά, παράξενου σχήματος, αντικείμενα να καταγράφονται στους ουρανούς, αλλά δεν ήταν τόσο παράδοξα όσο αυτό που εμφανίστηκε στο Μεξικό, καθώς, όπως θα δείτε και εσείς πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή θέαση.

Σύμφωνα με τον Pedro Ramirez, ένα «κυνηγό ΑΤΙΑ», παρατήρησε ένα ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα ανισοσκελούς σταυρού, όπως ο χριστιανικός, ενώ βρίσκονταν στην πόλη της Metepec του Μεξικού.

Το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της 11ης Νοεμβρίου 2018, όταν δύο άνδρες στο αυτοκίνητο κατάφεραν να αναγνωρίσουν ένα μαύρο αντικείμενο με τη μορφή ενός σταυρού στις ηλεκτρικές γραμμές. Η εκπληκτική παρατήρηση αναφέρθηκε σε …

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/11/iptameno-antikeimeno-sxima-stavrou.html#

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr