ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ιταλία: 31χρονος πέθανε στον ύπνο 8 ώρες μετά τον εμβολιασμό του!!!

ΔΙΕΘΝΗ. ΥΓΕΙΑ. - 3 Αυγ 2021 - 11:27

Τραγωδία στο Asiago (περιοχή της Vicenza) στο Altopiano dei Sette Comuni στην Ιταλία: ένας 31χρονος νεαρός βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι σήμερα το πρωί. Χθες το βράδυ έκανε το εμβόλιο κατά του ιού: η τρομερή ανακάλυψη έγινε από τη μητέρα του που σήμερα το πρωί του τηλεφώνησε πολλές φορές αλλά μάταια.

Για την υπόθεση, ο δικηγόρος Roberto Rigoni Stern, ο οποίος συμπαρίσταται στην οικογένεια, υπέβαλε καταγγελία στη δικαιοσύνη. Ο δικηγόρος (που είναι επίσης δήμαρχος του Asiago) ρωτά στο έγγραφο εάν ένα επεισόδιο μυοκαρδίτιδας που είχε πάθει ο νεαρός πριν από 5 χρόνια αξιολογήθηκε προσεκτικά στο ιστορικό του προ-εμβολιασμού.
Ο 31χρονος έκανε υγιή ζωή και ήταν πάντα αθλητικός τύπος.

Στην υπόθεση, είναι πολύ πιθανό ότι σύντομα θα ανοίξει μια έρευνα για να κατανοηθεί εάν το εμβόλιο κατά του ιού ήταν καθοριστικό ή όχι στον θάνατο του 31χρονου. (FB)lapiazzaweb 2/8/21

dimpenews.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr