• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ : ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

9 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ
0
ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ : ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
0
SHARES
8
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η καλα οργανωμενη και πληρως εξοπλισμενη απο την δυση και τα πετροδολαρα νεοταξιτικη δηθεν μουσουλμανικη αλητομαφια με το ονομα ΙΣΣΙΣ,τελειωνει οριστικα!

Αυτη η μαφιοζικη οργανωση,προιον συνοθηλευματος κτηνοζωων απο ολον τον πλανητη,που οργανωθηκε απο την νεοταξιτικη τουρκοσποριτικη ναζιστικη αλητεια που σημερα εχει παραδοθει,διαγει τις τελευταιες της μερες υπαρξης!

Τελος χρονου,ληγει και η θητεια του τελευταιου ναζιστικου εξαμβλωματος στην FED,της προεδρου αν δεν κανω λαθος,η αποχωρηση της οποιας <<ανοιγει>> τον δρομο για πληρη ελεγχο του κρατους των ΗΠΑ στην εν λογω αλητοτραπεζα,που ηταν η αιτια για την σημερινη καταντια της Αμερικανικης οικονομιας και της καταστροφης του δολαριου!

Αυτο θα σημανει την εναρξη των διαδικασιων για την αλλαγη του πετροδολαριου με το νεο πορτοκαλι(οπως λεγεται) δολαριο οταν ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥ!
Ειναι σημαντικο η μεταβαση απο το πετροδολαρο του ιδιωτη τοκογλυφου στο <<καθαρο>> πορτοκαλι δολαριο εκδοσης Αμερικανικου κρατους ,να γινει ηρεμα και σταδιακα!

Η παγκοσμια οικονομια των <<αγορων>>δεν θα πρεπει να αφεθει να καταρρευσει γιατι στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται!
Ουτε ανασα δεν θα παρει το συνοθυλευμα ορφανων της ΝΕΚΡΗΣ πλεον ΝΤΠ.
Αλλωστε πρεπει να δοθει και ο απαραιτητος χρονος στην νεα τεραστια οικονομια που ονομαζεται Κινα,να <<ξεφορτωθει>> τις τεραστιες ποσοτητες χρεους των ΗΠΑ που φορτωθηκε απο αχρηστα πλεον πετροδολαρα.

Ειναι καιρος τωρα που η Κινα <<ξεφορτωνεται>> τα ομολογα χρεους των ΗΠΑ!

Στην Μ.Ανατολη,το Συριακο βαινει στο τελος του!

Αναδυεται δε και η δημιουργια του Κουρδισταν,κατα πως εχει συμφωνηθει απο τις τεσσερεις ενδιαφερομενες χωρες στην Αστανα,δηλαδη των Συρια,Ιρακ,Ιραν,αλλα και Τουρκιας(με πολυ ξινιλα η τελευταια),αλλα και των Ρωσσιας που οργανωσε αυτες τις συνομιλιες και ΗΠΑ,πριν απο δυο μηνες περιπου!

Ουσιαστικα ξεκινησε η δημιουργια του νεου χαρτη της περιοχης,με την διαλυση του ναζιστικου νεοταξιτικου εξαμβλωματος υπο την ονομασια Τουρκια που δημιουργηθηκε με την συνθηκη της Λωζανης!
Ο νεος χαρτης της περιοχης,συμφωνηθηκε στην συνθηκη του Μινσκ,οπου παραδοθηκαν εμπρακτως τα πρωτοκλασατα νεοταξιτικα σκουπιδια και απετελεσε αυτη η παραδοση,την πρωτη ορατη υποχωρηση-καταρρευση της ΝΤΠ

Για την Β.Κορεα,το στημενο στορυ των νεοταξιτικων γραφιδων προκαλει γελιο!
Κανεις δεν θα επιτεθει σε κανεναν,γιατι ο νεος κοσμος που συμφωνηθηκε απο τους νεους πλανηταρχες,απαιτει ηρεμια και σταθεροτητα σε ολον τον κοσμο!
Οι πληγιες που αφησε η νεοταξιτικη λαιλαπα,θελουν τον χρονο τους να γειανουν!Και ο χρονος ειναι αφθονος,μονο σε περιοδους ειρηνης και σταθεροτητας!

Στην πατριδα μας τωρα…
Ειναι ολοφανερη η αλλαγη πολιτικης στην περιοχη μας απο τις ΗΠΑ!
Η προσκληση του Αλεξη ειχε χαρακτηρα <<ενημερωτικο>> των προθεσεων των ΗΠΑ,αλλα και δια χειρος <<παραδοσης>> των εντολων του Τραμπ,στον <<Ελληνα>> πρωθυπουργο!
Ο Αλεξης μη εχοντας πλεον τις πλατες της καταρρεουσας εκ των εσω ευρωπαικης μαφιας,επελεξε ως <<εργοδοτη>> του τον νικητη,δηλαδη τον Τραμπ.

Φυσικα οι νεοι πλανηταρχες δεν εμπιστευονται τον αλλαξοπιστησαντα Αλεξη,γιαυτο εχουν ξεκινησει μερες τωρα την επανεμφανηση του <<μπουλη>> στο <<πολιτικο>> προσκηνιο της Ελλαδας.
Η μεν Ρωσσια,φερνοντας την επιφανεια τον εκβιασμο που δεχτηκε ο <<Μπουλης>> για το θεμα του αγωγου Μπουργκας-Αλεξανδρουπολης,απο την νεοταξιτικη μαφια της τοτε κυβερνησις των ΗΠΑ,η δε Αμερικη με την τιμητικη προσκληση του απο τον Αμερικανο πρεσβη στην πρεσβευτικη κατοικια του!

Το φοβητρο για τον <<υπαλληλο>> τους,ο μπαμπουλας του για να ακολουθησει τις οδηγιες των <<αφεντικων>>ειναι ετοιμο!
Οι επιλογες ειναι λοιπον φανερες και σημαινουν την εξαφανιση απο το <<πολιτικο>> προσκηνιο των οικογενειων δημιων που προσπαθησαν να αφανισουν την Ελλαδα σαν κρατος και τους Ελληνες,μεσω των αληστου μνημης μαφιοζικων <<μνημονιων>> χωρις αιτια.
Και αν νομιζουμε οτι οι Ελληνες πλανηταρχες Τραμπ και Πουτιν,μονοι τους πηραν αυτην την αποφαση,κανουμε μεγαλο λαθος!

Πισω απο αυτους,κρυβεται και μια συμφωνια δυο μεγαλων οικονομικων και εθνικων δυναμεων!
Της δυναμης των παραγωγικων κεφαλαιων αλλα και του συνολου του γνησιου Εβραικου στοιχειου παγκοσμιως,αλλα και της τεραστιας δυναμης των οικονομικα γιγαντων αλλα και ολου του Ελληνικου στοιχειου επισης παγκοσμιως!

Οι μεν Εβραιοι γιατι θελουν να σταματησει η προσπαθεια αφανισμου τους απο τα Τουρκομογγολικα στιφη που δολοφονουσαν γνησιους Εβραιους,(βλεπε Αουσβιτς,μπουχελβαντ,Νταχαου στον Β΄ΠΠ),οι δε Ελληνες για τον ιδιο λογο που ισχυει εδω και χιλιαδες χρονια!
Και ας μην νομιζουμε οτι η επιλογη Πουτιν και Τραμπ,δυο ανθρωπων Ελληνικης καταγωγης ειναι τυχαια!

Να σας πω μονο οτι το ονομα του παππου του Πουτιν ειναι Σταυρος,ο δε Τραμπ ανηκει σε Ελληνοκυπριακη οικογενεια μεταναστων στην Γερμανια και απο εκει στην Αμερικη!
Ηρθε λοιπον ο καιρος της αλλαγης των δεδομενων στην Ελλαδα!
Βεβαιως οτι και να γινει απο εξω,οσο και να προσπαθουν και οσο κι αν μας ευνοουν οι παγκοσμιες συνθηκες,χρειαζεται να δειξουμε κι εμεις τις προθεσεις μας!
Ειπαμε η Ελευθερια,παει οπου ειναι ευπροσδεκτη!
Αν την θελουμε,πρεπει να βρουμε ο καθενας απο εμας τον τροπο,να το δειξουμε!
Με Ελληνικο τροπο,βασισμενο στην Δικαιοσυνη και την Αρετη,και οχι στην αδικη και ανηθικη αντιμετωπιση,οπλο των βαρβαρων που μπορα ηταν και περασε!

Ας ατενισουμε την χαμογελαστη Ελευθερια κοιταζοντας την μεσα στα ματια με χαμογελο επισης και αποφασιστικοτητα!
Ελληνες ειμαστε και ο καθενας θα βρει τον τροπο να το κανει!
Και στην υποδοχη της αδελφια Ελληνες και εσεις αδελφια ξενακια που αγαπατε Ελληνικη κοσμοθεαση.ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΔΑΦΝΕΣ!!
Μονον μιαν ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!
Ειμαστε ετοιμοι?

Ιωαννα Βαφειαδου

[email protected]

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: SOS ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: SOS ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;

by Anna
17 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (5/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (5/6/2026)

by admin
18 ώρες ago
Παρασκευή Σιδέρη: Η Αιθιοπία του χθες, η Αιθιοπία του σήμερα και στο βάθος κήπος τα παιδιά των πρωτοκόλλων..
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή Σιδέρη: Η Αιθιοπία του χθες, η Αιθιοπία του σήμερα και στο βάθος κήπος τα παιδιά των πρωτοκόλλων..

by admin
20 ώρες ago
Χρήστος Μαντζιάρης: Ετοιμάζονται να μας κόψουν και τον καφέ! Η ΝΤΠ θέλει να πούμε τον καφέ… καφεδάκι!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Χρήστος Μαντζιάρης: Ετοιμάζονται να μας κόψουν και τον καφέ! Η ΝΤΠ θέλει να πούμε τον καφέ… καφεδάκι!

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΜΒΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ για Ντόρα Μητσοτάκη Ρωσία

ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΜΒΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ για Ντόρα Μητσοτάκη Ρωσία

3 ημέρες ago
Γεώργιος Αποστολάκης: Βιομετρικός Έλεγχος στο Δημόσιο: Ένα ακόμη βήμα προς την κοινωνία της καθολικής επιτήρησης

Γεώργιος Αποστολάκης: Βιομετρικός Έλεγχος στο Δημόσιο: Ένα ακόμη βήμα προς την κοινωνία της καθολικής επιτήρησης

3 ώρες ago
Λιποθύμησε Ξαφνικά και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Λιποθύμησε Ξαφνικά και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: SOS ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;

    ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: SOS ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;

    39 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Ημέρα ντροπής για την Ορθοδοξία

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (5/6/2026)

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Η Καρυστιανού ΤΟΛΜΗΣΕ: ”Έχω δει πολιτικούς Δένδια, Άδωνη, Μητσοτάκη με το εβραϊκό κιπά, σημαίνει κάτι;…

    19 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: ΑΣΚΗΤΗΣ “τι θα πάθουν οι Αγαρηνοί ούτε καν το διανοούνται”

    19 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr