• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 23 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ : ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΨΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΟΜΜΕ ?

8 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ
0
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΑλητοΜΜΕ που ακομα ασχολουνται με το να διαστρεβλωνουν αληθειες αναλογως των συμφεροντων των ιδιοκτητων τους!

Ολοι χειροκροτησαμε τα ελευθερα ΜΜΕ,μεχρις οτου αυτα μπηκαν στον <<κοπο>> να στρατευθουν στα ιδιωτικα συμφεροντα!!
Ας δουμε λοιπον τον ρολο που παιζουν πια τα <<ελευθερα>> ΜΜΕ!!

Στα πλαισια του να μην ποινικοποιειται η αλλη αποψη που ειναι απολυτως λογικο μετα την απειρου καλλους απολυτη λογοκρισια που εζησε ο τυπος επι εποχης δικτατοριας εχουμε ηδη φτασει στην αποποινικοποιηση καθε ειδους κατινιας και αλητειας,καθε ειδους ψευτιας και λασπολογιας,αρκει να φερει υπογραφη <<τυπος>>!

Και οταν ο τυπος ειναι συσσωμα στρατευμενος με τα συμφεροντα των ιδιοκτητων τους,αλλα και αυτα ταυτιζονται με τα συμφεροντα πολιτικων κομματων,τοτε η οποια <<ενημερωση>> που δεν απευθυνεται στο συμφερον των πολιτων,αλλα σε ιδωτικα συμφεροντα,οικονομικα η <<πολιτικα>>,ειναι απο επικινδυνη εως ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!!

Επιπλεον,δεν εξυπηρετει καθολου την αναγκαιοτητα ενημερωσης ολων των πολιτων με την αληθεια,και οχι με τις κατασκευασμενες αληθειες,αναλογως των οικονομικων η <<πολιτικων>> συμφεροντων που καθε ΜΜΕ εξυπηρετει!

Γιατι αν ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,τοτε απλα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΜΕ αλλα ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΛΟΥ Η ΚΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΥΠΟΥ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΓΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!!

Ενα μικρο παραδειγμα:
Το μνημονιο που ειναι ενα συμφωνητικο,οπως καθε χαρτι τετοιο,ΕΛΗΞΕ!!
Η υπαρξη του ηταν η αιτια και η αφορμη των ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ της νεοταξιτικης παγκοσμιας μαφιας,των απροθυμων αλλα και πολλακις προθυμων πολιτικων μας για κλοπες,ληστειες,δολοφονικους νομους εναντιον Ελληνων,μιζες μαυρο χρημα και πολλα αλλα <<ευγενη>> κακουργηματα που συνιστουσαν βασει του ορισμου που ο Νεοταξιτικος ΟΗΕ διατυπωσε,ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!
Αυτο,που ειναι παγκοινως γνωστο,ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΜΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?

Αντιθετως,εσπευδαν να μας φερνουν διαφορους αγραμματους και αχρηστους <<ειδικους>> να μας <<πληροφορουν>>.γιατι πρεπει να επιτρεπουμε να μας δολοφονουν,να μας κλεβουν,με αποκορυφωμα το δημοψηφισμα,που σαν κανιβαλοι οι δημοσιοκαφροι μας προετρεπαν να δωσουμε το ΝΑΙ στους παγκοσμιους μαφιοζους,για να μοιραστουν τον Ελληνικο πλουτο!
Αλλα και να οριστικοποιησουν με την αδεια μας την δολοφονια μας μεσω της ναζιστικης ΠΕΙΝΑΣ!!!
Ολα αυτα τα Ανθελληνικα ΜΜΕ που εξυπηρετουν <<Ελληνικα>> και ξενα ιδιωτικα συμφεροντα ιδιωτων μαφιοζων,απο που κι ως που δικαιουνται να υπαγονται στον ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΤΥΠΟΥ,αλλα δεν υπαγονται στον ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ?

Το ληγμενο ηδη μνημονιο,που δεν αντικατασταθηκε απο αλλο,κατα τους ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΜΕ,ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΛΕΕΙ γιατι μεσα στα πλαισια του να εξυπηρετησουν οικονομικα και <<πολιτικα>> συμφεροντα,<<υπαρχουν και υπολοιπα απο τα προηγουμενα>>!

Αρνουμενοι να μας πουν φυσικα οτι οι εκβιασμοι ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!
Παραπληροφορηση,παραπληροφορηση,παραπληροφορηση!!!
Απο ποτε αυτη ειναι ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?
Απο ποτε οι πηγες παραπληροφορησης ονομαζονται ΜΜΕ?
Στην οδυσσεια,ο Οδυσσεας με το που αποφασισε να τελειωνει με τους μνηστηρες,κατω απο τις οδηγιες της θεας Αθηνας,στοχευσε με το τοξο του τον <<επικεφαλης>> .
Ποιος ηταν ο επικεφαλης των μνηστηρων?
Ο Αντινοος φυσικα!!

Καιρος να τελειωνουμε φυσικα και με τον δικο μας Αντινοο η αλλοιως ΜΜΕπαραπληροφορησης!!
Δεν χρειαζεται φυσικα να αφαιρεσουμε ζωη,αλλα την δυναμη του και την ευκαιρια του να λεει ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ και να κρυβεται πισω απο τον οποιον καλο η κακο νομο περι τυπου!!

Οι δημοσιοποιουντες ολοφανερα ψεμματα,οι εξυπηρετουντες μερικο και οχι συνολικο των πολιτων συμφερον,οι στρατευμενοι σε <πολιτικα>> αλλα και οικονομικα συμφεροντα,εναντια στο γενικο συμφερον απο ποτε καλουνται ΜΜΕ και οχι Διαφημιστικοι Οργανισμοι?

Δεν ειναι κακο να διαφημιζεις,αρκει να δηλωνεις διαφημιστης και οχι ΜΜΕ που υποδεικνυει συλλογικη ενημερωση γεγονοτων στα πλαισια της πραγματικοτητας!

Στην ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,απαγορευεται το ψέμα!
Στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ γιατι επιτρεπεται?

Ιωαννα Βαφειαδου

[email protected]

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Κ. Βαθιώτης: Το ποσοστό εκείνων που σπεύδουν να βγάλουν την εωσφορική ηλεκτρονική ταυτότητα με τον δαι-μοναδικό προσωπικό αριθμό ολίγον κατ’ ολίγον αυξάνεται.
Slider

Κ. Βαθιώτης: Το ποσοστό εκείνων που σπεύδουν να βγάλουν την εωσφορική ηλεκτρονική ταυτότητα με τον δαι-μοναδικό προσωπικό αριθμό ολίγον κατ’ ολίγον αυξάνεται.

by admin
6 ώρες ago
Παπα-Ηλίας Υφαντής:  Τερατοπλασίες… «Από τους Αγίους Αναργύρους στον Homo Cyclopius»: Πώς το Αχόρταγο Κέρδος Τραυματίζει την Κοινωνία
Slider

Παπα-Ηλίας Υφαντής: Τερατοπλασίες… «Από τους Αγίους Αναργύρους στον Homo Cyclopius»: Πώς το Αχόρταγο Κέρδος Τραυματίζει την Κοινωνία

by admin
6 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Περισσότερο από όλους φαίνεται να ανησυχεί για την απουσία του Ερντογάν το εγχώριο πολιτικό δυναμικό γιατί υπάρχει ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ …
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Περισσότερο από όλους φαίνεται να ανησυχεί για την απουσία του Ερντογάν το εγχώριο πολιτικό δυναμικό γιατί υπάρχει ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ …

by admin
12 ώρες ago
Η μεγάλη κωλοτούμπα του Τσίπρα: Από τον πόλεμο στα ιδιωτικά πανεπιστήμια… στην αποδοχή τους…
Slider

Η μεγάλη κωλοτούμπα του Τσίπρα: Από τον πόλεμο στα ιδιωτικά πανεπιστήμια… στην αποδοχή τους…

by admin
23 ώρες ago
Next Post
Η Ρωσική αεροπορία (VKS) επιτέθηκε στους μαχητές της “Dzhebhat an-Nusra ” * στην Ιντλίμπ

Η Ρωσική αεροπορία (VKS) επιτέθηκε στους μαχητές της "Dzhebhat an-Nusra " * στην Ιντλίμπ

Στον «πάτο» η δημοτικότητα του Ερντογάν – Η μαζική ανεργία θα φέρει ταραχές – Δυσαρέσκεια των Τούρκων – Ανάστατοι οι επενδυτές

Στον «πάτο» η δημοτικότητα του Ερντογάν – Η μαζική ανεργία θα φέρει ταραχές – Δυσαρέσκεια των Τούρκων – Ανάστατοι οι επενδυτές

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr