ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΑΥΣΤΗΡΗ ΟΥΔΕΤΕΡΌΤΗΤΑ-ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ. - 27 Φεβ 2022 - 18:51

Για μία ακόμη φορά ως ένας απλός φορολογούμενος πολίτης και γηγενής Έλληνας, κάνω έκκληση στους λαμβάνοντας αποφάσεις για τη χώρα μας, να μείνουμε μακριά από τα τεκτενόμενα στην Ουκρανία.

Οι καιροί είναι πονηροί!

Δεν έχουμε την πολυτέλεια ως μικρή χώρα που είμαστε να πάρουμε θέση με την μία ή την άλλη υπερδύναμη και περισσότερο του ΝΑΤΟ.

Έχουμε ανοιχτούς και σε διάρκεια λογαριασμούς με την δήθεν σύμμαχό μας Τουρκία.

Είναι πολύ πιθανό σ΄ένα ενδεχόμενο μέτωπο που θα μας ανοίξουν με την γείτονα, να βρούμε την μία ή την άλλη υπερδύναμη μπροστά μας.

Να μην επαναληφθεί το ιστορικό λάθος του 1919 με την ΑΤΑΝΤ το σημερινό ΝΑΤΟ, που βρεθήκαμε τελικά το 1922 από την μια στιγμή στην άλλη να αντιμετωπίσουμε την στρατιωτικά ενισχυμένη από τους πρώην συμμάχους μας, αλλά και τους Μπολσεβίκους Τουρκία, εντελώς μόνοι με τα γνωστά επακόλουθα.

Αυστηρή ουδετερότητα, εκτός από την ανθρωπιστική βοήθεια.

Αφήστε τους δήθεν συμμάχους μας που τόσο πολύ ενδιαφέρονται υποκριτικά για την Ουκρανία και έχουν αφήσει την Κύπρο μας για 48 ολόκληρα χρόνια να στενάζει κάτω από την μπότα του Αττίλα να κουρεύονται.

Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα και έχουν όνομα, να το λύσουν οι ίδιοι.

Επειδή είμαστε και φιλειρηνική χώρα, μακριά λοιπόν από αυτή την ανθρωποσφαγή για ξένα συμφέροντα που δοκιμάζουν και τα νέα τους όπλα οι Μεγάλες Δυνάμεις!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr