ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : Η ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ. - 1 Ιούν 2022 - 21:30

Δεν είναι μόνο στα προσωπά τους,δεν είναι μόνο η συμπεριφορά τους, δεν είναι μόνο το DNA τους, το λεξιλόγιό τους, αλλά και επίσημα ανοιχτά πλέον Τούρκοι πανεπιστημιακοί, ότι είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες(Ρουμ) την καταγωγή.

Το παραδέχονται πλέον και μόνοι τους, φανερά.

Επαληθεύονται πλέον οι Πατέρες από την Αγιοτόκο Μ.Ασία, για τα κεράκια που τώρα και χρόνια καίνε κάτω κρυφά, κάποια στιγμή θα καίνε επάνω και θα είναι φανερά.

Μήπως πλησιάζει αυτή η ιστορική στιγμή!

Το θέμα και το πρόβλημα είναι γιατί χάθηκε τόσο χριστιανικό αίμα από Έλληνες εναντίον Ελλήνων, τόσο με την επωνυμία Τσέτες, ή Τσετοκούρδοι, ή Τσετοτσετσένοι, ή κόκκινοι, ή γκρίζοι, ή μαύροι λύκοι; Μήπως ο εγωισμός, η ανοησία και οι εκάστοτε Μ. Δυνάμεις με προεξάχουσες την Γερμανία, την Αγγλία και την Αμερική μας ανάγκασαν να είμαστε σε μόνιμη έχθρα και αντιπαράθεση για να πουλάνε όπλα, όπως στον Ελληνικό Εμφύλιο του 1946-1949 και να μας ελέγχουν και να μας εκμεταλλεύονται διαχρονικά;

Μήπως μας φοβούνται;

‘Αξια λόγου είναι η παραδοχή Άγγλου αρχιστρατήγου του Α΄Παγκοσμίου πολέμου.<< Δώστε μου Τούρκο αξιωματικό και Έλληνα στρατιώτη, να καταλάβω ολόκληρο τον κόσμο>>.

Ζητούνται, έστω και στο και ένα, ιστορικοί και άνθρωποι του πνεύματος ένθεν και ένθεν να αναδείξουν επιστημονικά, ιστορικά, φυλετικά και πνευματικά αυτή την κοινή καταγωγή, να την στηρίξουν και να την προωθήσουν στα βάθη της Ανατολίας, ξυπνώντας την κοινή καταγωγή και εθνική Ελληνική συνείδηση.

Για να μπορέσουμε πλέον να ζήσουμε αγαπημένοι και ειρηνικά σε αυτό τον ευλογημένο τόπο, μακριά από πολεμικές αντιπαραθέσεις, μιλιταρισμούς εθνικισμούς και σωβινισμούς!

Για να μοσχοβολήσουν αυτές οι αιώνια ιστορικές ακτές του Αιγαίου από έργα ειρήνης, πολιτισμού και προκοπής. Στο χέρι μας είναι, μυαλό, σύνεση κοινή λογική και διάθεση υπάρχει;

Ο αδιάψευστος αυστηρά κριτής χρόνος και η Ιστορία, θα το δείξει!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr