ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ….

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ. - 5 Απρ 2022 - 9:02

Κάθε τόσο βγαίνουν επίσημα και με περίσσιο θράσσος κάποιοι Νενέκοι και αδικούν την ιστορία και τον Ελληνισμό,δίνοντας θάρρος στην απέναντι ακτή να αποθρασύνεται και να μας κατηγορούν ότι τα νησιά μας τους ανήκουν.

Τα φρούρια από ότι γνωρίζουμε καταλαμβάνονται από μέσα και από ότι φαίνεται έχουμε πολλούς χρηματίσαντες θρασύδειλους που είχαν και θέσεις ευθύνης στο παρελθόν και παίρνουν θέσεις έναντι στην ιστορία και τον Ιστορικό Ελληνικό λαό επικίνδυνες και προβληματικές.

Καλά θα κάνουν αυτοί οι Γούσηδες, αφού δεν προσέφεραν και δεν προσφέρουν τίποτα στην πατρίδα μας να καθήσουν στην άκρη και τουλάχιστον να μην λέγουν μπαρούφες. και η ιστορία και ο Ελληνικός λαός έχουν κρίση και γνώση και θα τους κατατάξει ιστορικά εκεί που τους αξίζει.

Στην αφάνεια και στον εθνικό και ηθικό χλευασμό!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr