ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ι. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 11 Αυγ 2018 - 12:35

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες, Ορθόδοξοι πατριώτες.

Αντιλαμβανόμενοι την ευθεία επίθεση που δεχόμαστε πλέον ως Ορθόδοξο έθνος από τις δυνάμεις του Σατανισμού αλλά και το τεράστιο κενό που υπάρχει σχετικά με την γνώση της αλήθειας γι’ αυτά που συμβαίνουν, αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε αυτό το μεγάλο και πολύ επεξηγηματικό κείμενο, που γράφτηκε με πολύ αγάπη αλλά και πόνο, γι’ αυτόν τον υπέροχο, καλόπιστο, καλοπροαίρετο, ατίθασο και πάντα ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ Ελληνικό λαό.

Το κείμενο αυτό είναι μοναδικό σε σοβαρότητα και για το λόγο αυτό κρατήστε το καί φυλάξτε το. Διαδώστε το για να το διαβάσουν όλοι οι Ελληνες, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γής, για να γνωρίζουν την αλήθεια και να είναι προετοιμασμένοι. Γιατί και σε τελική ανάλυση, αυτό το δημοσίευμα μόνο εσείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες θα μπορούσατε να το καταλάβετε.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗ
Η αλήθεια αγαπητά μου Ελληνόπουλα δεν είναι «υπόθεση». Δέν είναι «θεωρία». Δέν είναι «ιδέα». Δεν είναι τι «νομίζω» εγώ ή τι «πιστεύει» αυτός.
Η αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια μας. Είναι γύρω μας. Θεωρητικά τήν γνωρίζουμε γιατί την έχουμε διδαχθεί. Την έχουμε ακούσει καί την ΖΟΥΜΕ.

Είναι όμως σάν τά κομμάτια ενός πάζλ, πού βρίσκονται σήμερα ανακατεμένα με χιλιάδες άλλα κομμάτια παραπληροφόρησης, ψεύδους, αλλοίωσης καί διαστρέβλωσης της αλήθειας, με αποτέλεσμα να κρύβεται και νά χάνεται η αλήθεια μέσα στην ΠΛΑΝΗ, κρατώντας σήμερα στους Έλληνες σε ΑΓΝΟΙΑ.

Ο Μαίνανδρος ο Δίκαιος τό 310 π.Χ. είπε. “είναι φοβερό πράγμα η άγνοια και αιτία όλων των κακών που υπάρχουν στον κόσμο”.

Όλα αυτά τα δεινά που ζούμε σήμερα είναι συνέπεια της άγνοιας που έχουμε, εξ’ αιτίας της ΠΛΑΝΗΣ που σκορπάνε γύρω μας, προσπαθώντας να πλανήσουν «ει δυνατόν και τους εκλεκτούς».
Αυτήν την ΠΛΑΝΗ σήμερα θα την τελειώσουμε και εσείς που θα το διαβάσετε θα το καταλάβετε.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο …

Η συνέχεια στη πηγή … ΕΔΩ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr