ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ι .ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. - 29 Ιούλ 2018 - 20:52
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΦΥΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ  ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

                    Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.

Οι στιγμές που ζούμε ως έθνος είναι στιγμές σιωπής και περισυλλογής. Οι νεκροί μας ζητούν σεβασμό. Όχι φλυαρία.

Οι ευθύνες σαφώς είναι τεράστιες και βαρύνουν τις υποτιθέμενες «αρμόδιες»  αρχές, αλλά δεν θα αποδοθεί δικαιοσύνη από τα φλύαρα τηλεδικαστήρια.

Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί από τον Θεό και  από τον ίδιο τον λαό και πολύ σύντομα.

Τα αίτια είναι πολλά και βαθύτατα και αν τα αναφέρουμε αναλυτικά όλα, σε κανέναν δεν θα αρέσουν, γιατί είναι πολύ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Το βέβαιο πάντως είναι, πως αν και την επόμενη φυσική ή τεχνητή καταστροφή που χτυπήσει την χώρα, την διαχειριστούν οι ίδιοι ανίκανοι και ελεεινοί προδότες, αυτός ο θλιβερός κατάλογος των θυμάτων δεν θα έχει τελειωμό.

Διότι όχι μόνο δεν ζήτησαν ένα συγνώμη και να σηκωθούν να φύγουν με το κεφάλι κάτω, αλλά υπεραμύνθηκαν της άθλιας και ελεεινής τους ανικανότητας, λέγοντας πως τα ίδια θα έκαναν ΞΑΝΑ.

Ο λογικός άνθρωπος παραδέχεται το λάθος του, ζητάει συγνώμη και φεύγει. Ο ηλίθιος προσπαθεί να δικαιολογηθεί με χίλιους δυό τρόπους. Ο ελεεινός και ο  προδότης όμως …ΕΠΙΜΕΝΕΙ…

Αυτοί δικαιολογούνται και επιμένουν. Όλα τα άλλα φταίνε εκτός από αυτούς.

Για να μην ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ λοιπόν τα ίδια και θρηνήσουμε ακόμα μεγαλύτερες εθνικές καταστροφές, ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ πρίν μας τελειώσουν.

Τον τρόπο για να τους τελειώσουμε μας τον αποκάλυψε κάποιος εχθές στο Σύνταγμα, που είτε ενεργώντας με μεγάλη ευφυία σκόπιμα,  είτε λόγω αμέλειας, «ΞΕΧΑΣΕ» μία βαλίτσα στην πλατεία Συντάγματος, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί το Σύνταγμα και να παραμείνουν κλειστές οι λεωφόροι Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας, μέχρι να έρθει κλιμάκιο πυροτεχνουργών, για να ελέγξει την … «ύποπτη» βαλίτσα.

Το είδα δημοσιευμένο μόνο εδώ και μου έδωσε μία καταπληκτική ΙΔΕΑ, διότι μου αποκάλυψε, το πόσο εύκολα, ανώδυνα, γρήγορα και κυρίως ΝΟΜΙΜΑ, διαλύεται αυτός ο ελεεινός και προδοτικός Κυβερνητικός μηχανισμός,  που μπορεί να δείχνει «άτρωτος γίγαντας»  που δεν πέφτει με τίποτα,  αλλά όπως φαίνεται στηρίζεται σε πόδια από …. «σπιρτόξυλα», που μπορεί να τον γκρεμίσει και να τον ρίξει κάτω, μία … «ξεχασμένη»… βαλίτσα….!!!!

«Κλειστό το Σύνταμα εντοπίστηκε «ύποπτο» αντικείμενο”          

 Κλειστό το Σύνταγμα – Εντοπίστηκε ύποπτο αντικέιμενο

Μία ξεχασμένη βαλίτσα λοιπόν,  είναι «ύποπτο» αντικείμενο και είναι ικανή να  μπλοκάρει τα πάντα μέχρι να έρθουν και να την ελέγξουν οί πυροτεχνουργοί, για να αποφανθούν ότι είναι άδεια ή ότι κάποιος την έχει ξεχάσει με τα σώβρακά του μέσα, χωρίς φυσικά να μπορεί να κατηγορηθεί ούτε αυτός που την ξέχασε… ούτε και τα … σώβρακα..!!!!

Φανταστείτε τώρα επειδή οι πυροτεχνουργοί χρειάζονται αρκετές ώρες για να πάνε και να αναγνωρίσουν μία ξεχασμένη βαλίτσα, τι θα συμβεί αν υπάρξουν περισσότεροι .. «ξεχασιάρηδες» που «ξεχνάνε» άδειες βαλίτσες, ή σακίδια με σώβρακα, σε διάφορα  σημεία δικών τους επιλογών…..

Εκεί ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ και ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ όλη αυτή η ανίκανη και ελεεινή αριστερόστροφη κουστωδία.

Και έλα μετά εσύ ανίκανο και άχρηστο ΣΚΑ-ΤΟΣΚΑ-ΤΟΣΚΑ-ΤΟΣΚΑ-ΤΟ, να με “συλλάβεις” επειδή «ξέχασα» το σακίδιο με τα σώβρακά μου, έξω από το …..Υπουργείο σου,  και στο ΕΚΛΕΙΣΑ.

Ένα Υπουργείο που με τις εγκληματικές του αμέλειες δολοφόνησε εκατοντάδες Έλληνες και εσείς χλευάζοντας τον λαό  εξακολουθείτε να το λέτε …. «προστασίας του πολίτη»…

Άθλιοι και ελεεινοί προδότες, … ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1908773035809574&id=979084458778441

 

 Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…