ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κάτι άσχημο περιμένουν οι Ρώσοι: Με εντολή του Κρεμλίνου επισκευάζονται τα καταφύγια της Μόσχας

ΔΙΕΘΝΗ. - 7 Φεβ 2023 - 12:52

Ξοδεύονται εκατοντάδες εκατομμύρια ρούβλια για να τα καταστήσουν και πάλι κατάλληλα για κατοίκηση

Σύμφωνα με νυν και πρώην αξιωματούχους που μίλησαν στους Moscow Times, μετά από εντολή του Κρεμλίνου, τα καταφύγια για την προστασία των πολιτών από βομβαρδισμούς σε όλη τη Ρωσία υποβάλλονται σε συστηματικές επιθεωρήσεις και επισκευές.

Πολλά από τα χιλιάδες καταφύγια της Ρωσίας, αλλά και ενισχυμένα κελάρια και άλλα ασφαλή κρησφύγετα είχαν αφεθεί εδώ και δεκαετίες.

Αλλά καθώς ο πόλεμος στην Ουκρανία παρατείνεται, οι τοπικές αρχές ξοδεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια ρούβλια για να τα καταστήσουν και πάλι κατάλληλα για κατοίκηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Η απόφαση για την επιθεώρηση του δικτύου των καταφυγίων ελήφθη από την κυβέρνηση την άνοιξη», δήλωσε ένας Ρώσος αξιωματούχος, επικαλούμενος γνώση των κυβερνητικών συνεδριάσεων που έλαβαν χώρα για το θέμα.

«Η εντολή για μια μεγάλης κλίμακας επιθεώρηση και για να διορθωθούν τα πράγματα δόθηκε από το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, το υπουργείο Άμυνας και [σ.σ. άλλα] πολιτικά υπουργεία», είπε

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr