ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κάτι Αλλόκοτο Καταγράφηκε στο ΥπερΗφαίστειο Yellowstone: Μία Ιπτάμενη Σφαίρα, Ένα Παράξενο Πτώμα… (video)

ΚΛΟΙΟΣ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 24 Απρ 2018 - 19:13

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια σειρά παράξενα γεγονότα έγιναν στο Yellowstone στις 21 και 22 Απριλίου 2018. Το εκπληκτικό είναι ότι όλα αυτά που συνέβησαν έχουν καταγραφεί και μάλιστα από επίσημη κάμερα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Yellowstone βρίσκεται κυρίως στην πολιτεία του Ουαϊόμινγκ, αν και «πιάνει» λίγο από Μοντάνα και Αϊντάχο. Έχει χαρακτηριστεί ως Εθνικό Πάρκο, αλλά ουσιαστικά είναι ένα από μεγαλύτερα και, ίσως, από τα πιο επικίνδυνα ηφαίστεια στον πλανήτη, όταν φτάσει στο σημείο να εκραγεί. Και λέμε «όταν» διότι πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει ως «ωρολογιακή βόμβα» που αναμένεται να ξεσπάσει μετά από 600.000 χρόνια. Υπολογίζεται ότι θα μπορούσε να αφανίσει Πολιτείες ολόκληρες, τα 2/3 των ΗΠΑ και να προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές στον υπόλοιπο πλανήτη, σε ανθρώπους, χλωρίδα και πανίδα. Αυτός, είναι και ένας από τους λόγους που παρακολουθείται στενά.

Σε μία ζωντανή σύνδεση σε κάμερες που παρακολουθούν κάθε κίνηση του υπερ-ηφαιστείου, διακρίνεται μία φωτεινή σφαίρα που πλησιάζει στο Yellowstone για να …

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/04/yperifaisteio-yellowstone-mia-iptameni-sfaira-paraxeno-ptoma.html#

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr